Korkmak değil bu. Ne yapıcağını bilememek.

Çok güldüm yaaa.Hissetmezsin merak etme :)

Küçüklüğümden beri kafamda yer edinmiş annemin güvenini sarsarmıyım diye buda bende yer edinmiş beynimin bir köşesinde :) sabah kalktığımda anneme haber veriyim dermiyim acaba diye düşünüyorum

İnşallah öyle olur :) düşünüyorum ama ne biliyim bir değişik oluyorum utanıyorum yüzüne nasıl bakarım diye düşünüyorum şimdiden ecel terleri döküyorum ben yanağımdan ilk öptüğünde kıpkırmızı olmuştum

bunu düşünmemiştim hiç yaa

o günkü duruma göre değişir bunlar canım bulunduğunuz ortama göre evde mi otelde mi olacaksınız gibi durum vs. akışına bırak canım güzel şeyler düşünmeye çalış
karşılıklı anlayış ve sabırla herşeyin çok güzel olacağını düşünüyorum utangaçsın ama o senin sevdiğin eşin olacak insan o kadar utanıp sıkılmana gerek yok ki yüzyüze konuşamıyorsan bu konuları mesajlaşırken yada tel.de konuşun daha rahat hissedersin belki , yaşayacağınız güzel günlerden falan bahsedin

Tanıdığım benden büyük ablalarım hep o zaman Allah tarafından utanmıyosun falan diyorlar inşallahta öyle olur :) inanın ben konuşamıyorum bu konuları hemen konuyu değiştiriyorum zamanla alışıcam inşallah :) konuşmak rahatlatır belki ama işte yapamıyorum :2:

amann bundan mı utanıp cekinmişim diceksin bence
genelde öyle dedi arkadaşlarım çünkü. senin gibi korkanlar bile sonradan öldüm bittim demedi. demekki o an geliştigi gibi ilerliyo herşey bi kalıbı yok ki..

nezamandır birliktesiniz.

Cnm hayırlı olsun. Eve girince nasıl hareket edeceğiniz size bağlı,namaz kilacaksaniz eğer üstünuzu çıkarıp abdest almak ve 2 rekat namaz kilip dua ediyorsunuz. .Sonra gecelik giyer ve ne isterseniz onu yaparsınız yoksada gelinliği damat çıkarıp ne istersen;-);-);-) yemek veya duş genelde isteğe bağlıdır. .dışarda yenilip geliniyor çoğunlukla. .illada ilk gece bişey olcak diye bişeyde yok belki uyursunuz, sabaha yada ertesi günlerde olur, zaman çok kasma kendini bunlari kurma kafanda boşuna. .

Yorumunuz almak istediğim cevaplardan çok çok teşekkür ederim çok yardımcı bir yorum oldu :)

evet bende duydum onu inşallah olur olur geçer bence

ben 6 yıldır evliyim ve eşem bize evlenmeden de nişanlılık döneminde falan gelirdi. annemler özellikle yalnız bırakmazlardı bizi ve tabi kollarlardı. şimdi annemlere gidip yatakodamıza geçince hep bir tuhaf olurum bende. eskiden nasıldı şimdi nasıl diye. hatta eşim bişey istese yapmamak için kırk takla atarım burayı mı buldun diye. ama tuhaf olmak normal ya bence onca yılın kısıklığı onca yılın kollanmışlığı var sonuçta. annen de merak a-etme çok farklı olacak. onların korumacılığı düğün gecesi bitiyor. o zamana kadarki korumacılık eşe devrediliyor bir nevi. birde duş falan o zamanın durumun getirdiklerine göre değişir. bence düğün gündüzse akşam gidin güzel bir yemek yiyin biyerde. sonra da zaten olur olacak. ilk günden evde iş falan da yapma tüm ömrün ev işi yapmakla geçer derler. hadi hayırlısı inşallah çok mutlu olursunuz.

Eskiden bu işi yengeler yapardı. Şimdi rapor almaya gidince ebeler yapıyor :)

Senin gibi olan bir çok insan var bende korkuyor ve düşünüyordum hatta saçma sapan korkutan sözler söyleyenlerde oldu 5 ay sonra düğünüm olacak bunu düşünmek yerine o anı yaşamak gerekiyor bence ben öyle yapıyorum sevdiğim insanlar evleniyorum diyip hiç birşeyi düşünmeyip her günün her anın tadını çıkarmalısın.

Bana göre başkalarının birşeyler anlatmasını istemen yanlış, çünkü herkesin özel hayatı ve yaşantılar daima farklıdır.
Sen sadece hiçbirşey düşünme bu konuda kendine sorular sormayı bırak akışına bırakmalısın.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız tamda bunları yaşıyorum. Ne yazıkki evde olamıycaz otelde olucaz o akşam o yüzden ev işi yapma imkanım olmicak :) Ama inşallah dediğiniz gibi olurda atarım bu durumu üzerimden.

Yok ben zaten kimsenin özel hayatını paylaşmasını istemedim yanlış anlaşıldım.

Canım benim,ben böyle 18 li 20 li yaşlarda evlenenleri duyunca çok üzülüyorum.Ah keşke okusanız,keşke kendi ayakalrınız üzerinde dursanız.Keşke daha olgun düşüncelere sahip olacağınız yılları bekleyip,koca ev sorumluluğu almak yerine yaşınızın güzelliğini yaşasanız.Yine de hakkında haıyrlısı olsun diyorum.Sorduğun soruya gelince,bu sorunun bir cevabı yok.Yaşın gereği kaygıların merakın sorman normal.Ama bu herkeste aynı diye birşey değil.

İnanın bende evlenmeyi düşünmüyordum ama nasip olunca önüne geçemiyorsun sevdiğim insan olunca düşüncemde değişti. İnşallah herşey yolunda gider çok teşekkür ederim yorumunuz için.

yeni bi ilişki degil ozaman,
evlilik zamanı yaşın için gelmemiş olsada ilişki için gelmiş

umarım mutlu olursunuz. darısı hayırlısıyla! tüm kk" bekarlarına artık.

Amin inşallah :) aslında bende küçük olduğumu düşünüyorum ama bir yanımda doğru insanı bulduğunda güzeldir diyorum Rabbim inşallah pişman etmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…