- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Yaa karnına ağrılar heyecandan giriyor olabilir mi acaba . Anın tadını çıkar evlilik teklifi edince hemen nikâh masasına oturmayacaksınız sonuçta. Aranızda söz yaparsınız 2 3 ay da öyle geçer. Hatırladığım kadarı ile de mutluydun .Merhaba kızlar, umarım gününüz güzel geçmiştir. :)
"Derdini seveyim" butonuna tıklamak serbest ama ben aşırı gerildim ya. Erkek arkadaşımla 3 aylık bir ilişkimiz var. Bugün muhabbetimiz sırasında yarın beni yemeğe çıkarmak istediğini söyledi, sevindim, "Teşekkür ederim bana da değişiklik olur." dedim, uzun zamandır başbaşa bir yere gidemedik zaten ikimizin de işlerinden dolayı. Kapatırken "En şık kıyafetini giy gel tamam mı?" deyiverdi. "Neden?" dedim, "Eeeöö şık bir yere götüreceğim de ondan" falan dedi ama bocaladı konuşurken. Yav bu bana evlilik falan mı teklif edecek ne yapacak, kızlar çok erken. Kendi kendime gelin güvey oluyorumdur inşallah ama son dakika şu bocalamasından aşırı gerildim. Hazır hissetmiyorum, karnıma ağrılar girdi. Zaten herkesin gözünün önünde yapılan tekliflerden hoşlanmam, yapım gereği çekingen bir insanım kıpkırmızı olurum, hele bu kadar yeni bir ilişkide alacağım teklif iyice gerer beni. Sor deseniz de sorup ne diyeceğim ki "Ehehehe X bana evlilik teklifi mi edeceksin?" falan o da sanki evlilik teklif etmesini bekliyormuş gibi olur, hele etmeyecekse iyice komik duruma düşebilirim. Saçma bulabilirsiniz gerginliğimi ama lütfen beni sakinleştirin, çok ihtiyacım var. Güzel yorumlarıyla gelecek olanlara şimdiden bin teşekkür, seviyorum sizi.
Akşamın sonucunu heyecanla bekliyoruz :)Şu saat oldu hala uyuyamadım. Anksiyeteden ölmezsem yazarım.
Ooo işte ağzı sıkı bir erkekBana evlilik teklifi gibi geldi.
Benimki de böyle yapmıştı ama o direk "e nişan yaptık ama evlilik teklifi yapmadık sen güzelce giyin ben seni sapancada restouranta götüreceğim" demişti.. Seninki yine saklamayı başarmış.
Ben de senin gibi düşünüyorum ama artık böyle galiba diyordum:))Gözümde canlandırırken bile karnıma ağrılar giriyor, düşünsene karşında hevesli biri var ve sende gram heves yok. Duygularımı saklamayı becerebiliyorum ama mutsuzken mutlu numarası yapamıyorum.
Aklımda hiçbir şey yok, yani ne denir ki? Evet desen bir türlü, hayır desen bir türlü.
Aynen bunları düşünüyorum ben de inanın, keşke önden bir ağzımı arasaydı ne bileyim.
Hahhahhaaaa,merdivenle pencereye mi tırmandılardaha yeni evlilik teklifi alan biri olarak yazıyorum. adam teklifi ettikten sonra aynı gün içinde 5 kez sürpriz oldu mu bekliyor muydun anlamaman için şöyle yaptım böyle yaptım dedi. yani bence şık bir yere götürecek tuhaf kaçmayın diye söyledi. ben evlililik teklifi beklediğimde şık şıkıdım giyinmiştim, adam teklif ettiğinde gecelikliydim
Hahhhaa yazmamışım değil mi
Çok saçma bir şey çıktı, yani bana göre saçma :)
Paketin kağıt kısmına küçük küçük gül yapraklarını yapıştırıp numaralandırmış, arkalarındaki harfleri birleştirince ‘seni seviyorum ‘ çıkıyordu
Böyle şeylere saçma diye diye şu kadar romantik adamı on senede Hıyarlı Baba ya evirdim, hatun bu sene doğum gününde ne istersin de bakalım moduna girdi şu an
balkonda Gün doğuşu seyrederkenHahhahhaaaa,merdivenle pencereye mi tırmandılar
Hani olur ya filmlerde,oğlan söylemeye çalışır,kıvranır,kız tahmin eder,suratında yayılmış gülücükle bekler,içinden "söylee be adam,söylee" söyleyince de o çok şaşırmış ifadeOdunum galiba, ne bileyim daha önce evlilik teklifi aldım ama öyle törenli, diz çökmeli falan değildi ki.Hiçbir şey demeyim mi yani? Suratımda hiç beklemiyormuş ifadesi ve eveeeet diye cıyaklama, İstiklal Marşı ve kapanış ehehe.
balkonda Gün doğuşu seyrederken
Sizler bdvde takıldıkça anksiyeteniz daha çoook azar:))"Evlilik kelimesini cümle içinde duyunca anksiyetesi azanlar" diye bir grup oluşturalım ve birbirimize sarılalım. :/
Eşim bana 2. Ayımızda evlilik teklif etmişti bende kabul ettimama hiç öyle şık bir yerde değildi ve iyi ki değildi hem anlaşılırdı hem de bende utanabilirdim insanların içinde biz bize güzel olmuştu
Şimdi bu bey inşallah evlilik teklif etmez size şık giyin demesini sevmedim
Ayy cok heyecanli benim nisanlim 15.gunde teklif etmisti ben sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?