Korkak gelin

Böyle kayınvalidelerin evine ilelebet gitmeyeceksin. İsterse oğlu gitsin görsün. O kadar sinmişsiniz ki kadın resmen at koşturuyor..

Madem öyle hiç desteklemediğim tavsiyeyi vereyim.. Yavaş yavaş sinsice uzaklaşacaksınız, güler yüzle, şakayla karışık eşinize kötüleyeceksiniz.. Arayı açtıkça açacaksınız.

Bazı insanlar bunu hakediyor!

Eşinizin nasıl öfke problemi var? Daha önce size şiddet uyguladı mı veya küfür, hakaret etti mi?
Şiddet
Eşinizin nasıl öfke problemi var? Daha önce size şiddet uyguladı mı veya küfür, hakaret etti mi?
Hem anasının hem oglunun nazini cekmek zorunda degilsiniz. Siz cocugunuz için susarken esiniz cocugu icin ne yapiyor?
Eşim oğluma çok düşkün hatta kavgalardan sonra çocuk etkileniyor kavga etmeyelim diyor ama o anda her şeyi yapan söyleyen bir insan

Şiddet görmedim ama küfür ve hakaret oldu
Maddi gücünüz var mı? Yoksa bile lütfen bir işe girip çalışın. Maaşınızı biriktirin ekonomik güvenceniz olsun.

Bugün küfürler eden adamın yarın şiddet uygulamayacağının hiçbir garantisi yok. Ailesine karşı da sizi hiç savunmuyormuş. Oğlunuzu da kötü yönde etkiliyor bu kavga ve küfür ortamları ile.

Onların

Çok doğru ama onların aralarını açmak mümkün değil. Eşimide alenen kullanıyor annesi kısmen farkında ama resmen annesine aşık. Telefonunda bir sey ararken denk geldim bunca seyin üstüne melek kalplim iyiki senin gibi bir anneye sahibim mesajları atmış bir konuşmanın üstüne.

Çalışmıyorum zaten şu hayattaki en büyük pişmanlığım oldu. Lisans mezunuyum . oğlum 2.5 yasında ailem uzakta . Bakacak kimse yok. Kayınvalidem yarı kendi memleketinde yarı bizim bulunduğumuz yerdeki evinde. O da asla bakmaz zaten vermem su saatten sonra

Şiddet

Eşim oğluma çok düşkün hatta kavgalardan sonra çocuk etkileniyor kavga etmeyelim diyor ama o anda her şeyi yapan söyleyen bir insan

Kavgadan sonra soylemesinin anlami yok. Ya kavga etmeyecek ya da sinirine hakim olamiyorsa cekip gidecek. Siz nasil susuyorsaniz oda susabilir.

Ayy kendime ne kadar benzettim sizi bazı konularda Allah yardımcınız olsun

Ailenize açın durumu, bakın eşinize kendi içlerinde birbirlerini de yeseler size karşı kullandığı en güçlü şey ailesi. Onlardan koparsa sizin elinize kalır, bundan ödü kopuyor. Siz neden kanadınızı kırıp ellerine atıyorsunuz kendinizi?

Şiddet görmedim ama küfür ve hakaret oldu

Bu da şiddet zaten. İnsanlar şiddet denince "dayak yemek" zannediyorlar. Eşiniz size gücünü göstermek, öfkesini boşaltmak, sizi kontrol etmek için fiziksel, cinsel, psikolojik, ekonomik, dijital şiddet uyguluyorsa bu kadına şiddete girer.

Cesaretli insan,kaybedecek bir şeyi olmayan insandır
Sen korkak değilsin,gayet edepli ve düzgün biri olduğunu düşünüyorum yazdıklarına bakarak.

Eğitiminiz-mesleğiniz ne üzerine? Bence çocuk anaokulu yaşına gelince doğrudan işe girin. Gerekirse maaşın tamamını anaokuluna verin ama mutlaka işe girin.

Üç gün aramadınız diye triplere girecek kadar nasıl şımartabiliyorsunuz insanları?

Kayınvalide bunu yaptığı an evinize dönmeliydiniz. Hatanız olmamasına rağmen eşiniz bunu görmeyecek ve sorun edecekse bırakın etsin.

Siz çekindikçe anne oğul daha çok üzerinize gelirler. Çekmek zorunda değilsiniz ikisini de. Ailenize yansıyacaksa da yansısın. Emin olun bu şekilde sindiğinizi öğrenseler daha çok üzülürler.

Ailemle benim bağımda çok güçlü.. Herhangi
Bir sey olsa arkamda dururlar bunun eşimde farkında. Ama benim ailem çok hassas onları üzmek beni nedense cok korkutuyor. Ve sorunlarımı yansıtsam uzakta oldugum için akılları hep bende olacak. Ne zaman kesin bitirmeye karar verirsem o zaman bilsinler istiyorum. Beni zaten bu kadar ince düşünmek bitirdi her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…