- 27 Kasım 2014
- 178
- 76
- 38
bilmiyorum o adama ısınamadım bir türlü:) oppa iyidir yahuuniye ettin ki öyle izle izle devam et güzel ehehhehehheheh
Mianhada saranghanda
I'm sorry I love you ( özür dilerim, seni seviyorum)
2009 da izledim. bu yıl oldu hala ikinciye izlemeye cesaret edemiyorum, düşündükçe içim cız ediyor
:) ayy iyiki koresever birini buldum :)bilmiyorum o adama ısınamadım bir türlüağzına çarpasım geliyor her izleyişimde.. haha..
heartsttring, 49 days bunları da izle çok güzel bi dizi vardı ismini hatırlamaya çalışıyorum rahibe olmak isteyen bi kız ve müzisyen ikiz kardeşi vardı onun yerine geçip grubun başındaki çocuğa aşık oluyodu hatırlayım yazcam
aynı bende izleyemiyorum.. Çok güzeldiTürk versiyonunuda yaptılar ama sorry i love you nun yeri başka..
türk versiyonunun adı Bir Aşk Hikayesitürk versiyonu nedir?
:) ayy iyiki koresever birini buldum :)
Evet bende oyleyim maalesef.1 duzine yarim bıraktigim dizi vardır.hahah ben biraz yaşlı koreseverim... ama her diziyi izlemiyorum.. sıkılıp yarım bıraktığım çok var..
Türk versiyonunu izlemeye niyet bile etmedim, aynı etkiyi yaratmayacağını tahmin etmiştim. zaten çok tutmadıaynı bende izleyemiyorum.. Çok güzeldiTürk versiyonunuda yaptılar ama sorry i love you nun yeri başka..
Evet bende oyleyim maalesef.1 duzine yarim bıraktigim dizi vardır.
Cok seciciyim gençlik dizilerini falan pek sevmiyorum gerçekçi diziler daha cok hoşuma gidiyor.
:) benide kore dizilerine bi ablam alıştırdı :) kaç yaşındasınızhahah ben biraz yaşlı koreseverim... ama her diziyi izlemiyorum.. sıkılıp yarım bıraktığım çok var..
izledim izledim :)playfull kiss i izlediniz galiba çocuk tam odun diyodum ta ki günlüklerini ve özel bölümlerini izleyene kadar :)
:) benide kore dizilerine bi ablam alıştırdı :) kaç yaşındasınız
beni alıştıran abla 35 yaşındaydı :) bende 23 :)Lee min ho oppanın yaşındayım... benim oppam olmuyor 5 ay büyük benden.. 28 olacağım yakında
beni alıştıran abla 35 yaşındaydı :) bende 23 :)
haha ben bu gidişle 50 yaşına kore kore dizisi izlerim
:) Bende Bende koreli görünce bi yerde çılgına dönüyorum :)
İstanbul da mı yaşıyorsun :) bende oraya gittiğimde görüyorum hepben koreli görmekten baygınlık geçirdim artıkmümkünse sadece dizilerde göreyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?