kızlar benim bu konuda bilgim yok banada anlatırmısınız
kızlar bilgim olmadığı için yapamadım bebeğim 8 aylık iyi olurmuş aslında Allah ihtiyaç ettirmesin inşallah
canım, doğum sırasında kordon bankasından bir görevli geliyor, bebişinin minicik göbek bağından çıkan yarım tüplük kanı alıyor ve donduruyor. bu kan gelecekte Allah göstermesin, düşünmesi bile kötü ama bebişin önemli bir hastalığa yakalanırsa onun tedavisinde kullanılıyor ve kendi kanı olduğu için %100 tedavi oluyor. özellikle lösemi olmak üzere birçok kanser türü için tek çözüm. doktorların söylediğine göre yakın zamanda şeker hastalığı bile tedavi edilecekmiş.
canım ne zaman başvurabiliyoruz bende yaptırmak isterim annemi kanserden kaybettim çok çektik allah kimsenin başına vermesin
Kızlar gerçekten mühim bu konu ayrıca yaşadınız yerde banka olmasına gerek yok önceden size gönderilecek kiti hazır tutup doğum yaptığınız doktorunuzda kanı alabiliyor ve 36 saat içinde bankaya gönderilmesi gerekiyor her geçen gün ilerleyen tıp şuan 10 hastalığa çare derlen bu kana ilerla yıllarda çok daha fazla hastalığa çare olabiliyor sırf kordon kanı için tekrar anne olmak zorunda olan birçok hasta çocuk annesi var harta bu kanı saklattımızda allah korusun karseşinde bile kullanabilicez rabbim yaşatmasın ama çare varkende mutlaka yapılmalı
ayrıca tedavi için dünyaya getirilen kardeşler de çok zor bir yaşama doğuyor. sürekli hastanede serum ve iğnler yiyor, onlar da hasta kardeşleri gibi sokağa çıkıp oynayamıyor, steril bir hayat yaşamak zorunda kalıyor. Allah kimsenin başına vermesin ama maviellenin de dediği gibi çare varken mutlaka yapılmalı.
Kızlar aranızda kordon bankasına başvuran var mı bende istiyorum doğumada az kaldı ama ii bir şirket olmalı bazıları kaybediyormus diye duydum
Kızlar aranızda kordon bankasına başvuran var mı bende istiyorum doğumada az kaldı ama ii bir şirket olmalı bazıları kaybediyormus diye duydum
Arkadaşlar ben araştırdım birkaç şirket var ama en güvenilir üniversite bünyesinde olan bence, Ege üniversitesi kordon kanı bankası konusunda çok iyi 10 yıldır bu işi yapıyor ve sayısız nakil yapılmış.Diğerleri özel sadece üniv. adını kullanıyorlar ama üniv. içindeki tıp fakültesine bağlı çalışmıyorlar.sözleşmeler bizzat aile ve üniversite ile yapılmasına dikkat edin.
Bilgi için Ege üniversitesi Kordon Kanı Bankası [/URL] 0533 2337755 7/24 arayabilirsiniz biyologlar cevaplıyor sorularınızı
Kızlar ben de İst üniversitesi ile çalışan onkim ile anlaştım. telefon görüşmemden 3 gün sonra malzemelerim geldi. sonra benden sorumlu kişi aradı ve kendi özel telinden 24 saat ulaşabileceğimi söyledi. hastaneye kan saklama kitiyle gidicem, sonra görevli kişi gelip kanı alacak. kanın saklamaya uygun olup olmadığı araştırılacak, uygunsa dondurulacak ve tüm işlemler bittikten sonra ilk ödememi yapıcam. fiyatı 2.500 tl. yıllık aidatı ise 100 Euro. siz de gecikmeden görüşmelerinizi yapın. bebişlerimiz için hayırlı olsun :)
Bu konu eğer Rabbim bir gün nasib ederse banada anne olmayı benimde hep düşündüğüm ve istediğim bir konu..
Mutlaka değerlendirilmeli diye düşünüyorum..Biz bebeklerine çok zor sahip olan annaler olacağız kardeş olup olmayacağı belli değil o yüzden tedbir kuldan takdir Allahtan diyerek kesinlikle yaptırmak istediğim bir şey olurdu benim..
Mavielle ve incirim kutluyorum sizi..Bilinçli annişlerim
Ben çok araştırdım Üniversite bünyesinde saklama yapan tek banka Ege Üniversitesi Kordon Kanı Bankası diğerleri Üniversitelerinin içinde bir yer kiralayıp genelde teknoloji geliştirme merkezi diye geçen yerlerde Üniversitenin adını kullanıyorlar ama Tıp Fakültesi bünyesinde çalışan tek yer Ege Üniversitesi ve 10 yıldır faaliyette o yüzden iyice araştırın derim.Sözleşmeleri kiminle yapıyorsunuz üniversite ile mi özel şirketlerle mi ona dikkat edin.Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?