Korkmaya başladım artık :((

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
Sevgilim usta birliğini Şemdinlide yapıyor, gideli 12 gün oldu. İlkin Vana gitti KTMye. 1 gece kaldıktan sonra Şemdinliye gitmek için çıktılar Yüksekovadan geçmek zorundaydılar fakat çatışmalar olduğu için geri döndürülüp bi dağ karakolunda bi kaç gün misafir olarak kaldılar. her gün arıyordu komutanları telefonları alıyormuş sinyal olmasın falan diye, ailelerine haber vermeleri için 1 saatliğine veriyormuş o da hemen beni arıyordu. çatışmalara baya yakın olduklarını, silah bomba seslerini duyduklarını hatta camlarda kurşun izleri olduğunu söylüyodu bi arkadaşları da omzundan vurulmuş yani mermi isabet etmiş burası cehennem gibi diyordu. neyse orada 2-3 gün kaldıktan sonra şemdinliye gitmişler sonunda. bana mesaj attı şemdinlideyim kritik bölgeleri gezdirdiler bana, kobra araçlarına baktım vs.anlatmış bi şeyler. o mesajdan sonra 6 gün geçti ne bir arama ne bir mesaj.. ben her gün ona yazıyorum. ağlamayayım diyorum ama artık korkmaya başladım. gitmeden önce "bi kaç günden uzun bi süre konuşamazsak korkma kötü düşünme sakın ordaki şartlar acemi birliğindeki gibi değil hep iyi düşün bana söz ver" demişti. o yüzden bu zamana kadar pollyannacılık oynadım hep kendime. iyi düşün iyi olsun diye diye sanki doğuya göndermemişim gibi hissetmeye başlamıştım. kızlar nolurr bi şeyler söyleyin böyle haber vermemesi normal mi? doğuda böyle mi oluyor? bi de güya doğuda usta b. telefon rahat izin veriyolar demişlerdi hani nerde? çok korkuyorum inşşallah bir şeyi yoktur. sizde böyle durumlarla karşılaşmış mıydınız sevgilinizi/ eşinizi beklerken? bir de kobra nişancısı.. onun için 12 saat dışarda aracın içinde devriyede olacak.. tecrübeliler varsa ne olur bi şeyler söyleyin..

EKLEME: Kızlar sonunda aradı 1 saat konuştuk kapatınca hemen sevincimi sizinle paylaşayım dedimm çok mutluyummm :)) allahıma şükürler olsuunnn hepinizin destekleri için teşekkür ederiimm

Son düzenleme:
Benim tanıdık Yüksekova'da asker usta birliğinde uzun dönem yapıyor onları operasyon bölgesine göndermiyorlar
Sizinkileri hiç göndermemişlerdir güvende olduklarını düşünüyorum
Allah askerimizi polisimizi korusun inşallah

Benim bildiğim usta askerler operasyon bölgesine gönderilmiyodu ama.. Allah hepsini korusun güç kuvvet versin. İnşallah en yakın zamanda çalar telefonun

Amin allah hepsinin yardımcısı olsun. Uzun donem benimki de ve daha 6 gündür orada.. Yüksekovada operasyonlar var evvet ama Şemdinlide var mı bilmiyorum sürekli haberlere bakıyorum. Bir de kobra nişancısı. Yani 12 saat devriyede olması gerekiyor görevi itibariyle. O yüzden de korkum.. Allah korusun mayın vs ayy düşüncesi bile çok kötü

Canim eğer yerlerinin belli olmamasi gerekiyorsa normal. Oradaki şartları bilmiyorum ama korktuğun gibi bir şey olsa emin ol haberi gelirdi. Sen yine mesaj yaz ona. Teli eline alinca okur hem moral olur ona da ;-) Bir arkadaşım öyle bir bolgede usttegmendi ki o da rahat konusamazdi mesela. Yani normal mi uzun süre haber vermemesi? Öyle bir bölgede normal bence. Dedigim gibi içinden gecenleri ona mesajlarinda yaz eminim çok hoşuna gidecektir.

Canimmmm bol bol dua et. İçini ferah tutmaya calis.

Benim bildiğim usta askerler operasyon bölgesine gönderilmiyodu ama.. Allah hepsini korusun güç kuvvet versin. İnşallah en yakın zamanda çalar telefonun

Amiin canııım inşallahh sesini duymayı geçtim bi mesaj atsın o bile yeter Kobra nişancısı sevgilim gerektiğinde yakın bölgelere ihtiyaç olduğunda gidecekmişiz demişti bana, gerçi daha şemdinliye ulaşalı 6 gün oluyor ama yine de endişeleniyorum neden tek bi mesaj bile atmıyor..

