Korktuğum Başıma Geldi :(

Bana pek duymuştur gibi gelmio ya, duyduysada duydu iyi insanda kötü şey durmaz dersin
Koptum vallahi okudukça.Bir kerede ben ablamın yanında pırtlatmıştım yüz ifadesini görünce koptum tabi devamıda varmış güldükçe zırt zırt çıkıverdi ondan sonra beraber kopmuştuk

Yaaaaaaaaaa çok tatlısın
Ohhh iyi olmuş sonuçta onlar da sigara içiyorlardı ofiste, senden çıkan sigara dumanından daha zararsız en azından

Takma sal gitsin.

aklıma korkunç anılarım geldi, derhal unutmak istiyorum. sen de unutmaya çalış, delil uçup yok olup gitti kimse ıspat edemez artık

Delil ucup gitti cok iyiymis yaaa valla 31 haftalik hamile oldugum icn seni cok iyi anliyorum. Bazen wcye zor yetisiyorum. Bi iki kere benimde kv ve gorumcemin yaninda kucuk pirtlarim oldu ayaga kalkinca benim ayaklarimdanda yururken cit cit ses gelir o sansilar diye ayaklarimi kipirdattim. Sonra amaaaaan banane dedim 4 aylik evliyken bi geldi yanima 4 aydirda yanimda gözü kormu durmasin surekli k.cimin dibinde salonum isgal altinda resmen onun yüzünden evimde gobegimi bile sevemiyorum rahat rahat hıh mustahak olsun ona iyi ki de popisim benim iradem disinda pirtlamis

Valla üzüleceğime güldüm çok sempatik anlatmışsın
Herkesin başına gelebilir, dünya başına yıkılmış gibi düşünme

Komşum hamileyken yanımda kaçırmıştı, çok utanmıştı. Ama utanacak bir şey yok. Herkes pırtlar. İçerde kalmamalı zaten. Herzaman sessiz sakin bir köşeyi denk getiremeyiz. Bazan şahitler huzurunda gerçekleşir. Kayınvalidemin kedisi de pırtlıyor. Doğal birşey olduğunun farkında, hiç sorun etmiyor.

Yaaaaaaaaaa çok tatlısın
Ohhh iyi olmuş sonuçta onlar da sigara içiyorlardı ofiste, senden çıkan sigara dumanından daha zararsız en azından

Takma sal gitsin.
yorumunu yeni gördümm ya çok özür dilerim

ayy aynenn ahır gibi kokuyor ofis ama doktoruma sordum bana zararı varmışta bebeğime yokmuş artık içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…