- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ShellShock
-
peki hamile değil miydin geçen hafta.Hamıle degılımkı totem yapıyorum :)
adet oldum basa donduk
Yoo ben test yapmadım kıpeki hamile değil miydin geçen hafta.
test yapmıştın .
aa yanlış mı kalmış aklımda. ben öyle anlamak istemişim demek ki.Yoo ben test yapmadım kı
aa yanlış mı kalmış aklımda. ben öyle anlamak istemişim demek ki.
Amin . inşallah . daha önce korunuyordun o zaman . artık korunmuyorsun değil mi. istediğine göre. ilk kez mi deniyorsunuzInsallah allah kucagıma alacagım zaman nasıp etsın hamılelıgı
Evet daha once korunuyordumAmin . inşallah . daha önce korunuyordun o zaman . artık korunmuyorsun değil mi. istediğine göre. ilk kez mi deniyorsunuz
kibarlaştırmaya çalıştım ama olayı tam anlatabilmek için örnek verdimHem pırt diyorsun hem de trampet sesi gibi diyorsunolan olmuş gül gec hamilesin :)
hahaha eşim gibi düşünüyorsunuz vallahibence utanma. senin hamile oldugu bildigi için ve hamileler pırtlar bunu da kesin biliyordur ( adamsa karısı dogum yapmışsa zaten bilir )
ayyrıca her insan pırtlar.. bunun kadar dogal organik birşey yoktur. sen isteyerek oohh saliim gitsin dememişsin.. kaçmış.. bu durumda utanman yersiz. o kişi de pırtlıyor.
bende pırtlarım. hatta ben acık havada isem ve sıkışmışsan kesin salarım. hiç affetmem
dunyada ki her canlı pırtlar.
evet bazen elimizde olmuyor ve bizi yerin dibine sokuyorBende yaptım
Çok utandım
Ama elimde degıldı
yakın zamanda anı kıvamına gelsin inşallahcanım benim . olsun .
sanki o muhasebeci hiç mi pırt yapmıyor . boş veeeer. bu da sana bi anı olur ileride. gülersin o zaman.
inşallah Allah gönlünüzden geçeni verirHamıle degılımkı totem yapıyorum :)
adet oldum basa donduk
evet yüksektiSal gitsinsanki o hic yapmiyor
Sadece seninki biraz volumlu olmus okadar
Unut gitsin
bence bu kadar kasma kendini. gebesinde karın agrısı cekersin.hahaha eşim gibi düşünüyorsunuz vallahi
ben açık havada bile tutuyorum bir arkadaşım vardı en güzel otobanda salıyorum derdi o geldi aklıma
Dolmuş dolmuşsa nasil binicez gibi bisey olmus bu ihihihTrampet sesi gibiyse zaten onu trampet sesi sanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?