Korkmaya başladım artık :((

Hic bi yararim olamiycak sana cok uzgunum. Bilgim yok maalesef bu konuda.
Cok isterdim bisey diyip seni rahatlatmayi.
Sadece " insallah guvendedir" demek izin yazmak istedim. Bugun haberlere baktim saat 7de ve cok kotuyum butun gun agladim. Allahim sizlere sabir ve metanet versin. Insallah tum ama tum askerlermiz sehitlerimiz ozel hrekatcimiz guvende olur. Bi umit yarin hic sehit haberi gelmiycek diye basimi yastiga koyucam smdi. Ama bu duam kabul olmuycak maalesef.
Cok sacma konustum tamda yerinde yaaa.
Ozur dilerim konu sahibi.
Bugun dagildim.

Ama sen dua et, bisy yok sevdiginin insallah. Ecel ona ne kadar yakinsa bizede o kdr yakin, su an sicak yatagimizda olmamiza ragmen. Ölum saati sasmaz.
Hersey guzel olucak. Insallah yarin arar seni sesini duyarsin.

Arayamamasi çok normal. Merak etmeyin. İlk zamanlar böyle olabiliyor. Bende eşimi beklemiştim zamanında nişanlı iken. 20 gün aramamisti. Çok merak etmiştim. Ama bazen telefon olmadığı için arayamiyorlar. Hatta ben komutanın odasına bağlanıp eşimi arattırmıştım. Eşim sasirmisti.bu işler öyle olmuyormuş. Komutandan fırçayı yiyince anladık ikimizde. Merak etmeyin. Yakında arar...

amiin canım benim. şu an aynı dertten muzdarip oluşumuza üzülmem gerekirken istemsizce sevindim demek ki olabiliyormuş herkesin başına geliyormuş.. nerede yaptı askerliğini erkek arkadaşın?
Güneydoğuda, siirtte. Çok şükür geldi. Sen de vesveseye kapılma. Duanı inancını eksik etme güzel haberler bekliyoruz :)

Eski sevgilim hakkari çukurca ısıklıda gorev yapti benm de 1 hafta 2 hafta haber alamadigim oluyordu hele birde haberlerde catisma oldugu cikinca daha kotu oluyordum.
Cok riskli zaten size telefon acmasi. Yani hangi sartlarda arayip hangi sartlarda mesaj attigini bilemezsiniz.
Icinizi ferah tutun allahin izniyle hicbirsey olmaz...

Malesef uzun günler haber alınamayabiliyor. koşullara göre normal.. Bir haber gelene kadar iyi düşünmek zorundasın.. içini ferah tut..hiç kötü düşünme ne olur.. umarım en kısa zamanda iyi haberi gelir..

kötü bişey olsa mutlaka haberi gelirdi emin ol.demek ki arayamıyor sen kendini üzme bol bol dua et Rabbim hepsine güç kuvvet versin

Amin canim aminn

Benimki kobra nişancısı. Yani devamlı dışarda olacak. Devriye gezecek nöbet olacak 12 saat.. Sürekli karakol çevresinde olsa neyse diyeceğim ama 12 saat dışarda :/
Canim sen olumlu düşünmeye çalış. Su an elinden başka bir şey gelmiyor çünkü. Birde dua et bol bol.

kızlar sonunda aradı 1 saat konuştuk kapatınca hemen sevincimi sizinle paylaşayım dedimm çok mutluyummm :)) allahıma şükürler olsuunnn hepinizin destekleri için teşekkür ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…