- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
- 23
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Kardeşimi beklerken evet
Allah hepsini korusun yardımcıları olsun
Benim tanıdık Yüksekova'da asker usta birliğinde uzun dönem yapıyor onları operasyon bölgesine göndermiyorlar
Sizinkileri hiç göndermemişlerdir güvende olduklarını düşünüyorum
Allah askerimizi polisimizi korusun inşallah
Canimmmm bol bol dua et. İçini ferah tutmaya calis.Amin allah hepsinin yardımcısı olsun. Uzun donem benimki de ve daha 6 gündür orada.. Yüksekovada operasyonlar var evvet ama Şemdinlide var mı bilmiyorum sürekli haberlere bakıyorum. Bir de kobra nişancısı. Yani 12 saat devriyede olması gerekiyor görevi itibariyle. O yüzden de korkum.. Allah korusun mayın vs ayy düşüncesi bile çok kötü
Benim bildiğim usta askerler operasyon bölgesine gönderilmiyodu ama.. Allah hepsini korusun güç kuvvet versin. İnşallah en yakın zamanda çalar telefonun
Canim eğer yerlerinin belli olmamasi gerekiyorsa normal. Oradaki şartları bilmiyorum ama korktuğun gibi bir şey olsa emin ol haberi gelirdi. Sen yine mesaj yaz ona. Teli eline alinca okur hem moral olur ona da ;-) Bir arkadaşım öyle bir bolgede usttegmendi ki o da rahat konusamazdi mesela. Yani normal mi uzun süre haber vermemesi? Öyle bir bölgede normal bence. Dedigim gibi içinden gecenleri ona mesajlarinda yaz eminim çok hoşuna gidecektir.
normal canim gorusememen benimde kardesim dbakirda yapmisti o gelene kadar rahat degildik.asil sen ona moral ver yaninda ol dua et bol bol..
Bir de öyle tehlikeli bolgelerde bordo bereli ve ozel harekat varken sizinkileri çok tehlikeye atmazlar bence. İhtiyaç oldugunda demis o da zaten.
Canım inşallah sağ salim gelir içini ferah tut kötü brşey yoktur sen merak etme. Benim de kuzenimin nişanlısı da aynı şekilde oraya yakın bir bölgede askerlik yaptı ister istemez arayamadığı günler oluyordu tabi o yüzden sakın aklına kötü bir durum getirme. Rabbim tüm askerlerle birlikte senin sevgilini de korusun inşallah
Tahmin ediyorum içine taş oturmuştur şu an senin... Merakta kalmak cok zor bi durum ama bunu kabullenmek zorundasın bi süreliğine,şöyle söylim sana emin ol bundan iki üç ay sonra daha rahat haberleşmeye başlarsınız.Şu an yeni usta asker oldukları için komutanlarda ipi sıkı tutup yüzgöz olmamak için telefon vs cok izin vermiyolardır.Ama zaman geçtikçe daha rahat olur.Sen biraz sabret,kalbini ferah tut. Çok üzüldüm senin içinAmiin canııım inşallahh sesini duymayı geçtim bi mesaj atsın o bile yeterKobra nişancısı sevgilim gerektiğinde yakın bölgelere ihtiyaç olduğunda gidecekmişiz demişti bana, gerçi daha şemdinliye ulaşalı 6 gün oluyor ama yine de endişeleniyorum neden tek bi mesaj bile atmıyor..
goreve gitmis olabilir aslinda bende merak ettim haber alirsan yaz buraya.Allahim hepsine guc kuvvet iman gucu versin..Allahim onlari korusun sag salim evlerine varsin dusmanlarida mahvetsin.biz burda rahatsak onlarin varligiyla.Allah acilarini gostermesin.okuyabilirsen fetih suresi oku arada..Her gece yatarken dua ediyorum hem ona hem bütün askerlerimize, polislerimize.. Konuşabilsem moral vericem ama 6 gündür ses seda yok.. İlk defa asker yolu bekliyorum inan ne düşüneceğimi şaşırdım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?