yedim yedim ama suşi kore yemeği değil. ama yemeklerini çok sevdim zaten yiyordum.. ama ordakiler daha güzeldi. Koreli ailenin yanında kaldım günde 5 öğün birde ara yemeklerden yiyorlar sürekli yemek yiyorlar biz bir tabak yemekle doyduk kızlar iki üç tabak yediler.. nasıl zayıflar aklım almadı..
sokakta çok fazla öpüşen çift görmedim.. Sadece yolda yürüyorlardı.. ama orda kalan bir arkadasım var.. o söyledi ne kadar doğru bilmiyorum.. günahlarını almıyım.. sevgilier için özel kalınan yerler varmış.. bazıları oraya gidiyorlarmış
Ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadar çok düşkünler ailelerine karşı... hepsi öylemi bilmiyorum.. arkadaşlarım var 30 yaşından büyük ama anne babasıyla yaşıyor :)
kore yemeklerinden en sevdiklerim.. bibimbap, dokkboggi en çok bunları sevdim
Suşiyide bibimbap niyetine alip yedim ama hic sevmedim o alg yapraginin tadını.
Sürekli yeseler de yedikleri şeyler cok hafif sanirim haslanmis sebze yagsiz tuzsuz pirinç.aman boyle diyorum da dizi izlerken agzim sulaniyor
Çok severim kore dizilerini:) Ama 4-5 aydır izleyemiyorum, yaz tatili girince araya:) Tekrar dizi araştırmalarına başlıcam. 70-80 dizi izledim ama çoğunun ismini unuttum:) Bir ara deftere not etmiştim izlediklerimi:))
Ben de yumurta rulosunu yapmak istiyorum ne zamandır, merak ediyorum:)ben çok sevdim yemekleri..annem yemek hazırlar bir gram ağzıma sürmem.. orda çok iştahlıydım.. hafif olduğu için ağırlıkta yapmadı.. malzemeleri bulsam yapcam da bir tek baharatlı pirinç keki yapmayı öğrendim :)
Daha dizi de bulamıyorum:) Bakıyorum bakıyorum çoğunu izlemişimbende öyle bütün hepsini izledim yenileri izliyorum hafta sonlarıda.. beklemek çok zor
Ben de yumurta rulosunu yapmak istiyorum ne zamandır, merak ediyorum:)
Daha dizi de bulamıyorum:) Bakıyorum bakıyorum çoğunu izlemişim
Ben de denicem bakalım nasıl olacak:) Bekleme olayını hiç sevmiyorum işte, yeni yayınlanmış bir dizi izliyordum peşpeşe bölümleri izledim sonra son bölüm için 10 gün bekledim, dizinin neresinde kaldığımı unutmıştumo yumurta ruasını yapıyorum ama.. yuvarlak olmuyornasıl beceriyorlar bilmiyorum..
dizilerde bende öyleyim.. bir bakıyorumm. aa biyerden tanıdık.. demekki izlemişim..
şimdi yeni dizi izliyorum ama her hafta beklemem gerekior.. she was pretty ve twenty again ikiside çok güzel :)
Ben de denicem bakalım nasıl olacak:) Bekleme olayını hiç sevmiyorum işte, yeni yayınlanmış bir dizi izliyordum peşpeşe bölümleri izledim sonra son bölüm için 10 gün bekledim, dizinin neresinde kaldığımı unutmıştum
Bazen diziyi açıyorum, başından beğenmeyip kapatıyorum, dizi ararken sürekli gözüme takılıyor sonra:) Tekrar açıp izliyorum, bu sefer diyorum keşke daha önce izleseymişimöyle çok yaptım bende.. sonra bir iki hafta bakmadım.. diziyi bıraktım. ama dayanamıyor insanvirüslü hasta gibiyim
aynen.. çok yarım bırakıp izlemediğim var ama ilgimi çekmiyorlarBazen diziyi açıyorum, başından beğenmeyip kapatıyorum, dizi ararken sürekli gözüme takılıyor sonra:) Tekrar açıp izliyorum, bu sefer diyorum keşke daha önce izleseymişim
aynen.. çok yarım bırakıp izlemediğim var ama ilgimi çekmiyorlaryarım bıraktıklarımı açıyorum sonra tekrar yarım kalıyorlar. bazıları hiç iyi olmuyor ama bazıları başından ayrılsan meraktan deliriyorsun...
Kızı ben de beğenmemiştim ilk başta ama sonra sevimli gelmeye başladı:)boys of flowers ı bitiricem neredeyse ben oturup başına her saniyesini izleyemiyorum ya atlaya atlaya izliyorum kızlar kötü bir alışkanlık oldu bende sonra dizi bende yer ederse dönüp dönüp bakıyorum tekrardan bu bölümde ne olmuştu şu bölümde ne olmuştu diye :) siz izliyormusunuz her karesini ben mi çok aceleciyim yaaabi de bu dizideki kızı pek beğenemedim ben daha doğrusu küt saç yakışmamış kıza
Kızı ben de beğenmemiştim ilk başta ama sonra sevimli gelmeye başladı:)
erkek gibi birazcık ama evet insan alışıyor :) bi de ben asya tv den izledim dizinin sonunu anlamadım ya helikopterle pyo geliyor sahile orada bitti bi de ji hoo ya ayar oldum ya kızın peşini bi bırakmadı onun için doktorluk okumuş hay allahım ya neler oldu hala kızın peşinde bi de cool takılıyor vuracam ağzına
ben onu yarım bırakmıştım.. niyeyse Lee Min Ho ya karşı bir sinirim var bilmiyorum.. Sevmiyorum adamı. o adamın tek personel taste dizisini izlemiştim
personel taste nasıl sence canımm ben playfull kis,full hause,boys of flowers,the heirs(en çok etkilendiğim)izledim sıradaki ne olsa acep diyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?