Korkarım tacize uğradım.

Ay hayır canım nereye imza atıyorsunuz. Kurumsal şirket yıllarca aynı yerde yaşıyorlar. Yanılma payı ile yanılmama payı aynı oranda eşikten ne akla hizmet gidip hesap sorsun. Belki elinde birşey vardı belki cebinde birşey vardı ne bileyim.
En son ne zaman ortamindan birinin bişey i sana dokunduğunda gözlerin kocaman açılıp noluyoo bee oldun? Böyle şeyler herkesin başına gelebilecek yanlış anlamadan çok daha öte. Hesabini sorsun savunmayi o adam yapsin yapabiliyorsa..kurumsal firma diye sineye çekmek olmaz sapık heryerde sapik ve bugun ona yarın bize

Of ben de kendi kendimi taciz ettirdim ya şimdi konuyu okuyunca yine yüzüm kızardı. Hastanede çalışıyorum. Laboratuvardan çıkarken kapının önünde duran adamla kapının arasından geçmeye çalışırken adamda birileriyle konuşurken böyle nasıl anlatayım hani bir yerden geçerken kıvrılırsınız ya. Böyle kıvrak hareketlerle o aradan geçmeye çalışırsınız. Neyse ben o hareketleri yaptım tam geçtim derken adam gayet masumane hafif kenara çekileyim derken benim son adımımı attığım yere gelmiş oldu. Eğer yerinde kalsaydı ben onu atlayıp bir adım ötesine geçmiş olacaktım. Ama bir adım geri gittiği için tam önünde popom tam olarak ona değecek şekilde zank diye durdum :kızgın:hemen hareket edemedim çünkü bahsettiğim kıvrılma hareketlerini ani yapınca son adımda ayaklarımı yere basmam gerekti. Of anlatamadım ama amazon kadını olası geliyor insanın valla nefret ettim erkeklerden de bedenlerinden de.

Sizi yılan gibi kıvrılmak zorunda bırakmayacaklardı. Önce yol açacaklardı. İnsanlık bunu gerektirir.

Ben "müsade eder misiniz?" diye yüzlerine bakıp bekliyorum böyle durumda.

Erkek çoğunluk bir yerde çalışıyorum. Kadınlar tuvaletine giderken önde işçi varsa mesafe açarlar değmemek için. Öndeki görmezse yanındaki kolundan tutup çeker..

Of ben de kendi kendimi taciz ettirdim ya şimdi konuyu okuyunca yine yüzüm kızardı. Hastanede çalışıyorum. Laboratuvardan çıkarken kapının önünde duran adamla kapının arasından geçmeye çalışırken adamda birileriyle konuşurken böyle nasıl anlatayım hani bir yerden geçerken kıvrılırsınız ya. Böyle kıvrak hareketlerle o aradan geçmeye çalışırsınız. Neyse ben o hareketleri yaptım tam geçtim derken adam gayet masumane hafif kenara çekileyim derken benim son adımımı attığım yere gelmiş oldu. Eğer yerinde kalsaydı ben onu atlayıp bir adım ötesine geçmiş olacaktım. Ama bir adım geri gittiği için tam önünde popom tam olarak ona değecek şekilde zank diye durdum :kızgın:hemen hareket edemedim çünkü bahsettiğim kıvrılma hareketlerini ani yapınca son adımda ayaklarımı yere basmam gerekti. Of anlatamadım ama amazon kadını olası geliyor insanın valla nefret ettim erkeklerden de bedenlerinden de.
Ya abet yaa çok şekersin neyse bundan sonra daha sakin olursun yetişmeye ugrasmazsin ve kadın olsun erkek olsun yol vermelerini rica et alışkanlık olsun. Yüzün kizarmasin canım birazda biz erkekleri taciz edelim:)ayy şaka yaptim hee😁

Biz de böyle bir fotoğraf cekindik iş yerinde. Arkamda erkek bir arkadaşımız vardı. Genç olmasına rağmen ben böyle bir şey hissetmedim. Hatta biz daha da tıklım tıkıştık ona rağmen çocuğun omzu değdi bana sadece. Önünün size değmesi için gerçekten iyice kalkmış olması ve size kendi isteğiyle sürtmesi lazım

valla akraban bile yapıyor artık hiçbirşey beni şaşırtmaz.bu gözler güya dindarım ayağına kadın akrabanın elini sıkmayıp ilk fırsatta arkadan taciz eden yaratık gördü:sinirli:buarada insan beklenmedik bir durum olunca şaşırıp kalıyor yanlış mı anladım falan oluyor ama bence yanlış falan anlamadın sadece şok oldun.bir süre sonra hafızandan bile emin olamazsan şaşırma çünkü beyin bu tarz olayları unutmak istiyor.

Tanımınızdan tam anlamadım aslında olan şeyi ama, kafamda hızlandırılmış yeni açan çiçek videoları gibi bir şey canlandı.Penis o şekilde hızlandırılmış çiçek videosunda olduğu gibi erekte olmaya başlayıp, aniden yavaşça inen bir organ değil ama yaş 60 olunca o hale gelir mi bilemiyorum.Neyse şu saatten sonra ne yapılabilir buna hiçbir fikrim yok.İlk olduğu anda aniden arkanıza bakıp hayırdır deseydiniz daha iyi olurdu.Şimdiden sonra adama gidip bunu sormak benim yapabileceğim bir şey değil açıkçası, siz yapabilecekseniz deneyin.Ama sonuç çıkacağını sanmıyorum.

