- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bir kere ben de yapmistim
Sonra sandalyenin ayagi yapmis gibi yaptim. Yedi mi bilmem
hamilelikte oluyor öyle şeyler.
benim yengem de hamile kız kardeşimle aynı yerde çalışıyor yengemde şirkette gazını cıkartmıs ve kardeşim de dahil olmak üzere herkes duymus ama yengem utanmamış ve halada yapıyormuş
rahat olun neler var :)
öyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysam acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diyeaklıma korkunç anılarım geldi, derhal unutmak istiyorum. sen de unutmaya çalış, delil uçup yok olup gitti kimse ıspat edemez artık
ya gayet doğal birşey bu o kadar sıkıntı yapmayın bence
duyduysa bile 5-10 dk sonra unutacaktır duyan kişi.. hem hamilesiniz niye pırtladın diye yüzünüze vurmazlar
vursalar bile şakaya vurun sizde
aklıma bir şey daha geldi anlatmadan geçemicem
Şirkettte aynı odada çalıştıgım kız arkadaşımla konuşurken kız yanımda pırladı sonraa ayyy cok pardon diyip güldü
töbe töbee aklıma geldide şuan koptum ya
İnşallahhh unutulur ya birde bu adam patronun akrabası düşünsenize bir bayram ziyareti vs. benden açılırmış konu heee shell mi o kız gazgirl ya siz yokken yelleniyor falan dermiş . valla en kötüsünü düşünüyorum hepHahahhaha senin derdine kurban olurum ben!! Üzülme kız, utanacak bir şey yok insanlık hali. Birkaç güne unutulur :)
benden çıkan o sesi bence ilk kez duymuştur ben bile o neydi gız oldumAllah utanılacak dert vermesin, kendi sanki hiç yapmamış mısıkıntı yapmayın bence de, unutur ilk kez duyduğu bir ses değil sonuçta
ahahahahöyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysama acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diye
sizinki daha kötüymüş ya arkanızdaki kesin duymuşturBende sınavda pırt diye kaçırmışım sınav ortamı sessiz bide kesin önümdeki arkamdaki duymuştur.Hemen masayı çekerek masadan çıkmış gibi yaptım inşallah yemişlerdir. Sınav süresi bitmeden onlardan önce apar topar çıkmıştım. İnsanlık hali herkesin başına gelebilir.
ya evde wc de yapılırda toplum içinde olunca ömür boyu kara leke vallahi Allah düşmanıma yaşatmasınOmrumde hic pirt yapmadim diyen bar midir acaba... Veya bir katatozort...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?