- Konu Sahibi nefertity80
-
niye kürtaja bu kadar karşısınız anlamadım, keşke dünyada birçok insan bakamadıkları çocukları ya yapmasaydı yada yınlışlıkla olduysa aldırsaydı da dünya bu hale gelmeseydi, bakılamayacak çocuklar niye yapılır anlamam. hemen hemen hepimizin annesi kürtaj yaptırmıştır hatırlıyorlarmı acaba şimdi. tıp diye bişey var şimdi, çok basit bakılamayacak veya sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek çocuklar dünyaya getirilmemeli, oturup konuşmak güzel, kimse çocuğunu aldırmak istemez ama hanımefndi demekki böyle olması gerektiğini düşünüyor
herkes demedim ben hemen hemen dedim, tabi kendi çevremden örnek verdim geninlde böyle
niye kürtaja bu kadar karşısınız anlamadım, keşke dünyada birçok insan bakamadıkları çocukları ya yapmasaydı yada yınlışlıkla olduysa aldırsaydı da dünya bu hale gelmeseydi, bakılamayacak çocuklar niye yapılır anlamam. hemen hemen hepimizin annesi kürtaj yaptırmıştır hatırlıyorlarmı acaba şimdi. tıp diye bişey var şimdi, çok basit bakılamayacak veya sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek çocuklar dünyaya getirilmemeli, oturup konuşmak güzel, kimse çocuğunu aldırmak istemez ama hanımefndi demekki böyle olması gerektiğini düşünüyor
bence siz kendinizi ornek verdiniz
o konular farklı ama canım tecavüz magduru bir insanın karsısndaki kişinin bebegini dogurması yada dogurmaması çoook farklı bir konu ama bu nikah akdi adı altında yapılmış bir çocuk arada daglar kadar fark var
iyi bir eş iyi bir baba yazmış benim eşimde iyi bir baba iyi bir eş ama garantisi var mı bu durumun ?
yok degil mi...
peki ben evladımı babası onu haketmiyor diye ona göstermesem bu dogru olur muydu ? asla olmadı aramızda ne geçerse geçsin evladıma zarar vermedigi müddetçe görmesi hakkı olurdu
buda onun gibi birşey ben gerçekten çok üzüldüm bu duruma çok
hiçbirşey hatırlatmadı.
büyük konuşmadım çünkü.
aksine büyük konuşanları uyardım hep.
ya yenihayat hangimizin yavrusu hayatta garanti tebalar üzerine doguyor arkadaşım
diyelim kadın hamiledir eşi o sırada vefat etmiştir ne yani şimdi bu çocukta hayata babasız gelecek hemen aldıralım mı hayata 0 1 başlayacagı için ?
kendini derken?
bence siz kendinizi ornek verdiniz
bırakalım buna kadın kendisi karar versin, isteyen aldırsın, ben aldırabilirmiyim diye sorarsanız, bilmiyorum başıma hiç öyle biyey gelmedi. ama onu doğuracak ve dünyaya getirecek olan benim. bırakın herkes kendisi karar versin
evet bu sorunun cevabını bekliyorum hanımefendi, kendini derken ne demek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?