Sizi bir düğüne götürüp, orada herkesin içinde evlilik teklif etmesin? En şık giysini giy dediğine göre ya çok pahalı bir yere götürecek ya da bi düğüne valla aklıma bu geldi
3. ayda evlilik teklifi eden 6. ayda nikah günü alır diye korkuyorum :
Bence kolay olur.
Ben neden şık gel dediğini çözemedim.
3 anlam çıkarırım;
Sanki normalde paspas giyiniyormuşsun da "şık gel" demiş.
Ya da
Davet vs olur.
Ya da evlenme teklifi olur.
Ay inşallah ya, acaba "Bu kız şimdi kot tişört gelir uyarımı yapayım" falan mı dedi ki? Off..
Açıkcası bilemiyorum. Şık bir restourantta da kot tişörtle yemek yenebilir aslında,yani bende yedim. Ya çok şık olma sebebi acaba nişan davet vs mi var sürpriz olarak seni götürüyor olabilir. Belki de seni ailesinden bir bireyle tanıştıracak birlikte yemek yiyeceksiniz bak bu da olabilir.Öyle çok paspal giyinmiyorum da her gün de kalem etek + stiletto takılmıyorum, genelde iş çıkışlarında öyle görüyor beni. Boş günlerimde kot+ tişört, elbise falan giyiyorum. 3 aylık ilişkimizde eşofmanla bir kez karşısına çıktım ehehe. Bilemedim belki kot tişört gelirim diye mi çekindi ki?
Kime gore erken neye gore erken belki adam aradigi insani buldugunu dusunuyor. Illaki yillarca flort etmek gerekmiyor bence bir insani tanimak icin. Zaten ne kadar flort ederseniz edin bir insan gercek yuzunu gostermek istemezse gostermez. Bu isler planla olmuyor malesef.Ya kızlar çok erken, valla karnıma ağrılar girdi. Bir bahane bulup yemeği ertelesem mi diye düşünüyorum şu an. :/
evlilik teklifinden sonra zamanına birlikte karar verilir kabul edersen.
evet 3 ay tanıdığın bir adamla evlenilmez ama teklif kabul edilebilir.
kabul edersin 1 sene daha birbirimizi tanıyalım dersin. isteme nişan vs 1-1,5 senede öyle geçer al sana 2 sene e daha ne olsun:)
Ayol ne düğünüüüü, ehehe. Vallahi travma yaşarım orada, ilişkimizi ciddi ciddi gözden geçiririm.
İnstagramdan olağan evlenen arkadaş fotosu/davetiyesi atın. Muhabbet açın. Bunlar tanışalı şu kadar oldu daha. Çok erken değil mi diye anlatın.
İyi giden bir ilişkiyse ve niyetiniz henüz yoksa hayır demekten iyidir ima etmek.
daha yeni evlilik teklifi alan biri olarak yazıyorum. adam teklifi ettikten sonra aynı gün içinde 5 kez sürpriz oldu mu bekliyor muydun anlamaman için şöyle yaptım böyle yaptım dedi. yani bence şık bir yere götürecek tuhaf kaçmayın diye söyledi. ben evlililik teklifi beklediğimde şık şıkıdım giyinmiştim, adam teklif ettiğinde gecelikliydim
Açıkcası bilemiyorum. Şık bir restourantta da kot tişörtle yemek yenebilir aslında,yani bende yedim. Ya çok şık olma sebebi acaba nişan davet vs mi var sürpriz olarak seni götürüyor olabilir. Belki de seni ailesinden bir bireyle tanıştıracak birlikte yemek yiyeceksiniz bak bu da olabilir.
Kime gore erken neye gore erken belki adam aradigi insani buldugunu dusunuyor. Illaki yillarca flort etmek gerekmiyor bence bir insani tanimak icin. Zaten ne kadar flort ederseniz edin bir insan gercek yuzunu gostermek istemezse gostermez. Bu isler planla olmuyor malesef.
Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.
Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?