Korkarım tacize uğradım.

Bence ne hissediyorsanız doğrudur
Sadece biz bu durumlarda genel olarak böyleyiz sanırım otobüste yolda yada başka bir ortamda ilk akla gelen yanlış anlamış olabilirim
Asla sizi suclamiyorum yada sen de söyle yapsaydın diye bir tepki veremem ama bir fikir sadece;
kim olursa olsun refleksle öne çekilip bir nevi kaçmak yerine o an ki refleksle sert bir şekilde arkaya dönüp ne oluyor diye bir bakış atmak bence daha iyi olurdu en azından yanlış anladıysanız zaten adam o an farketmeden fazla yakınlaştığını anlar ve bir pardon diyebilirdi
Yada bilerek yaptıysa sizin sessiz kalmayacağınizi anlardı

Pompa gibi şişen şey ne ya, bir ben mi anlamadım? :KK12: Pompa şişebilen bir şey değil ki, şişiren bir şey. Adamın cinsel uzvundan bahsediyorsanız, öyle zört diye anlık olarak hacim kazanıp, kıyafetlere rağmen size varlığını hissettirecek bir uzuv yeryüzünde yoktur bence. Adam Eros filansa başka tabi. Bence başka bir şey değmiştir ya.

Siz adamın şeyini mi değdirdiğini mi düşünüyorsunuz. Yani bu bana imkansız geldi su şekilde, size anca iyice sarılması ,iyice dayanmasi lazim ki hissedebilesiniz elinde birşey varsa degmistir ya da eliyle bilerek ya da bilmeyerek dokunmuştur. Yani bu boru değil ki uzansın değsin pantolondan uzanacak degil ya , yok cok fazla dayandiysa yanindakiler arti siz bunu rahat hissederseniz

Alenen yapmış yani kimse savunmasın. 60 yaşındaki adam bile pipi derdine düşmüşse gençlere şaşırmamak lazım. Ayrıca 80 yaşında olup seks yapanlar var 60 ne ki pardon??Namaz niyazı hiç karıştırmıyorum zaten dini şov amaçlı kullanan bir sapık sonuçta.

O yaşta kuş olmuş bülbül... yani bilemedim yumuşak diyorsunuz böyle bir durumda sert olması gerekmez mi? Belki de büyük bir sey oldugu icin ereksiyon olmak istedi o esnada sizinle fiziksel temas kurdu? Ama basaramayınca çekti?

Kadın hisseder... yani ihtimaller olabilir bilmiyorum.

O kadar cok 60 yas ustu ya demıssınız ki, 60 yas ustu olan erkekler sapık olmuyormuş gibi.
Yanlıs hissetmiş olamazsınız hıssettıgıniz sey dogru.

Daha önce ilişkiniz oldu mu bilmiyorum da penis o kadar çabuk kalkıp hemen eski haline dönecek bir organ değil.
Sadece erkek isterse çok az bir kasılma ile milim hareket ettirebilir. Vücuttaki diğer bütün kaslar gibi..
Belki böyle bir şekilde hissettirerek sizi iğrenç şekilde taciz etmiştir..

Ama eğer tekrar ederek bir şey değdi diyorsanız ben olsam o fotoğrafı çıktı alıp o kişinin yanına gider sorardım "bu sonra gönderilen fotoğrafta rahatsız olduğum şeyi bana hemen açıkla" diye.. Eziklik göstermeyin karşısında.

Eğer ki işimden olurum korkusuyla ben yanlış anlamışımdır diyorsanız diyecek söz de kalmıyor.
Artık rezil olacağız diye korkup içimizde tutmamalıyız. Bam bam bam..

Çok anlık bir şeydi. Bilerek değil de istemsiz elinde olmadan olmuş olabilir mi?
Bir kere bilerek asla asla yapamaz, o itibarını saygınlığını en ufak şekilde riske atamaz.
60 yaş üstünde kontrol etmek daha zor olabilir mi mesela?

Bence siz çok safsınız..
Neyse konuya döneyim. Göbekli biri mi?

Tamam da penis ne zamandan beri yumuşak ve şişen bir şey özelliği kazandı.Yani onu hissetmeniz için adamı tam ensenizde hissetmeniz lazım. Sert bir şey değdi deseniz anlarım.Ama yumuşak ve şişen bir şey diyorsunuz.
O yaşlarda sert olmamasını da anlarım. Kabul. Ama şişmesinin mantıklı bir açıklamasını bulabilir miyiz?Hayır!