6 günlük askeri operasyona falan göndermezler özel harekat var o bölgelerde
Bizim çocuk terhis olacak ay sonu onlar karakolun dışına bile çıkmadılar
Allah korusun ama kötü haber tez yayılır
Yani iyidir arayamıyordur

normal canim gorusememen benimde kardesim dbakirda yapmisti o gelene kadar rahat degildik.asil sen ona moral ver yaninda ol dua et bol bol..

Bir de öyle tehlikeli bolgelerde bordo bereli ve ozel harekat varken sizinkileri çok tehlikeye atmazlar bence. İhtiyaç oldugunda demis o da zaten.

İnşallah dediğin gibidir canımm Ben hep yazıyorum günaydın'la başlıyorum gün içinde de aklımda olduğunu bilsin diye yazıyorum iyi geceler'le kapatıyorum ama hep güzel şeyler yazmaya çalışıyorum. Zaten acemi birliğini yaptığı dönem içeri telefon sokamadığı için devamlı deftere yazardım her gün ankesörden aramasına rağmen. Yemin töreninden sonra telefon soktu o zamanda devamlı karşılıklı yazardık uzun uzun şeyler.. Bu arada acemiliğini 2 ay yaptı o yüzden.. Allahım bütün askerlerimizi korusun

normal canim gorusememen benimde kardesim dbakirda yapmisti o gelene kadar rahat degildik.asil sen ona moral ver yaninda ol dua et bol bol..

Her gece yatarken dua ediyorum hem ona hem bütün askerlerimize, polislerimize.. Konuşabilsem moral vericem ama 6 gündür ses seda yok.. İlk defa asker yolu bekliyorum inan ne düşüneceğimi şaşırdım artık..

Canım inşallah sağ salim gelir içini ferah tut kötü brşey yoktur sen merak etme. Benim de kuzenimin nişanlısı da aynı şekilde oraya yakın bir bölgede askerlik yaptı ister istemez arayamadığı günler oluyordu tabi o yüzden sakın aklına kötü bir durum getirme. Rabbim tüm askerlerle birlikte senin sevgilini de korusun inşallah

Bir de öyle tehlikeli bolgelerde bordo bereli ve ozel harekat varken sizinkileri çok tehlikeye atmazlar bence. İhtiyaç oldugunda demis o da zaten.

Benimki kobra nişancısı. Yani devamlı dışarda olacak. Devriye gezecek nöbet olacak 12 saat.. Sürekli karakol çevresinde olsa neyse diyeceğim ama 12 saat dışarda :/

İNŞALLAH canım benimm inşallah sağlığı iyidir kötü bir şey yoktur ama insan endişeleniyor ben hiç alışkın değilim bu kadar uzun süre konuşmamaya.. 2 aylık acemilik süresince bile her gün arardı aramasa da birinden telefon bulup mesaj atardı.. Hep pozitif düşünmeye çalışıyorum, birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum gün içinde dikkatimi onlara verirken gece olduğunda bi yalnızlık bi özlem bastırıyor.. Bakıyorum telefonuma ne bi arama ne bi mesaj.. İçim acıyor artık. Ona söz verdiğim için tutuyorum kendimi ağlamamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor..

Tahmin ediyorum içine taş oturmuştur şu an senin... Merakta kalmak cok zor bi durum ama bunu kabullenmek zorundasın bi süreliğine,şöyle söylim sana emin ol bundan iki üç ay sonra daha rahat haberleşmeye başlarsınız.Şu an yeni usta asker oldukları için komutanlarda ipi sıkı tutup yüzgöz olmamak için telefon vs cok izin vermiyolardır.Ama zaman geçtikçe daha rahat olur.Sen biraz sabret,kalbini ferah tut. Çok üzüldüm senin için

1hafta ulaşamadığım oluyordu, telefonla konuşurken ateşlerini duyuyordum seni çok iyi anlıyorum.. Allah hepsinin yardımcısı olsun

Her gece yatarken dua ediyorum hem ona hem bütün askerlerimize, polislerimize.. Konuşabilsem moral vericem ama 6 gündür ses seda yok.. İlk defa asker yolu bekliyorum inan ne düşüneceğimi şaşırdım artık..
goreve gitmis olabilir aslinda bende merak ettim haber alirsan yaz buraya.Allahim hepsine guc kuvvet iman gucu versin..Allahim onlari korusun sag salim evlerine varsin dusmanlarida mahvetsin.biz burda rahatsak onlarin varligiyla.Allah acilarini gostermesin.okuyabilirsen fetih suresi oku arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…