Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Bence öyle olacak Astoria. Ya biriyle tanıştıracak ya da bir teklifte bulunacak. Çok şık gel demenin başka bir açıklaması yok. Hadi sana kolay gelsin. :)

Ne iş yapıyor bu bey? Zorunlu hizmet, tayin vs gibi bir durumu var mı?

Asistan hekim.

evlilik teklifi olsa bu kadar belli eder miydi ki, çok mu kötü sürprizlerde bu adam

Öyle sürprizli durumlar pek yaşamadık henüz yani en azından sonunu tahmin ettiğim şekilde yaşadık, bu bana ilk olacak.

Yani, haberin olsun lüks yere götüreceğim paranı ona göre hazırla gibisinden mi?

3 aylık ilişkide uzun zamandır baş başa bir yere gidemedik demek Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede evlilik teklif etmeyecek kadar aklı selimdir herhalde.

Genelde haftada 2-3 kez görüşürüz, bazen ben çalıştığı yere giderim falan. Bu sefer arayı biraz açtık o anlamda söyledim. Nesi garip geldi anlayamadım?

Hobileriniz neler yani belki de ona göre bir yere götürecek, ne biliyim mesela klasik müzik konseri olabilir v.s. v.s. Yani bana pek evlilik teklifi givi gelmedi de.

Değildir inşallah. Klasik müzik dinlemeyi severim, keşke götürüyor olsa :)

Benim aklıma annesiyle tanıştıracağı geldi ama

Bunu sürprizli yapmayı düşünmemiştir umarım, annesiyle bir restoranda değil evine ziyaretle tanışmak isterdim artı hazırlıklı gitmek isterdim tabi.

Niye bu kadar gergin oldugunu anlayamadim.
Teklif etse bile hemen evlenecek degilsiniz.

Bilmem, bana çok erken geliyor bir de teklifin herkesin ortasında olduğunu düşünüp geriliyorum. Kuruntu yapıyor olmayı diliyorum.

ahaha olsun etmezse de kabul edeceğini öğrenmiş oldun:))
zaten ederse o aklındaki zaman planından bahseder sende kendi fikrini söylersin şart olarak değil tabi

Şu anki eşim, sevgilimken bir çiçek getirmişti yanında. Pakete sarılı tek bir gül. Günün sonunda arabadan inerken ‘ sadece bir gül değil, eve gidince dikkatle incele, bir sürpriz bulacaksın ‘ demişti.
Eve girene kadar yer ayaklarımın altından kaydı, stresten kusacaktım, bir yerlere bir yüzük sakladı herhalde diye. Benim için de çok erkendi çünkü.
YüZük falan çıkmadı ama sonuç olarak şu an evliyiz
Bence şık bir yemeğe götürecek, hadi bakalım yarın olsun görelim

Uzmanlığın bitişi yakınsa yandın.

"Teklifin için çok teşekkür ederim, onur duydum (yok onur duymak da olmaz di mi sanki ödül mü kabul ediyorum). Çok mutlu oldum. Ama şu an adımlarımızı hızlı atmamamız gerektiğini düşünüyorum, bunu zamana yaysak ne dersin?" Saçma mı oldu?

Bence öyle olacak Astoria. Ya biriyle tanıştıracak ya da bir teklifte bulunacak. Çok şık gel demenin başka bir açıklaması yok. Hadi sana kolay gelsin. :)

Teşekkür ederim kuşum. :)

ahaha olsun etmezse de kabul edeceğini öğrenmiş oldun:))
zaten ederse o aklındaki zaman planından bahseder sende kendi fikrini söylersin şart olarak değil tabi

"Sence biraz hızlı gitmiyor muyuz X?" diyebilirim yani, ehehe.

ee ne çıktı? en heyecanlı yerini yazmamışsın yahu:))

Evlilik teklifi geliyor haxırlan; ortamda rezil olmasın diye kabul et, akşam eve gidince boyunun ölçüsünü alırsın. Böyle uluorta toplumsal baskı oluşturacak ve zorunlu evet dedirtecek tarzda evlilik tekliflerinden falan hoşlanmıyorum de. İnsan önce partnerin ağzını arar ya ve umarım öyle bır acayiplik yapmaz.

Gülden ne çıktı peki

Sürpriz neydi onu merak ettim. :)

Uzmanlığın bitişi yakınsa yandın.

Biraz daha var ama çömezi geldi kıdemli oldu yani, ona aşırı mutlu hahsjsjs.

ee ne çıktı? en heyecanlı yerini yazmamışsın yahu:))
Hahhhaa yazmamışım değil mi
Çok saçma bir şey çıktı, yani bana göre saçma :)
Paketin kağıt kısmına küçük küçük gül yapraklarını yapıştırıp numaralandırmış, arkalarındaki harfleri birleştirince ‘seni seviyorum ‘ çıkıyordu
Böyle şeylere saçma diye diye şu kadar romantik adamı on senede Hıyarlı Baba ya evirdim, hatun bu sene doğum gününde ne istersin de bakalım moduna girdi şu an

ast azıcık odun musun?
hayır ben tam odunum da ben bile böyle demem:))

hızlı, zamana yaymak, onur duydum unut bu kelimeleri..
teklif edecek olması hemen evlenelim diye düşünmesi anlamına gelmiyor ki..
kabul et ve bekle bak bakalım onun zaman çizelgesi nasıl belki müdahaleye bile gerek kalmayacak..

Aynı fikirdeyim seninle kuşum, umarım korktuğum gibi çıkmaz.

ahaha çok iyi ya..:))
ben odunu aldım evirmeye gerek kalmadı geçinip gidiyoruz :))

Odunum galiba, ne bileyim daha önce evlilik teklifi aldım ama öyle törenli, diz çökmeli falan değildi ki. Hiçbir şey demeyim mi yani? Suratımda hiç beklemiyormuş ifadesi ve eveeeet diye cıyaklama, İstiklal Marşı ve kapanış ehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…