peki nedeni neydi böyle olmasının? işi okulu tipi
bir şey olmalı
eğer onu unutmak ve affetmemek istiyorsanız iyi şeyleri mutlu anları değil mutsuz oldugunuz kötü anıları hatırlayın hem vicdan yapmazsınız hemde daha kolay unutursunuz ben öyle yapmıştım....
Etrafımdaki herkes, idam sehpasındaydın, o ilmek boynundaydı ve tekme vurulmak üzereydi kurtuldun diyor..
Ya ben o kadar safça salakça şeylere kapıldım ki inanın herşeyi türk filmi tadında yaşadım. sokakta simit alıp yesek bile ya ne kadar güzel değil mi diyordum. sanki arkada sürekli fon müziği vardı hep böyle görüyordum.. Sonra o müzik birden bi gerilim müziğine döndü ki sormayın..
işi gücü maddiyat hiçbir şey değildi... ben ufacık şeylerle mutlu olan biriyimdir. Beni çok iyi çözmüştü ve nereden yakalayacağını biliyordu...Kendi diyordu seni çok iyi tanıyorum diye.
Çok sürpriz yapıyordu. her hafta çıkıp geliyordu. hoşuma giden şeyleri yapıyordu. canım bir şey çekse kargoyla yolluyordu. Bütün bunlar benim hep arzuladığım ki eminim herkes ister böyle şeylerdi.. yemek yerken ben içecek almadıysam kendi kolasını bana içirmesine bile aşık olmuştum!..
işi gücü maddiyat hiçbir şey değildi... ben ufacık şeylerle mutlu olan biriyimdir. Beni çok iyi çözmüştü ve nereden yakalayacağını biliyordu...Kendi diyordu seni çok iyi tanıyorum diye.
Çok sürpriz yapıyordu. her hafta çıkıp geliyordu. hoşuma giden şeyleri yapıyordu. canım bir şey çekse kargoyla yolluyordu. Bütün bunlar benim hep arzuladığım ki eminim herkes ister böyle şeylerdi.. yemek yerken ben içecek almadıysam kendi kolasını bana içirmesine bile aşık olmuştum!..
Daha evlenmeden senin ailen soyle onlar yuzunden boyle diyip duruyordu zaten.. Elle tutulur tek tarafi yokmus megersem, bana es cocuklarima baba olamazmis... Butunnnn bunlarin farkindayim.. Keske sevmeseydim bu kadar..
ama şurası ilginç eger sevmiyor idiyse neden böyle davranıyordu ki? benim eşimde böyle yapardı, şimdi bile benden gayrı lokma girmez boğazına ama gerisi pek uymuyor
Erkeklerin yaptiklarina neden diye kafa yormaya degmez bence
Konu sahibi kuzum tecruben oldu Olle dusunme ve uzulme
Merhabalar, ben pişman olacağınızı ya da vicdan yapacağınızı düşünmüyorum..
anladığım kadarıyla benm gibi bir insansınız..Fevri hareket etmeyen, uyumlu,ılımlı..Ama işte biz gibilerin tepesi attı mı geri dönüş olmuyo..Ben sabrederim , fedakarlığımı da yaparım ha olmuyo mu basarım tekmeyi..Ve hayatımdan çıkmışsa biri, geriye dönüp bakmam bile.çünkü zamanında yapmam gereken her şeyi yapmışımdır..İşte bu yüzden büyük hataları affedebiliyoruz ama küçüçük bi tartışma son damla oluyo ,kestirip atıyoruz..Karşıdakide ne olduğunu anlayamıyo
Yumuşak atın çiftesi sert olur diye bi laf var
biz bayanların mantıgı çk zor devreye girer genelde duygular izin vermez bence şanslısın daha sonradan herşey için çok geç olabilirdi..
Kızlar,
Arkadaşım içini buraya dökmek istedi, yeni hesap aldığı için şu an konu açamadı, derdini buradan dinlerseniz içini rahatlatmış olacak..
" Selam kızlar,
Ben zepzep'in diğer konularında bahsettiği, hani şehrime gelmiyor musun o zaman başkasıyla evlenirim mağduresiyim :)
Hayatıma girmiş olan bu insan için ailemi, arkadaşlarımı, akrabalarımı herkesi karşıma aldım mücadele ettim.. İnanın gözüm hiçbir şey görmez oldu.. Varsa o yoksa oydu. Onunla olsun da mutsuz da olsam onunla olsundu... Oysa ki onunla huzurlu geçirdiğim tek bir gün bile yoktu. İlişkimiz ilerledikçe şehir meselesi o kadar büyüyordu ki.. Burada yaşadıklarımı anlatsam sayfalar sürer...
İşitmediğim hakaret kalmadı,hayatımda görmediğim kadar egolu bir insan gördüm, aileme karşı yapılan saygısızlıkların sonu yoktu, bencildi, ufak hesaplar peşindeydi... Ailem ve arkadaşlarım beni defalarca uyarmasına rağmen bunları görmek istemiyordum, gözümü ondan başka her şeye kapatmıştım. Hakaret de etse affediyordum. Beni ezse de haklı diyordum. Kendimi devamlı küçük görüyordum.
O kadar inanmıştım ki doğru insan olduğuna. Onu Allah benim için yaratmış diyordum. Bu bir mucize. O bana lütuf diyordum...
Fakat gelin görün ki ben kandırılmaktan, oynatılmaktan ve aptal yerine konulmaktan başka gerçek hiçbir duyguyu yaşamamışım...
Kolay olmadı bunları görmem bir anda çark ettim herşeyden. Ve istemeye gelecekleri günden 3 gün önce şimşekler çaktı. Ufacık bir tartışmamız olmuştu ve bana SEN KİMSİN Kİ dedi. Benim ipler koptu.. Eşi olacak insan değil miydim ben?... Ve sonrasında gözüm açıldı..
Şimdilerde düşünüyorum bir insan nasıl bu kadar yanılabilir, nasıl hayalimin tam tersi çıkabilir? Aslında ilişkinin başlarında o bi maske takmıştı ve ben nasıl bir insan görmek istiyorsam öyle davranıyordu. Ama toz pembe ortadan kalkıp gerçekler hayata girince, yalanlar, hakaretler hep gün yüzüne çıktı...
Kızlar ben nasıl bu kadar kör olabildimmm?? Ve hiç haketmeyen birine nasıl bu kadar sevgimi verdimm???
Şimdi ona karşı hiçbir sevgim saygım kalmadı, nefret de etmiyorum.. Bir şey hissetmiyorum. Hiç yaşamamış olmayı dilerdim sadece...Ben zaman geçtikçe kötülükleri unutan ve kolay affeden biriyim, dilerim bu yaşattıklarını unutmam ama..
Size sorum şu, BEN BU KADAR BÜYÜK SEVERKEN ŞİMDİ ZERRE BİR ŞEY HİSSETMİYORUM BUNU BİLİYORUM, NORMAL Mİ BU KADAR HİSSİZLEŞMEM BIÇAK GİBİ KESİLDİ HERŞEY... :Tek korkum zaman geçtikçe olanları unutmam ve vicdan yapmam... "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?