Kore Dizileri ve OST

Çok severim kore dizilerini:) Ama 4-5 aydır izleyemiyorum, yaz tatili girince araya:) Tekrar dizi araştırmalarına başlıcam. 70-80 dizi izledim ama çoğunun ismini unuttum:) Bir ara deftere not etmiştim izlediklerimi:))

Suşiyide bibimbap niyetine alip yedim ama hic sevmedim o alg yapraginin tadını.

Sürekli yeseler de yedikleri şeyler cok hafif sanirim haslanmis sebze yagsiz tuzsuz pirinç.aman boyle diyorum da dizi izlerken agzim sulaniyor

Suşiyide bibimbap niyetine alip yedim ama hic sevmedim o alg yapraginin tadını.

Sürekli yeseler de yedikleri şeyler cok hafif sanirim haslanmis sebze yagsiz tuzsuz pirinç.aman boyle diyorum da dizi izlerken agzim sulaniyor

ben çok sevdim yemekleri.. annem yemek hazırlar bir gram ağzıma sürmem.. orda çok iştahlıydım.. hafif olduğu için ağırlıkta yapmadı.. malzemeleri bulsam yapcam da bir tek baharatlı pirinç keki yapmayı öğrendim :)

Çok severim kore dizilerini:) Ama 4-5 aydır izleyemiyorum, yaz tatili girince araya:) Tekrar dizi araştırmalarına başlıcam. 70-80 dizi izledim ama çoğunun ismini unuttum:) Bir ara deftere not etmiştim izlediklerimi:))
bende öyle bütün hepsini izledim yenileri izliyorum hafta sonlarıda.. beklemek çok zor

Ben de yumurta rulosunu yapmak istiyorum ne zamandır, merak ediyorum:)
bende öyle bütün hepsini izledim yenileri izliyorum hafta sonlarıda.. beklemek çok zor
Daha dizi de bulamıyorum:) Bakıyorum bakıyorum çoğunu izlemişim

Ben de yumurta rulosunu yapmak istiyorum ne zamandır, merak ediyorum:)

Daha dizi de bulamıyorum:) Bakıyorum bakıyorum çoğunu izlemişim

o yumurta ruasını yapıyorum ama.. yuvarlak olmuyor nasıl beceriyorlar bilmiyorum..

dizilerde bende öyleyim.. bir bakıyorumm. aa biyerden tanıdık.. demekki izlemişim..
şimdi yeni dizi izliyorum ama her hafta beklemem gerekior.. she was pretty ve twenty again ikiside çok güzel :)

Ben de denicem bakalım nasıl olacak:) Bekleme olayını hiç sevmiyorum işte, yeni yayınlanmış bir dizi izliyordum peşpeşe bölümleri izledim sonra son bölüm için 10 gün bekledim, dizinin neresinde kaldığımı unutmıştum

öyle çok yaptım bende.. sonra bir iki hafta bakmadım.. diziyi bıraktım. ama dayanamıyor insan virüslü hasta gibiyim

öyle çok yaptım bende.. sonra bir iki hafta bakmadım.. diziyi bıraktım. ama dayanamıyor insan virüslü hasta gibiyim
Bazen diziyi açıyorum, başından beğenmeyip kapatıyorum, dizi ararken sürekli gözüme takılıyor sonra:) Tekrar açıp izliyorum, bu sefer diyorum keşke daha önce izleseymişim

Bazen diziyi açıyorum, başından beğenmeyip kapatıyorum, dizi ararken sürekli gözüme takılıyor sonra:) Tekrar açıp izliyorum, bu sefer diyorum keşke daha önce izleseymişim
aynen.. çok yarım bırakıp izlemediğim var ama ilgimi çekmiyorlar yarım bıraktıklarımı açıyorum sonra tekrar yarım kalıyorlar. bazıları hiç iyi olmuyor ama bazıları başından ayrılsan meraktan deliriyorsun...

boys of flowers ı bitiricem neredeyse ben oturup başına her saniyesini izleyemiyorum ya atlaya atlaya izliyorum kızlar kötü bir alışkanlık oldu bende sonra dizi bende yer ederse dönüp dönüp bakıyorum tekrardan bu bölümde ne olmuştu şu bölümde ne olmuştu diye :) siz izliyormusunuz her karesini ben mi çok aceleciyim yaaa bi de bu dizideki kızı pek beğenemedim ben daha doğrusu küt saç yakışmamış kıza

Kızı ben de beğenmemiştim ilk başta ama sonra sevimli gelmeye başladı:)

Kızı ben de beğenmemiştim ilk başta ama sonra sevimli gelmeye başladı:)

erkek gibi birazcık ama evet insan alışıyor :) bi de ben asya tv den izledim dizinin sonunu anlamadım ya helikopterle pyo geliyor sahile orada bitti bi de ji hoo ya ayar oldum ya kızın peşini bi bırakmadı onun için doktorluk okumuş hay allahım ya neler oldu hala kızın peşinde bi de cool takılıyor vuracam ağzına

Diziyi izleyeli 1 sen olmuştur, çok aklımda kalmadı ama güzel bitti sonu:)

Romantik, dram dizi tavsiyesi olan var mı? Hep izlediğim diziler çıkıyor karşıma, belki sizin arşivinizde izlemediğim olabilir)

kızlar the heirs i dün bitirdim ve izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum boys of flowers ı da izledim fena değildi ama the heirs beni daha çok etkiledi :)

ben onu yarım bırakmıştım.. niyeyse Lee Min Ho ya karşı bir sinirim var bilmiyorum.. Sevmiyorum adamı. o adamın tek personel taste dizisini izlemiştim

personel taste nasıl sence canımm ben playfull kis,full hause,boys of flowers,the heirs(en çok etkilendiğim)izledim sıradaki ne olsa acep diyorum da :)

personel taste nasıl sence canımm ben playfull kis,full hause,boys of flowers,the heirs(en çok etkilendiğim)izledim sıradaki ne olsa acep diyorum da :)

personel taste güzeldi.. ordaki kadını sevdiğim için izledim.. minhoya rağmen izleyebilirsin.. sıkılmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…