- 24 Haziran 2017
- 18
- 6
- 86
- 33
- Konu Sahibi Depresiff26
-
ŞiddetEşinizin nasıl öfke problemi var? Daha önce size şiddet uyguladı mı veya küfür, hakaret etti mi?
Eşinizin nasıl öfke problemi var? Daha önce size şiddet uyguladı mı veya küfür, hakaret etti mi?
Eşinizin nasıl öfke problemi var? Daha önce size şiddet uyguladı mı veya küfür, hakaret etti mi?
Eşim oğluma çok düşkün hatta kavgalardan sonra çocuk etkileniyor kavga etmeyelim diyor ama o anda her şeyi yapan söyleyen bir insanHem anasının hem oglunun nazini cekmek zorunda degilsiniz. Siz cocugunuz için susarken esiniz cocugu icin ne yapiyor?
Maddi gücünüz var mı? Yoksa bile lütfen bir işe girip çalışın. Maaşınızı biriktirin ekonomik güvenceniz olsun.Şiddet görmedim ama küfür ve hakaret oldu
Çok doğru ama onların aralarını açmak mümkün değil. Eşimide alenen kullanıyor annesi kısmen farkında ama resmen annesine aşık. Telefonunda bir sey ararken denk geldim bunca seyin üstüne melek kalplim iyiki senin gibi bir anneye sahibim mesajları atmış bir konuşmanın üstüne.Böyle kayınvalidelerin evine ilelebet gitmeyeceksin. İsterse oğlu gitsin görsün. O kadar sinmişsiniz ki kadın resmen at koşturuyor..
Madem öyle hiç desteklemediğim tavsiyeyi vereyim.. Yavaş yavaş sinsice uzaklaşacaksınız, güler yüzle, şakayla karışık eşinize kötüleyeceksiniz.. Arayı açtıkça açacaksınız.
Bazı insanlar bunu hakediyor!
Şiddet
Eşim oğluma çok düşkün hatta kavgalardan sonra çocuk etkileniyor kavga etmeyelim diyor ama o anda her şeyi yapan söyleyen bir insan
Ayy kendime ne kadar benzettim sizi bazı konularda Allah yardımcınız olsunMerhabalar. Yaklaşık beş senedir evliyim. Evliliğimde bir cok problem yaşadım. Yüksek oranda kayınvalidemden kaynaklı oldu. Altlı üstlü yaşıyorduk. Ev küçük oldugu için oğlum doğduktan sonra tasındık. Uzaklaşınça bir nebze rahatladım ama eşimle bireysel sorunlarımız kayınvalidemle sorunlarımız hala tam olarak bitmiş değil. Ben hiç bir zaman hiç bir seyi uzatmadım. Kayınvalidem bana sen bize göre değişmişsin bile dedi yinede konustum. Eşimin hatırını güttüm. Geçenlerde kendilerinin ailevi problemleri oldu bu süreçte eşimle konuşmadılar.( tamamen benim dışımda bir konu) Miras meseleri yüzünden. Yalnızca 3-4 gün. Barıstılar. Onlara gittik ben oğlumla otururken eşim lavobadaydı bir hışım yanımızdan kalktı gitti mutfaga oturdu. Eşim cıkınca anne neden böyle yapıyorsun deyince ben eşşek başı değilim herkes ona göre davransın dedi. Bana söylüyor 3 gün aramamışım ki zaten normalde sık konusan insanlar değiliz. Eşimle kalktık gittik. Benimle konuşmuyor. Hatta eşime video falan atmıs beni kötü hissettiren kimseyi istemiyorum gibisine. Oysaki benim bu zamana kadar ondan ne bir menfaatim oldu ne de mecburiyetim oldu Bunları da artık çok kafama takmıyorum ama asıl kafama taktıgım sey tam bir korkak olmam. Her sey beni korkutuyor. Eşimle tartışsak oğlum etkilenir diye susuyorum. Boşansam çocugu paylaşamayacagımız için cok büyük sorunlar cıkar diye korkuyorum. Ailesine hakkımı savunsam benim aileme yansır ailemin yanınfa eşim bağırır çağırır diye korkuyorum. Eşimin öfke kontrol problemi var. Ve ben sırf bu yüzden hem kendi psikolojimden oldum hemde kendime saygımı yitirdim. Kendimden değil ama oğlum ve aileme bir seyler yansıt onlar üzülür diye korkuyorum. Ailem 60 yasıni geçmiş öğretmen emeklisi cok naif insanlar. Cok kavga gürültü onlara göre değil etkilenirler diye korkuyorum. Ben ne yapmalıyım kendi hakkını savunamayan bir ezik gibi hissediyorum. tek kalemde harcanan ben oluyorum.
