- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
- Konu Sahibi ShellShock
-
bende sizin gibiyim bende duyururdum valla bu da ilahi adaletin bana mesajı bence. iyi tarafından bakıyorum bu pırtı otobüste yapsaydım ağlardımhaliyle ben olsam bende utanirdim ama cokta takilacak bisey degil bisey derse senin g*tun yok mu dersinya ben bu pirt meselelerine cok guluyorum ne varsa bu kadar gulecek bi soluk cikip gidiyor iste ama benim yanimda yapsaydin istemsizce herkese duyurmus olurdum
zateeenn bebek yapıyor benimle ne alakası vaaarrrEn. Kötü ben yapmadim bebek yapti de gec
Eyvaaaahhhh bu cok kotu olmus desene ortaligi b*k goturdu Allah sizden razi olsub aksam aksam yikildim. Simdi gülerken bende kaçırıcamBeterin beteri var arkadasım bişey olmaz ondan ..
En fazla şirkette başka çalışan varsa aralarında osirikli Shell e çıkar adın
Üniversite zamanında yine zayıflamaya çalışıyorum her zaman ki gibi
Bagırsak çoşturucu ne varsa karıştırıp çayını yapıp içiyorum
Kızların bize toplandığı bi akşam gülerken bagırsakları nasıl çoşturduysam arda ardına sesler sonuç altıma kaçırmıştım
Bildigin tuvalete gitmeye kalmadan kendiliğinden gidi verdi
Allahtan hepsi cok yakın arkadaşımdı sabaha kadar güldük ama gülmemiz benim altıma sı.tığım gercegini değiştirmiyor
Şimdi yıllar oldu ne zaman buluşup gülüşmeye başlasak aman sen fazla gülme diyorlar
Gülmekten koptum:)Beterin beteri var arkadasım bişey olmaz ondan ..
En fazla şirkette başka çalışan varsa aralarında osirikli Shell e çıkar adın
Üniversite zamanında yine zayıflamaya çalışıyorum her zaman ki gibi
Bagırsak çoşturucu ne varsa karıştırıp çayını yapıp içiyorum
Kızların bize toplandığı bi akşam gülerken bagırsakları nasıl çoşturduysam arda ardına sesler sonuç altıma kaçırmıştım
Bildigin tuvalete gitmeye kalmadan kendiliğinden gidi verdi
Allahtan hepsi cok yakın arkadaşımdı sabaha kadar güldük ama gülmemiz benim altıma sı.tığım gercegini değiştirmiyor
Şimdi yıllar oldu ne zaman buluşup gülüşmeye başlasak aman sen fazla gülme diyorlar
58 kilo 166 boy 2,5 aylik hamile susune pusune duskun biriyim . Birde esim ve cevrem beni cok begenir dusunun birde halimi hani oyle heybetli babayigit yarmagul bir tip olsam bir nebze heybetimin arkasına siginirim ama durum buHunharca gulmek istiyorum kurbanin olayim ama yani dogruyu soylemek gerekirse o kadar fazla ses cikaran bunyeyi merak ettim mubarekben hic kacirmadim heralde ya hatirliamiyorum oyle bisey ama bu kacirmicagim anlamina gelmiyor kendimle barışık bi insanim pirt bu cikacak tabi icimizde patlayinca sanci yapiyo ayy ne osurukmus bea aksam aksam
Olayin üstüne gorumcem aradi neden guldugumu sorunca anlattim 2 dk kadar soluk alamadi kiyamam ailecek guldurdun bizi valla Allahim senide guldursun bi pirt vakasi daha yasatmasin insallah58 kilo 166 boy 2,5 aylik hamile susune pusune duskun biriyim . Birde esim ve cevrem beni cok begenir dusunun birde halimi hani oyle heybetli babayigit yarmagul bir tip olsam bir nebze heybetimin arkasına siginirim ama durum bu
Hahahaha namım pirtla yuruyor vallaOlayin üstüne gorumcem aradi neden guldugumu sorunca anlattim 2 dk kadar soluk alamadi kiyamam ailecek guldurdun bizi valla Allahim senide guldursun bi pirt vakasi daha yasatmasin insallah
Allah'im g*tune zeval vermesin emiHahahaha namım pirtla yuruyor valla
Allah'im g*tune zeval vermesin emi
bence utanma. senin hamile oldugu bildigi için ve hamileler pırtlar bunu da kesin biliyordur ( adamsa karısı dogum yapmışsa zaten bilir )Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
Canim yazdigini gormedim kusuruma bakma :) ihihih tabi sen pirtlatmasan ben pirtlamasam ne ise yaricak bu totolarNefesim kesiliyodu bu nasıl yorum
canım benim . olsun .Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
hamilelik takvimine ne oldu. geçen hafta 3 haftalıktı bu hafta 1 haftalık . noluyorBen hiç pırt yapmamHatta cok mana bulurdum sonuc olarak oglum zart zurt gıdıyor zehırlıyor bızı habıre
Hamıle degılımkı totem yapıyorum :)hamilelik takvimine ne oldu. geçen hafta 3 haftalıktı bu hafta 1 haftalık . noluyorCuteMom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?