Kore Dizileri ve OST

Mianhada saranghanda
I'm sorry I love you ( özür dilerim, seni seviyorum)
2009 da izledim. bu yıl oldu hala ikinciye izlemeye cesaret edemiyorum, düşündükçe içim cız ediyor

Mianhada saranghanda
I'm sorry I love you ( özür dilerim, seni seviyorum)
2009 da izledim. bu yıl oldu hala ikinciye izlemeye cesaret edemiyorum, düşündükçe içim cız ediyor

aynı bende izleyemiyorum.. Çok güzeldi Türk versiyonunuda yaptılar ama sorry i love you nun yeri başka..

playfull kiss i izlediniz galiba çocuk tam odun diyodum ta ki günlüklerini ve özel bölümlerini izleyene kadar :)

hahah ben biraz yaşlı koreseverim... ama her diziyi izlemiyorum.. sıkılıp yarım bıraktığım çok var..
Evet bende oyleyim maalesef.1 duzine yarim bıraktigim dizi vardır.
Cok seciciyim gençlik dizilerini falan pek sevmiyorum gerçekçi diziler daha cok hoşuma gidiyor.

aynı bende izleyemiyorum.. Çok güzeldi Türk versiyonunuda yaptılar ama sorry i love you nun yeri başka..
Türk versiyonunu izlemeye niyet bile etmedim, aynı etkiyi yaratmayacağını tahmin etmiştim. zaten çok tutmadı

Evet bende oyleyim maalesef.1 duzine yarim bıraktigim dizi vardır.
Cok seciciyim gençlik dizilerini falan pek sevmiyorum gerçekçi diziler daha cok hoşuma gidiyor.

Lise dizilerini çok önceleri izlerdim.. Beni de pek sarmıyor. büyüdük artık belki ondandır.

yaşlıda değilsin 28 neki ömrünüz huzurlu güzel olsun benim arkadaşlarım hep o yaşlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…