• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kör,sağır,dilsiz

sseverina

meleklerim uyurken
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
104
1
46
Bursa
Kör, Dilsiz ve Sağır
Bir kör, bir sağır ve birde dilsiz var. Bunlar ormanda giderken sağır ölüyor.
Sağırın öldüğünü dilsiz kör olana nasıl anlatır?

Son düzenleme:
hım ben yanlış okumamıştım sanırım.düzenledin galiba.o zaman şöyle olur.yazdım yazdım ve şimdi hepsini silip baştan yazıyorum.sağır ölürken kalp krizimi geçirir çukura mı düşer ne olursa olsun bi tepki verir.imdat ölüyorum gibisinden.kör de sağır değil ya duyar elbet. böylece anlar sositososito

hım ben yanlış okumamıştım sanırım.düzenledin galiba.o zaman şöyle olur.yazdım yazdım ve şimdi hepsini silip baştan yazıyorum.sağır ölürken kalp krizimi geçirir çukura mı düşer ne olursa olsun bi tepki verir.imdat ölüyorum gibisinden.kör de sağır değil ya duyar elbet. böylece anlar sositososito

hayır canım düzenlemeyi soruyu değiştirerek yapmadım istersen nette bi tarat birçok forumda var bu soru aynı bu şekilde yazılmış.
malesef cvp buda değil illada dilsizin anlatması gerekiyor soruya göre

Son düzenleme:
aslında anlayabilir ne bileyim dokunur aslında zor bi soru değil ama cevaplar söylenince tuhaf oluyor kör adama seslenir dürter falan gibi kör de adamı ölenin yanına sürükler

bu sorunun cvbını bulmak için sabaha kadar araştırdım nerdeyse tüm forumlarda sorulmuş ama soran kişi dahil hiç cvp gelmemiş belki bilen vardır diye sormak istedim bende mrak ediyorum ama galiba kişiye göre değişen bi yorum sorusu

dilsiz olan körün avcunun içine yazar:26:
dilsiz önce başkasına hareketlerle anlatır başkası da köre söyler :9:

kör dilsize sorar sağıra ne oldu diye.. dilsizde körün üzerinde uygulamalı gösterir . kör anlar ama çok geç olur :D:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
Kör, Dilsiz ve Sağır
Bir kör, bir sağır ve birde dilsiz var. Bunlar ormanda giderken sağır ölüyor.
Sağırın öldüğünü dilsiz kör olana nasıl anlatır?

Sağır olan , işitmiyor.Kör değil ve konuşabiliyor .

Kör olan,işitiyor ve konuşabiliyor ama göremiyor .

Dilsiz, işitebiliyor , görebiliyor ama konuşamıyor .

E şimdi sağır öldü. Dilsiz olan sağırın öldüğünü gördü.Öldüğünü anladı.

Sağırın nasıl öldüğüyle ve öldürüldüyle alakası olabilir mi ?

Yada sağır öleceği vakit ben ölüyorum diye bağırdı mı , dilsize hiç gerek kalmadan kör olanda onun öldüğünü işitti mi :27:
Allah'ım kafam allak bullak oldu şuan :27:

Kör olan olayların şaşkınlığıyla dilsiz olana Sağır öldü mü diye sorduysa, dilsiz olanda konuşamıyor ya , hıı hıııı diye ses çıkardıysa falan ..

Olabilir yani :27:

Back
X