KÖRDÜM ŞİMDİ GÖRDÜM PEKİ SONRA??? yorumlarınıza ihtiyacm var

eğer onu unutmak ve affetmemek istiyorsanız iyi şeyleri mutlu anları değil mutsuz oldugunuz kötü anıları hatırlayın hem vicdan yapmazsınız hemde daha kolay unutursunuz ben öyle yapmıştım....

peki nedeni neydi böyle olmasının? işi okulu tipi

bir şey olmalı

işi gücü maddiyat hiçbir şey değildi... ben ufacık şeylerle mutlu olan biriyimdir. Beni çok iyi çözmüştü ve nereden yakalayacağını biliyordu...Kendi diyordu seni çok iyi tanıyorum diye.

Çok sürpriz yapıyordu. her hafta çıkıp geliyordu. hoşuma giden şeyleri yapıyordu. canım bir şey çekse kargoyla yolluyordu. Bütün bunlar benim hep arzuladığım ki eminim herkes ister böyle şeylerdi.. yemek yerken ben içecek almadıysam kendi kolasını bana içirmesine bile aşık olmuştum!..

eğer onu unutmak ve affetmemek istiyorsanız iyi şeyleri mutlu anları değil mutsuz oldugunuz kötü anıları hatırlayın hem vicdan yapmazsınız hemde daha kolay unutursunuz ben öyle yapmıştım....

evet ben de bunu yapıyorum, en azından ailemle konuşuyorum onlar gerekli hatırlatmayı yapıyolar sağolsunlar :) olabilecekleri bizim nasıl davrandığımızı onların nasıl davrandığını anlatıyolar ve durup şükrediyorumm..

Olsun bari daha geç olmadan ayrılmışsın
Hiç bence acaba unutur muyum affeder miyim deyip te düşünme
Sadaka ver kurtuldum diye ve önüne bak ardına bakma

Bana da benimle aynı şehirde yaşar mısın sorusu soruldu ve hayır dedim. İşin içinden çıkamadım ama asla ailemi karşıma almaya değmez dedim konuyu kapattım.

Şimdi sana gelince. Hemen gidip bir şükür namazı kıl. Evlendikten sonra anana babana sana küfür edip seni dövecek bir adamdan kurtulmuşsun. Adam maske takmadı belki de sen görmek istemedim o da ayrı mesele.

Affetme konusuna gelince affetmek güzel bir şey ama enayilik o kadar değil. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

Daha evlenmeden senin ailen soyle onlar yuzunden boyle diyip duruyordu zaten.. Elle tutulur tek tarafi yokmus megersem, bana es cocuklarima baba olamazmis... Butunnnn bunlarin farkindayim.. Keske sevmeseydim bu kadar..

hay allahım tam leyla :))

ama şurası ilginç eger sevmiyor idiyse neden böyle davranıyordu ki? benim eşimde böyle yapardı, şimdi bile benden gayrı lokma girmez boğazına ama gerisi pek uymuyor

Daha evlenmeden senin ailen soyle onlar yuzunden boyle diyip duruyordu zaten.. Elle tutulur tek tarafi yokmus megersem, bana es cocuklarima baba olamazmis... Butunnnn bunlarin farkindayim.. Keske sevmeseydim bu kadar..

aileni nerden biliyor? daha isteme bile olmamışken ailen hakkında neden bu kadar açıldın saçıldın? ben buna karşıyım neticede onlarla evlenmiyor çok şey bilmesine gerek yok.

kızlar akıllı olun ailenizle ilgili her şeyi anlatmayın kimseyi ilgilendirmeyen sadece ailenizi ilgilendiren şeyleri el oğlanlarına anlatmayın güçlü olun.

Erkeklerin yaptiklarina neden diye kafa yormaya degmez bence
Konu sahibi kuzum tecruben oldu Olle dusunme ve uzulme

ama şurası ilginç eger sevmiyor idiyse neden böyle davranıyordu ki? benim eşimde böyle yapardı, şimdi bile benden gayrı lokma girmez boğazına ama gerisi pek uymuyor

seviyodu muhakkak, ama benim onu sevdiğim kadar değil, çünkü ben fedakarlıksa yaptım, susmaysa sustum, alttan almaysa aldım, o ise kendinden ve ailesinden hiç taviz vermedi...

ailelerin tanışıklığı vardı aslında, ailemle ilgili iç meselelerimi anlatmadım fakat, bu şehir meselesinde sürekli onları suçladı bunun dışında ailemin iyi niyeti hep suistimal edildi..

biz bayanların mantıgı çk zor devreye girer genelde duygular izin vermez bence şanslısın daha sonradan herşey için çok geç olabilirdi..

Merhabalar, ben pişman olacağınızı ya da vicdan yapacağınızı düşünmüyorum..

anladığım kadarıyla benm gibi bir insansınız..Fevri hareket etmeyen, uyumlu,ılımlı..Ama işte biz gibilerin tepesi attı mı geri dönüş olmuyo..Ben sabrederim , fedakarlığımı da yaparım ha olmuyo mu basarım tekmeyi..Ve hayatımdan çıkmışsa biri, geriye dönüp bakmam bile.çünkü zamanında yapmam gereken her şeyi yapmışımdır..İşte bu yüzden büyük hataları affedebiliyoruz ama küçüçük bi tartışma son damla oluyo ,kestirip atıyoruz..Karşıdakide ne olduğunu anlayamıyo

Yumuşak atın çiftesi sert olur diye bi laf var

Ayyynenn aynennnn :) son damlam taştı benim de, artık noluyoruz dedim, silkelendim kendime geldim, kendi kıymetimin farkına vardımm..

biz bayanların mantıgı çk zor devreye girer genelde duygular izin vermez bence şanslısın daha sonradan herşey için çok geç olabilirdi..

o mantığım zaten var ya o kadar geç devreye girdi ki.. ama haklısın herşey için çoook daha geç de olabilirdii.. sözlensen ayrılsan sözden döndü, yok nişandan döndü bin türlü şey..

sukret halıne ben 3 yıl fılort 4 yıllık evlık sonucu anca gorebılmısım :) yolun basındayken kurtullmussun a bırde ben hep aılesının huylarını hıc beyenmezdım hep esım ıcın o farklı derdım ama anladımkı kuttan kuzu dogmuyomus...

Sana SEN KİMSİN ki dedikten sonra...
Onun hayatında kim olduğunu neresinde olduğunu düşünüp kendinle savaşmışsındır muhtemelen.Ve bıçak gibi kesildi demişsin ya işte SEN KİMSİN sorularına bulduğun cevaplar bunun sebebi.
Sahi bu sorunun cevabına kaç yanıt verdin yazarmısın canım.Çünkü bu sorunun cevabında biraz mantık olsaydı sende şimdi bu konuyu açmamış olurdun.
Boşver bir kez daha anladık ki aşk için insanın sevdiklerini karşısına almaması gerekirmiş.

Ne demiş Mevlana

Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, Neye güldüğünden ise zekâsını ve seviyesini anla.

İşte bu sözde karşındaki insanın hem terbiye hem zekasını koymuş ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…