N desem bilemedim, ustunden zaman gecmis simdi sorgulasaniz adiniz iftiraciya cikar, olay esnasinda tepki verseydiniz belki bi nebze sizin yaninizda yer alirdi is arkadslariniz ama simdu gundeme getirirseniz konuyu yalan oldugunu dusunurler...

Bu kadar çabuk erekte olacağını sanmıyorum. Yani bence tacize uğramışsınız üzgünüm ama başlangıcı başka bir şey veya kişiyle yapmış bence namazlı niyazlı amcamız. Ama uzun süre arkalı önlü durmadığınız için bizzat hedef alındığınızı düşünmüyorum.

Kimseye anlatamayacağım, çok üzüldüğüm aklımdan çıkmayan bir şey oldu arkadaşlar. Emin olamıyorum, olamam. İnsanların günahını almaktan da çok korkuyorum. Umarım yanlış anladığıma ikna olabileceğim bir tahmin gelir aklınıza. Bu kadar açıkça anlattığım için de rahatsız olacaksanız lütfen okumayın.

Uzun yıllardır büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum. Yaş grubu bakımından yarımızdan az fazlası (ben dahil) otuzlarında, diğerleri 45-50 üstü. Böyle karma ama uzun yıllardır oturmuş bir ekibiz. Saygı sevgi kuralları içerinde hiç ters bir şey olmadan çalışıyoruz.

İşyerinde yılbaşı hatırası toplu fotoğraf çekinmek istedik, çok sık toplu fotoğraf çekiniriz. Böyle bişey ne duydum ne gördüm ne de sezdim...

Yazmaya bile utanıyorum. Kalabalık olduğumuz için birkaç sıra oluyoruz, beylerden biri arkama geçti, babacan bir tavırla ellerini iki kere omuzlarıma vurdu. O kargaşada önce kim olduğunu görmedim. Sonra fotoğraf çekinirken kalçama pompa gibi şişen bir şeyin değdiğini hissettim, ne olduğunu anlayamadım, refleksle kendimi öne çektim. Benim önümde de birileri olduğu için alanım sınırlıydı. Arkasından aynı şey ikinci kez tekrarladı. Allahım ne yapacağımı şaşırdım, sonra dağıldık ve arkamdakinin kim olduğunu gördüm. 60 yaş üstü en çok saydığımız, sevdiğimiz, yere göğe sığdıramadığımız, namazında niyazında bir müdürümüz. Gerçekten konduramıyorum, ihtimal veremiyorum ben yanlış anlamışımdır diyorum. Koskoca kadınım pompa gibi başka ne şişebilir ki diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum. Sizin aklınıza gelen bişey var mı, yani yanlış anlamış olabilir miyim sizce? İlk önce paylaşılan fotoğraflara baktım aslında biraz içim rahatladı ben yanlış anlamışım bana o kadar yakın değilmiş diye. Sonradan paylaşılan fotoğraflar gelince anladım ki baştan yakın durmuş, sonradan yönümüzü değiştirmişiz, ilk atılan fotolar aslında sonradan çekilenlermiş yani.

60 yaş üstü ya, acaba istemeden mi yaptı yani onunda elinde olmayan bişey miydi yani ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum aklımdan çıkmıyor üzüntüm bitmiyor.

Buraya yazmaya da karar vermem zor oldu. İş dünyasında olmayan kadınlar iş yerlerini hep böyle sanmasınlar lütfen, 15 senelik iş tecrübemde ilk kez böyle bişeyle karşılaştım ama bir daha foto çekilirken kesinlikle en arka sıraya geçerim.

Geçmiş olsun. Elinde olmadan yaptığını sanmıyorum. Derler ki, erkeğin bir dal maydanoz kaldırmaya gücü yettiği sürece onu kaldırmaya da gücü yetermiş. Belli bi yaşta olup, namazında niyazında olması sizi şaşırtıyor olabilir ama ben şaşırmıyorum. Özellikle erkekler belli bir yaştan sonra sapıtıyor.

E hadi diyelim ki, temas olunca kendine engel olamadı. E o zaman da madem art niyet yok uzaklaş ki kimse anlamasın, rahatsız olmasın. İşte bunu yapmadığı için yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum.

Göbekli değil, uzun boylu.

60 yaş diye vurgulamaktaki amacım, sert değil hızla büyüyen bişeydi, sert olmaması, hızla büyüyüp küçüklmesi yaşla ilgili olabilir mi.