Şiddet görmedim ama küfür ve hakaret oldu
Cesaretli insan,kaybedecek bir şeyi olmayan insandırMerhabalar. Yaklaşık beş senedir evliyim. Evliliğimde bir cok problem yaşadım. Yüksek oranda kayınvalidemden kaynaklı oldu. Altlı üstlü yaşıyorduk. Ev küçük oldugu için oğlum doğduktan sonra tasındık. Uzaklaşınça bir nebze rahatladım ama eşimle bireysel sorunlarımız kayınvalidemle sorunlarımız hala tam olarak bitmiş değil. Ben hiç bir zaman hiç bir seyi uzatmadım. Kayınvalidem bana sen bize göre değişmişsin bile dedi yinede konustum. Eşimin hatırını güttüm. Geçenlerde kendilerinin ailevi problemleri oldu bu süreçte eşimle konuşmadılar.( tamamen benim dışımda bir konu) Miras meseleri yüzünden. Yalnızca 3-4 gün. Barıstılar. Onlara gittik ben oğlumla otururken eşim lavobadaydı bir hışım yanımızdan kalktı gitti mutfaga oturdu. Eşim cıkınca anne neden böyle yapıyorsun deyince ben eşşek başı değilim herkes ona göre davransın dedi. Bana söylüyor 3 gün aramamışım ki zaten normalde sık konusan insanlar değiliz. Eşimle kalktık gittik. Benimle konuşmuyor. Hatta eşime video falan atmıs beni kötü hissettiren kimseyi istemiyorum gibisine. Oysaki benim bu zamana kadar ondan ne bir menfaatim oldu ne de mecburiyetim oldu Bunları da artık çok kafama takmıyorum ama asıl kafama taktıgım sey tam bir korkak olmam. Her sey beni korkutuyor. Eşimle tartışsak oğlum etkilenir diye susuyorum. Boşansam çocugu paylaşamayacagımız için cok büyük sorunlar cıkar diye korkuyorum. Ailesine hakkımı savunsam benim aileme yansır ailemin yanınfa eşim bağırır çağırır diye korkuyorum. Eşimin öfke kontrol problemi var. Ve ben sırf bu yüzden hem kendi psikolojimden oldum hemde kendime saygımı yitirdim. Kendimden değil ama oğlum ve aileme bir seyler yansıt onlar üzülür diye korkuyorum. Ailem 60 yasıni geçmiş öğretmen emeklisi cok naif insanlar. Cok kavga gürültü onlara göre değil etkilenirler diye korkuyorum. Ben ne yapmalıyım kendi hakkını savunamayan bir ezik gibi hissediyorum. tek kalemde harcanan ben oluyorum.
Çalışmıyorum zaten şu hayattaki en büyük pişmanlığım oldu. Lisans mezunuyum . oğlum 2.5 yasında ailem uzakta . Bakacak kimse yok. Kayınvalidem yarı kendi memleketinde yarı bizim bulunduğumuz yerdeki evinde. O da asla bakmaz zaten vermem su saatten sonra
Allah yardımcımız olsunAyy kendime ne kadar benzettim sizi bazı konularda Allah yardımcınız olsun
Ailemle benim bağımda çok güçlü.. HerhangiAilenize açın durumu, bakın eşinize kendi içlerinde birbirlerini de yeseler size karşı kullandığı en güçlü şey ailesi. Onlardan koparsa sizin elinize kalır, bundan ödü kopuyor. Siz neden kanadınızı kırıp ellerine atıyorsunuz kendinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?