Korktuğum Başıma Geldi :(

bende sizin gibiyim bende duyururdum valla bu da ilahi adaletin bana mesajı bence. iyi tarafından bakıyorum bu pırtı otobüste yapsaydım ağlardım

Hunharca gulmek istiyorum kurbanin olayim ama yani dogruyu soylemek gerekirse o kadar fazla ses cikaran bunyeyi merak ettim mubarek ben hic kacirmadim heralde ya hatirliamiyorum oyle bisey ama bu kacirmicagim anlamina gelmiyor kendimle barışık bi insanim pirt bu cikacak tabi icimizde patlayinca sanci yapiyo ayy ne osurukmus bea aksam aksam

Eyvaaaahhhh bu cok kotu olmus desene ortaligi b*k goturdu Allah sizden razi olsub aksam aksam yikildim. Simdi gülerken bende kaçırıcam

Gülmekten koptum:)

58 kilo 166 boy 2,5 aylik hamile susune pusune duskun biriyim . Birde esim ve cevrem beni cok begenir dusunun birde halimi hani oyle heybetli babayigit yarmagul bir tip olsam bir nebze heybetimin arkasına siginirim ama durum bu

58 kilo 166 boy 2,5 aylik hamile susune pusune duskun biriyim . Birde esim ve cevrem beni cok begenir dusunun birde halimi hani oyle heybetli babayigit yarmagul bir tip olsam bir nebze heybetimin arkasına siginirim ama durum bu
Olayin üstüne gorumcem aradi neden guldugumu sorunca anlattim 2 dk kadar soluk alamadi kiyamam ailecek guldurdun bizi valla Allahim senide guldursun bi pirt vakasi daha yasatmasin insallah

bence utanma. senin hamile oldugu bildigi için ve hamileler pırtlar bunu da kesin biliyordur ( adamsa karısı dogum yapmışsa zaten bilir )
ayyrıca her insan pırtlar.. bunun kadar dogal organik birşey yoktur. sen isteyerek oohh saliim gitsin dememişsin.. kaçmış.. bu durumda utanman yersiz. o kişi de pırtlıyor.
bende pırtlarım. hatta ben acık havada isem ve sıkışmışsan kesin salarım. hiç affetmem
dunyada ki her canlı pırtlar.

Ben hiç pırt yapmam Hatta cok mana bulurdum sonuc olarak oglum zart zurt gıdıyor zehırlıyor bızı habıre

canım benim . olsun .
sanki o muhasebeci hiç mi pırt yapmıyor . boş veeeer. bu da sana bi anı olur ileride. gülersin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…