Bir de adamın boyuna göre ben aşağıda kalıyorum aslında, yine yaştan dolayı aşağıda olabilir mi?

Daha önce ilişkiniz oldu mu bilmiyorum da penis o kadar çabuk kalkıp hemen eski haline dönecek bir organ değil.
Sadece erkek isterse çok az bir kasılma ile milim hareket ettirebilir. Vücuttaki diğer bütün kaslar gibi..
Belki böyle bir şekilde hissettirerek sizi iğrenç şekilde taciz etmiştir..

Ama eğer tekrar ederek bir şey değdi diyorsanız ben olsam o fotoğrafı çıktı alıp o kişinin yanına gider sorardım "bu sonra gönderilen fotoğrafta rahatsız olduğum şeyi bana hemen açıkla" diye.. Eziklik göstermeyin karşısında.

Eğer ki işimden olurum korkusuyla ben yanlış anlamışımdır diyorsanız diyecek söz de kalmıyor.
Artık rezil olacağız diye korkup içimizde tutmamalıyız. Bam bam bam..

Imzami atiyorum bu yoruma.bencede fotoğrafla karşısına çıkıp hesap sormalisiniz.
Durduk yere kimse sizin gibi böyle şeyler düşünmez kesin birşey var ve siz bunu açığa cikarmalisiniz. Gerekirse o herifi dava edin bir pislikten kurtulsun kadinlar diyeceğim ama karar senin.

Of ben de kendi kendimi taciz ettirdim ya şimdi konuyu okuyunca yine yüzüm kızardı. Hastanede çalışıyorum. Laboratuvardan çıkarken kapının önünde duran adamla kapının arasından geçmeye çalışırken adamda birileriyle konuşurken böyle nasıl anlatayım hani bir yerden geçerken kıvrılırsınız ya. Böyle kıvrak hareketlerle o aradan geçmeye çalışırsınız. Neyse ben o hareketleri yaptım tam geçtim derken adam gayet masumane hafif kenara çekileyim derken benim son adımımı attığım yere gelmiş oldu. Eğer yerinde kalsaydı ben onu atlayıp bir adım ötesine geçmiş olacaktım. Ama bir adım geri gittiği için tam önünde popom tam olarak ona değecek şekilde zank diye durdum :kızgın:hemen hareket edemedim çünkü bahsettiğim kıvrılma hareketlerini ani yapınca son adımda ayaklarımı yere basmam gerekti. Of anlatamadım ama amazon kadını olası geliyor insanın valla nefret ettim erkeklerden de bedenlerinden de.

Imzami atiyorum bu yoruma.bencede fotoğrafla karşısına çıkıp hesap sormalisiniz.
Durduk yere kimse sizin gibi böyle şeyler düşünmez kesin birşey var ve siz bunu açığa cikarmalisiniz. Gerekirse o herifi dava edin bir pislikten kurtulsun kadinlar diyeceğim ama karar senin.
Ay hayır canım nereye imza atıyorsunuz. Kurumsal şirket yıllarca aynı yerde yaşıyorlar. Yanılma payı ile yanılmama payı aynı oranda eşikten ne akla hizmet gidip hesap sorsun. Belki elinde birşey vardı belki cebinde birşey vardı ne bileyim.

Göbekli değil, uzun boylu.

60 yaş diye vurgulamaktaki amacım, sert değil hızla büyüyen bişeydi, sert olmaması, hızla büyüyüp küçüklmesi yaşla ilgili olabilir mi.

Bir de adamın boyuna göre ben aşağıda kalıyorum aslında, yine yaştan dolayı aşağıda olabilir mi?

Neyse boşver kardeşim sen. Belli ki öyle mi böyle mi diye yıllarca düşünmeyi cesarete tercih ediyorsun.

Namaz, niyaz, yaş, baş, statü falan hikaye. Dış görünüşle gün içinde iki sohbetle anlaşılmaz karakter. Tepkini ölçmüş işte. Sen bence devamı olursa şaşırma..

Ben camiye koşa koşa giden biri tarafından gecenin bir vakti tacizle uyandım. Tek de değilmişim ayrıca. Şimdi kimseye zerre güvenmem..

Nasıl baskı altına alındıysak yıllarca artık dna mıza işlemiş..
Adamın penisinin değeyeceği yerin sorumlusu biz oluyoruz..

Back
X