Buna benzer bişeyi dün yaşadım
Konduramıcağım biri değildi aksine tam da böyle iğrenç bi tip
Önce foto çekerken omzumdan tutup sıkıca çekti
İkinci foto çekerkende elini tamamen belimde sırtımda gezdirdi resmen aşşağılık
Aynı ofiste yüz yüze bakıyoruz..
Ne oluyo yani noldu rahata mı erdin. Seninde kızın var bu davranışı yapsalar hoşuna mı gidecek?
Sapık ruhlu çok insan var.. görüyoruz tecavüz taciz haberlerini belkide masa arkadaşımız birlikte yemek yediğimiz insanlar herkes olabilir..

Balon gibi yumusak şişen bir sey diyince bende taciz olmama ihtimali uyandi, cebinde yumusak bir sey vardi da hareket ettikce o mu degdi acaba, normalde supheciyimdir ve ank tepkiler veririm boyle durumlarda ama hayatimda balon gibi yumusak bir sekilde sisip inen pipi gormedim duymadim, o yuzden adami hemen damgalamazdim.

minibüste genç bir erkek bir kadının tam arkasında duruyordu. kadında genç değil kiloku parduseli falan teyze diyebileceğimiz bir kadın. önce bir uyarcak gibi oldum ama o kadar kalabalıktı ki mecburen birbirlerine yapışık insanlar. sonra araba bir durakta bir anda boşaldı. bu arkaya yapışık çocuk da bir anda apar topar indi. inince bir gördüm ki penisi yana doğru büyümüş baya. meğer sapikmis yani bilerek kadına o kadar dayanmış.

bence doğru anlamış olabilirsiniz. ben de refleks oldu artık başkasına da yapılsa kendime de olsa hemen adamların şeyine bakıyorum. 🙈 emin olma yontemim bu oldu yukarıdaki sebepten.

önleminizi alın bence var böyle eli gözü rahat durmayan insanlar. bizim de işyerinde vardı. belki hiç kimse farketmemistir. ben benim göğsüme bakarken bakışını yakaladım. çok rahatsiz oldum ama gözü kaymıştır diye düşündüm. başka bir zamanda da başka bir iş arkadaşımla foto cekilirken baya dayanmış olduğunu gördüm notunu verdim uzak durdum o adamdan hep.

herkes mesafesini iyi ayarmali bence.

Buna benzer bişeyi dün yaşadım
Konduramıcağım biri değildi aksine tam da böyle iğrenç bi tip
Önce foto çekerken omzumdan tutup sıkıca çekti
İkinci foto çekerkende elini tamamen belimde sırtımda gezdirdi resmen aşşağılık
Aynı ofiste yüz yüze bakıyoruz..
Ne oluyo yani noldu rahata mı erdin. Seninde kızın var bu davranışı yapsalar hoşuna mı gidecek?
Sapık ruhlu çok insan var.. görüyoruz tecavüz taciz haberlerini belkide masa arkadaşımız birlikte yemek yediğimiz insanlar herkes olabilir..

Ne kadar benzer olmuş aslında yaşadığımız. Şimdi mesajını okuyunca dank ediyor, bu adam da günlük rutin konuşmaları çok temaslı. Ota b*ka sırtımızı sıvazlıyor, elini omzumuza koyuyor. Elini sıktığımızda avuçlarının içinde uzun uzun tutuyor, diğer eliyle pat pat vuruyor. Ayyy ne geri zekalıyım babacan falan sanıyordum bu güne kadar.

kimse de dememiş ki kalçana bişey değmesi bile bi tacizdir

kaç kere toplu foto çekildim popoma değen olmadı 🤪

yani o hissettiğiniz penis de olsa atıyorum göbek de olsa bence bu bi taciz.

keşke o anda dönüp sert sert arkanıza bakıp sonra suratına sert bakıp ayşecim dur yanına geleyim diyip kaçsaydınız

neden sessizce buna katlandınız ki

kadınların bu donma huyuna sinir oluyorum abi yapmayın o anlarda atak olun bırakın ne olursa olsun

kimse de dememiş ki kalçana bişey değmesi bile bi tacizdir

kaç kere toplu foto çekildim popoma değen olmadı 🤪

yani o hissettiğiniz penis de olsa atıyorum göbek de olsa bence bu bi taciz.

keşke o anda dönüp sert sert arkanıza bakıp sonra suratına sert bakıp ayşecim dur yanına geleyim diyip kaçsaydınız

neden sessizce buna katlandınız ki

kadınların bu donma huyuna sinir oluyorum abi yapmayın o anlarda atak olun bırakın ne olursa olsun

aynen oyle, bazi kisiler bilerek veyahut da dusuncesizliklerinden kisisel alana saygi duymuyorlar, her sekilde konu sahibi rahatsiz edilmis, taciz edilmis yani. O ortamda tepki verse hakliymis, veya soyle donup bir sert sert baksa bile yetermis.

Benim bir calistigim yerde de biri vardi, hani sapik diyemeyiz ama boyle fazla girerdi icine insanin, atiyorum benim bilgisayarda bir seye bakacagiz boyle omzumun dibine kadar sokulurdu, hemen donup arayi acmasini ima edecek bakisi atardim, bir iki kez oldu bir daha da olmadi.

Zaten şu sıralar ne çıkıyorsa o yaş grubunda cıkıyor!! Bence yogunluk var diye yapmis anlasılmıcagini düsünmüş OLABİLİR.. emin olmamakla beraber kimseye güvenmeyin derim ben. Ve gülücükler saçmayin 15 yılın verdigi bi rahatlıkta olabilir. Eger hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız belki oda yeşil ışık yaktıgınızı düsünüp daha GARİP tavırlar sergileyebilir. :kusmuk:

Back
X