KÖRDÜM ŞİMDİ GÖRDÜM PEKİ SONRA??? yorumlarınıza ihtiyacm var

zepzep4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
165
0
46
İstanbul
Kızlar,

Arkadaşım içini buraya dökmek istedi, yeni hesap aldığı için şu an konu açamadı, derdini buradan dinlerseniz içini rahatlatmış olacak..

" Selam kızlar,

Ben zepzep'in diğer konularında bahsettiği, hani şehrime gelmiyor musun o zaman başkasıyla evlenirim mağduresiyim :)

Hayatıma girmiş olan bu insan için ailemi, arkadaşlarımı, akrabalarımı herkesi karşıma aldım mücadele ettim.. İnanın gözüm hiçbir şey görmez oldu.. Varsa o yoksa oydu. Onunla olsun da mutsuz da olsam onunla olsundu... Oysa ki onunla huzurlu geçirdiğim tek bir gün bile yoktu. İlişkimiz ilerledikçe şehir meselesi o kadar büyüyordu ki.. Burada yaşadıklarımı anlatsam sayfalar sürer...

İşitmediğim hakaret kalmadı,hayatımda görmediğim kadar egolu bir insan gördüm, aileme karşı yapılan saygısızlıkların sonu yoktu, bencildi, ufak hesaplar peşindeydi... Ailem ve arkadaşlarım beni defalarca uyarmasına rağmen bunları görmek istemiyordum, gözümü ondan başka her şeye kapatmıştım. Hakaret de etse affediyordum. Beni ezse de haklı diyordum. Kendimi devamlı küçük görüyordum.

O kadar inanmıştım ki doğru insan olduğuna. Onu Allah benim için yaratmış diyordum. Bu bir mucize. O bana lütuf diyordum...

Fakat gelin görün ki ben kandırılmaktan, oynatılmaktan ve aptal yerine konulmaktan başka gerçek hiçbir duyguyu yaşamamışım...
Kolay olmadı bunları görmem bir anda çark ettim herşeyden. Ve istemeye gelecekleri günden 3 gün önce şimşekler çaktı. Ufacık bir tartışmamız olmuştu ve bana SEN KİMSİN Kİ dedi. Benim ipler koptu.. Eşi olacak insan değil miydim ben?... Ve sonrasında gözüm açıldı..

Şimdilerde düşünüyorum bir insan nasıl bu kadar yanılabilir, nasıl hayalimin tam tersi çıkabilir? Aslında ilişkinin başlarında o bi maske takmıştı ve ben nasıl bir insan görmek istiyorsam öyle davranıyordu. Ama toz pembe ortadan kalkıp gerçekler hayata girince, yalanlar, hakaretler hep gün yüzüne çıktı...

Kızlar ben nasıl bu kadar kör olabildimmm?? Ve hiç haketmeyen birine nasıl bu kadar sevgimi verdimm???

Şimdi ona karşı hiçbir sevgim saygım kalmadı, nefret de etmiyorum.. Bir şey hissetmiyorum. Hiç yaşamamış olmayı dilerdim sadece...Ben zaman geçtikçe kötülükleri unutan ve kolay affeden biriyim, dilerim bu yaşattıklarını unutmam ama..

Size sorum şu, BEN BU KADAR BÜYÜK SEVERKEN ŞİMDİ ZERRE BİR ŞEY HİSSETMİYORUM BUNU BİLİYORUM, NORMAL Mİ BU KADAR HİSSİZLEŞMEM BIÇAK GİBİ KESİLDİ HERŞEY... :Tek korkum zaman geçtikçe olanları unutmam ve vicdan yapmam... "

Son düzenleme:
yaptığı o saygısızlıktan sonra böyle hissediyor olman çok normal..o kadar şeyden sonra hala onu seviyor onunla evlenmek istiyor olabilirdin ve yanlış bir evliliğe sürüklenebilirdin..senin için en doğrusu olmuş..kimseye boyun eğme..hele hele bencil insanlara asla göz yumma..

