Evet şu tazmınat meselesını blıyorum , ancak 35 kısıden sadece gıtmem dıyen ben dahıl 3 kısıyız. Oldukca az bır rakam, herkes dıyor bu ıs bulunmaz oralarda yasam daha ucuz gıderız dıyorlar. Bakalım ne olacakEdirne olursa belki de, izmir zor. Ben eşimin işyeri kapanırsa izmir hayali kuruyorum, ama eş başka yerdeyken kalkıp başka şehre gitmek evliliğin doğasına aykırı.
Ya başka iş bak, ya da ayrıl.
Bu arada not; işyerinden taşındığı için ayrılırsan tazminat alabilirsin.
Eşim ayda 5 gun edırnede kalıyor suanda orada atış poligonuna gıdıyorlar. Edirne eh gene fena olmaz gıbıme gelıyor gelmesınede genede yasamadan cokta bılınmez ayrıca bı deneyım olmazsa dnerım dedıgım bısı yok o noktadan sonra senelerın tazmınatını yakmak ıstemem ayrıca dayayıp dosedıgım masraf ettıgım evım olacak.Hatta eğer Edirne olursa eşiniz oraya yerleşmeyecekse o bile sorun olur bir süre sonra.
Çünkü sonu yok.
Memuriyette süre belli, katlanılıyor bir şekide ama sizin için zor olur.
Ailenizin bütünlüğü en önemli şey.
Evet anlıyorum onceden olsa ben asla gıtmem ben olsam hıcte ayrıb ır ev kurmam hatta o sekılde surelı bıle olsa yapmam dıyordum.Canım ben öğretmenim. İstanbulda yaşıyorum ve eş durumu tayini isteyebilmek için 1 seneliğine tekirdağ da çalışmam gerekiyor. Şu geçen 4-5 ay içinde en az 10 kez pes etme noktasına geldim. Hem de eşim bu kadar destek olurken, hem de haftada sadece 3 gün çalışıp 4 günü kendi evimde geçirirken. Uzaktan bakınca yaparım ederim diyorsun ama işin içine girince olmadık şeyler çıkıyor. Hele bir de senin oğlun kocaman ve babasına çok düşkün. Babamı özledim diye her gece ağlarken sen nasıl mutlu olacaksın? Benim oğlum daha 8 aylık o bile babasını özlüyor. Ayrıca evli bile olsanız uzak mesafe ilişkisi yürütmek çok zor emin olabilirsin. Hatta belki de evliyken çok daha zor...
İnşallah kendin ve ailen için en doğru kararı verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?