- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar ben full hause ve playfull kiss izledim bu tarz bana öneride bulunacaklar var mı?
kızlar ben full hause ve playfull kiss izledim bu tarz bana öneride bulunacaklar var mı?
heartsttring, 49 days bunları da izle çok güzel bi dizi vardı ismini hatırlamaya çalışıyorum rahibe olmak isteyen bi kız ve müzisyen ikiz kardeşi vardı onun yerine geçip grubun başındaki çocuğa aşık oluyodu hatırlayım yazcamBoys Over Flowers :) the heirs :) bunları da izle sonra daha öneririm :)
heartsttring, 49 days bunları da izle çok güzel bi dizi vardı ismini hatırlamaya çalışıyorum rahibe olmak isteyen bi kız ve müzisyen ikiz kardeşi vardı onun yerine geçip grubun başındaki çocuğa aşık oluyodu hatırlayım yazcam
You're Beautiful - A.n.jell bütün meşhurları o diziye toplamışlardı..O çocuğun Gominam Gominam demesi çok güzeldi ya.. kibirli tavırları birde.
rooftop prince :)Bende cok seviyorum kore dizilerimi empress ki yi siddetle tavsiye ederim ama bu aralar moralim yerlerde komik ama cocuksu olmayan bir dizi tavsiye edebilir misiniz ?
Bende cok seviyorum kore dizilerimi empress ki yi siddetle tavsiye ederim ama bu aralar moralim yerlerde komik ama cocuksu olmayan bir dizi tavsiye edebilir misiniz ?
kill me heal me komedi romantik.. çok değişik bir konusu var.
You came from stars: Başroldeki kadının hareketleri çok komikti.
Rooftop Prince: Başlarda çok komiktider ama sonlara doğru ağlattılar
The Mermaid: denizkızının hikayesi :)
Beautiful sky
The masters sun: hayatımdaki ideal tip so ji subhayaletler üzerine bir dizi.
Secret Garden: Başrol oyuncuları çok iyi.. hem komik hem değişik.. fantaztik komedi dram tarzında hyun bin de var tabi aşk adamı
my girl, Protect the boss, personel taste, the greatest love, scent of a womanve daha bir sürüyazmaya korkuyorum..
Artık dizi kalmadı banada bir dizi önerin..
Şimdi izlediklerim ise: she was pretty ve twenty again
bende şu an 49 day i izliyorum ilk bölümündeyim çok begenen var
hahah bende izledim onu sürekli açıp açıp izliyorum.. Ama her açısımda sarı kafayla olsa diye umut ediyorum yine o pis kıvırcıkla oluyorBede bof u 5 sefer izledim yine dizi bulamazsam yine izlerim
:) ah bi devamı olsa keşkeeee :) ikisinindeehahah bende izledim onu sürekli açıp açıp izliyorum.. Ama her açısımda sarı kafayla olsa diye umut ediyorum yine o pis kıvırcıkla oluyorbir de Secret Garden var..
Ayy bak city hunter geldi aklıma :) buda güzel :)
ben onu yarım bırakmıştım.. niyeyse Lee Min Ho ya karşı bir sinirim var bilmiyorum.. Sevmiyorum adamı. o adamın tek personel taste dizisini izlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?