Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Yaa karnına ağrılar heyecandan giriyor olabilir mi acaba . Anın tadını çıkar evlilik teklifi edince hemen nikâh masasına oturmayacaksınız sonuçta. Aranızda söz yaparsınız 2 3 ay da öyle geçer. Hatırladığım kadarı ile de mutluydun .

Şu saat oldu hala uyuyamadım. Anksiyeteden ölmezsem yazarım.
Akşamın sonucunu heyecanla bekliyoruz :)

Evlilik teklifi olsa bile evet diyebilirsiniz rahat rahat, anın tadını çıkarın. Hemen şart vs öne sürmeyin ki moraller bozulmasın.
Diğer günlerde zaten detayları konuşacaksınız.
Seneye nişan, ondan sonraki sene nikah olur diye.
Evet dediniz diye haftasına evlenecek değilsiniz ya :)

Ben evlilik teklifi diye düşünmedim aslında
3 ayda teklif aşamasına gelinmesinden de ürkerim biraz :)
Teklifse de bence kabul edersin seviyorsan
Ama en az x zaman ailelerin işin içine girmesini istemiyordum ben falan dersin sonrasında
Yani ilişkiniz ciddi olarak devam etsin ama söz nişan olayına girmeyin

Ooo işte ağzı sıkı bir erkek

Ben de senin gibi düşünüyorum ama artık böyle galiba diyordum:))
O teklif hazırlıkları ve arkadaşlar eşliğinde teklif bana da çok gerilimli ve baskıcı geliyor,düşünsene tek başınayken hayır deyip durumu açıklamak var,bir de donakalıp sana bakan bilmem kaç gözün hapsinde"evet demeliyim,bunu bekliyorlar,fakat hayır yaa,ama ortam bozulacak,neyse e e evet"
Ay yardımcı olamadım,belki de birisiyle tanıştıracaktır heyecan yapma deyip gideyim:))

Hahhahhaaaa,merdivenle pencereye mi tırmandılar

Direkt teklif
Eşim 1,5 ay zor sabretmişti teklif etmek için. Daha 3.haftamızda eveleyip gevelemişti. Bence hiç erken değil

Kendini suçlama,döneceği varsa hıyarlı babaya,sen sevinçten bayılsan da dönerdi:)

Hani olur ya filmlerde,oğlan söylemeye çalışır,kıvranır,kız tahmin eder,suratında yayılmış gülücükle bekler,içinden "söylee be adam,söylee" söyleyince de o çok şaşırmış ifade

Romantik bir ortamda yemek yiyeceksiniz bence,çok kafaya takma.
Evlilik teklif edecekse ben de ürkerdim,ne bu acele diye düşünür hatta her yeni kıza tam tanimadan evlilik mi teklif ediyor diye paranoya bile yapabilirdim sanirim:)

Astoriacim :)
Evlilik teklifi edecek olsa en sk elbiseni giy demezdi bence teklifi hissedecegini düsünerek.Neticede senin anlamani istemez sürpriz yapmak ister bence yani ben olsaydim hic beklemedigi bir anda yapar sasirtirdim.O saskinlik ani cok seker cünkü :) Insan hayatinda kac defa evlenme teklifi edebilir veya alabilir ki? :)
Aile bireyleri ile tanistirma ihtimali olabilir mi? Acaba :)
Gönlünden gecen ne ise o olsun canim..❤

Eşim bana 2. Ayımızda evlilik teklif etmişti bende kabul ettim ama hiç öyle şık bir yerde değildi ve iyi ki değildi hem anlaşılırdı hem de bende utanabilirdim insanların içinde biz bize güzel olmuştu

Şimdi bu bey inşallah evlilik teklif etmez size şık giyin demesini sevmedim

Bu arada bu benim de aklıma takıldı… Eğer altından evlilik, aile ile tanıştırma gibi önemli bir konu çıkmaz ise, "şık giyin" demesi inşallah sizin tarzınızı beğenmiyor ya da daha farklı görmek istiyor olmasından kaynaklanmıyordur? Benim bir arkadaşım da benzer bir olay yaşamıştı, altından çocuğun aslında onu daha dekolte ve gösterişli kıyafetlerle görmek istediği çıkmıştı. Ama aynı motivasyon mudur bunları demesi, orası akşam belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…