Evet evlensem mutlu olacağıma inanmıyorum zaten, benim için büyük bir hata olurdu.. Sadece zaman geçtikçe güzel hatıralar aklıma gelir de aslında öyle yapmıştı bunu da bundan yapmıştı deyip vicdan yaparsam?...

ya of bende böyleyim ...

yapılan ne kadar kötü olursa olsun zaman geçtikçe unutuyorum kin nefert vs kalmıyor

zor ya...aslında en güzeli unutabilmek, kin vs tutamamak lakin o kişye karşı

yumuşamamak kaydıyla tabi....

evlenmeden bunu yapıyorsa evlendikten sonra çok daha beterini yaşatır.. bende benzer sebeplerden dolayı 5 senelik ilişkimi bitirmiştim.. bittiği dönemlerde aklıma yaşadıklarımız hayallerimiz tabiki geldi ama en ufak bi üzüntü hissetmemiştim.. şu an çok daha mutluyum.. nasip olursa 2014 te evleneceğim ve en güzeli ailemin yanında olacağım.. çünkü ailenin vereceği desteği kimse veremiyor ..

berbat bir huyy.. şöyle bir söz var ya;

Anladım ki: İnsanlar;
Susanı korkak.
Görmezden geleni aptal.
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.

Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar.
Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar!

Ben hep susan, görmezden gelen, affeden bir insanım.. Ama bu devirde bu gibi insanlara ahmak diyorlar...

değil mi... evlenemeden önce hiç sorun yaşamayanlar evlendikten sonra neler yaşıyolar da boşanıyolar ki ben evlenmeden neler neler yaşadımm..

inşallah mutluluğun katlanarakk büyür canımm..

Slm arkadaşım,yazında belirttiğin gibi keşke arkadaşlarını ve ailenin söylediklerine kulak verseysin çünkü aşk insanı kör edebiliyor ki sen şanslıymışsın etrafında seni uyaran insanlar varmış,dinlememişsin o ayrı..kesinlikle öyle bi erkekle evlilik olmaz bence,duygularının bitmesi hissizleşmen en iyisi..şu hayatta en büyük yara "dil yarası"arkadaşım."keşke onu tanımasaydı m"deme iyi ki tanımışsın ki erkek milleti hakkında "istisnalar hariç" tecrübe kazanmış oldun ne mutlu sana.unutma hepimiz acılarla daha güçlü oluyoruz ve büyüyoruz.sağlıcakla kal..

değil mi... evlenemeden önce hiç sorun yaşamayanlar evlendikten sonra neler yaşıyolar da boşanıyolar ki ben evlenmeden neler neler yaşadımm..

inşallah mutluluğun katlanarakk büyür canımm..

aminn canım çok teşekkürler...emin ol sende çok çok mutlu olacaksın

konunun ılk satırını okudum telefondan devam edıcemde kafam karıstı bu yazan kısı nıck sahıbının nısanlısımı

kesinlikle haklısın arkadaşım.. artık hayattan ne beklediğimi biliyorum, daha sağlam ilerlemeye çalışıyorum..İnşallah şaşmam yolumdan...

bu soruyu sorduguna göre daha tam olarak tabloyu görememişsin

Normal
Ama şu son cümleni beğenmedim
Eski vakitlerine acırken yenilerini eklemeyi düşünme derim
Daha köprüyü geçmeden böyle, bir de köprüyü geçse ohooo yani

ben tabloyu kendimce gördüm esasen fakat kendi huyumu da biliyorum, unutmak ve düşünmek... zaman geçtikçe bunu yaparsam diye korkuyorum... senin gördüğün tabloyu anlatır mısın?
yaşın kaç bilmiyorum umarım gençsindir.bu hayattaki tek erkek o değil.takıntı yapmışsın.duygusal boşluga düştüğün an her şeyi unutacağını düşünüyorum.sil baştan....

asıl bunun farkına varmalısın ve flört edebileceğin birileri varsa onlarla çık derim.illaki işin sonu evliliğe gidecek değil.uzaktan dışardan bak olaylara

gencim 26 yaşındayım.. aslında takıntıyı onunlayken yapmıştım, mükemmel insan benim için yaratılmış diyerek.. şimdi bundan sıyrıldım.. illa ki başkaları da olacak ama bundan sonra haketmeyen kimseye böyle büyük anlamalar yüklemek istemiyorum..

peki nedeni neydi böyle olmasının? işi okulu tipi

bir şey olmalı

Normal
Ama şu son cümleni beğenmedim
Eski vakitlerine acırken yenilerini eklemeyi düşünme derim
Daha köprüyü geçmeden böyle, bir de köprüyü geçse ohooo yani

Etrafımdaki herkes, idam sehpasındaydın, o ilmek boynundaydı ve tekme vurulmak üzereydi kurtuldun diyor..

Ya ben o kadar safça salakça şeylere kapıldım ki inanın herşeyi türk filmi tadında yaşadım. sokakta simit alıp yesek bile ya ne kadar güzel değil mi diyordum. sanki arkada sürekli fon müziği vardı hep böyle görüyordum.. Sonra o müzik birden bi gerilim müziğine döndü ki sormayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…