- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Bende hemen hemen bütün dizileri izledim artik kuytu köselerde kalan dizileri izliyorum... kore dizisi olsunda ben hepsini begeniyorum :)Kusura bakmayın mesajınızı yeni farkettim.
Başladım fakat çok beğenmediğimden yarıda bıraktım. (Ablam tamamını izledi)
Malesef çok dizi seyredince sonraları hepsinden zevk almamaya başlıyorsunuz.
Dizi değil ama şuan "The Return of superman" programını izliyorum.
Ben de artık dizi ve sinema aramaktan yoruldum. Pek bilinmeyenlerden tavsiye edeceğiniz dizi ya da film var mı? Bir umut seyretmemiş olabilirim :)Bende hemen hemen bütün dizileri izledim artik kuytu köselerde kalan dizileri izliyorum... kore dizisi olsunda ben hepsini begeniyorum :)
Once upon a time in saengchori :) umarım dogru yazmisimdir :) quen in hyuns man duyulmus bi dizi ama izlemediysen onu da tavsiye ederim...Ben de artık dizi ve sinema aramaktan yoruldum. Pek bilinmeyenlerden tavsiye edeceğiniz dizi ya da film var mı? Bir umut seyretmemiş olabilirim :)
İlk tercihim aksiyon sonra romantik komedi
daha dün bitirdim ağlamaktan öldüm,bu kadarmı güzel bir dizi olurEsim alt yazılı oldugu için pek izlemiyor ama dillerini sevimli buluyor ben izlerken duydugunda :) Baslarsan Empress Ki ile basla derim hem tarihi oldugu icin esinde izler :)
Ha Ji Won farkiydi gercekten uzun ama akici bir diziydi ☺daha dün bitirdim ağlamaktan öldüm,bu kadarmı güzel bir dizi olur
şimdi araştırıyorum bakıcam başlıyabilirim bunaMay 18 / Hwaryeohan Hyuga
şimdi izledim.. ve bitene kadar gözümden yaşlar süzüldü... baştan sona kadar güzel bir yapımdı.. 1980 deki olayları anlatıyor. Gwangju şehrinde geçen.. Askeri darbeyi.. Olaylar biraz bizdeki 12 eylül darbesine benziyordu...
(Gwangjuya mutlaka gitmek istiyorum)
şimdi araştırıyorum bakıcam başlıyabilirim buna
Let's Eat, Modern Farmer ve My Beautiful Bride izledim bu ara..
Şuan Oh My Ghostess İzliyorum ve ba yıl dım
Tamda Bu adama
Hani şu ikiz kızların oldugu dizi Bride of Century evet bencede Hong Ki'ye siyah sac daha cok yakışıyorLee Hong Ki 'nin Modern Farmerde oynayan adamın bir tane daha dizisi vardı. Orda Siyah saçlıydı çok yakışıklıydı..Evet mübarek hepsi taş maşallahh Allah nazarlardan saklasınn çekiklerimi
Çok basit bir soru olacak ama hangi internet sitesinden izliyorsunuz. Burda paylaşmak yasaksa bana özel mesaj atabilir misiniz?
Çok basit bir soru olacak ama hangi internet sitesinden izliyorsunuz. Burda paylaşmak yasaksa bana özel mesaj atabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?