Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Kiz astoria benim basima gelen senin basina gelmesin. Banada oyle soylemisti aileisnin oldugu dugune goturdu.meger ailem var derse gitmeyecekmisim o yuzden oyle demis. Allah beninde canimi alsin seninde demistim halaya girmistim

E şartı bana uymazsa? Ben derim valla hemen nikah günü alalım falan derse, biraz hızlı gitmiyor muyuz yakışıklı diye.

şart olmaz onun aklındaki zaman fikir olur..
senin önden söyleceğin herşey şart olur.
sana uymazsa seninle mutluyum teklifinide kabul ettim ancak bu kadar kısa süre beni biraz korkuttu açıkçası, hemen evlenmek için kendimi hazır hissetmiyorum tarzı birşeyler söylersin.

Eşim bana evlenme teklifi ettikten 2 yıl sonra evlendim ben sakin ol=)) mesela o hemen dedi ben hayır çok erken dedim orta yol bulunuyor kasma bu kadar ; )

“Bir arkadaşıma erkek arkadaşı kalabalık ortamda evlenme teklifi etmiş. Kız nasıl rahatsız olmuş. Bir de daha 4 aydır çıkıyorlardı yaa” deyin.

Aaa Astoria siz miydiniz, avatar değişince tanıyamadım. Bu adamla kısa sürede çok yol aldınız, geçmişle ilgili sıkıntıları atlattınız. Arkadaşlara katılıyorum. O teklif etsin, hemen evlenecek haliniz yok. Ama yok illa etmesin derseniz, yukarıda dediğim gibi konuşabilirsiniz.

Sahi ne giyiceksin merak ettim :) ayyy yarın olsa aksqm olsa bu saatlerde yine bu konudan devam etsek neler olduğunu anlatsannn. .. Sahii ne giyiceksin söylesene :)

Kiz astoria benim basima gelen senin basina gelmesin. Banada oyle soylemisti aileisnin oldugu dugune goturdu.meger ailem var derse gitmeyecekmisim o yuzden oyle demis. Allah beninde canimi alsin seninde demistim halaya girmistim

Hahaha halaya girme olayına güldüm ama başıma gelse gülemem sanırım. :) İlişkiyi kessinlikle gözden geçiririm.

Aklıma gelir inşallah, böyle olaylarda ben salağa bağlıyorum biliyorsun. :/

Eşim bana evlenme teklifi ettikten 2 yıl sonra evlendim ben sakin ol=)) mesela o hemen dedi ben hayır çok erken dedim orta yol bulunuyor kasma bu kadar ; )

Keşke evlilik teklifi etmese :/

"Evlilik kelimesini cümle içinde duyunca anksiyetesi azanlar" diye bir grup oluşturalım ve birbirimize sarılalım. :/

Ay bu ne ciddi misin, gülmekten yarıldım

Kuralım kuralım, ciddi stres oluyorum bende.

Umarım etmez ama ederse de evlilik için önünde uzun zaman olacak onun için rahat ol=)

“Bir arkadaşıma erkek arkadaşı kalabalık ortamda evlenme teklifi etmiş. Kız nasıl rahatsız olmuş. Bir de daha 4 aydır çıkıyorlardı yaa” deyin.

Söylerdim de şu an telefonumu açamaz sanırım, whatsapptan da pek yazışmıyoruz. İmada bulunmak için geç kaldım, anlık söylemeliydim keşke sizdeki zehir kafa bende olsaydı. :/

Sahi ne giyiceksin merak ettim :) ayyy yarın olsa aksqm olsa bu saatlerde yine bu konudan devam etsek neler olduğunu anlatsannn. .. Sahii ne giyiceksin söylesene :)

Seçemedim ki kuşum, karnıma ağrılar girdi.

O ağrılar kelebektir kelebek Ayy hadi hep böyle sürsun inşallah :) mesajlasiyormusunuz ne yazıyo mesela eniste bey. Sorsana nasıl biyere gidicez ona göre seçim yapıcam kıyafet konusunda desen.. ay bana ne olduysa :))))

Söylerdim de şu an telefonumu açamaz sanırım, whatsapptan da pek yazışmıyoruz. İmada bulunmak için geç kaldım, anlık söylemeliydim keşke sizdeki zehir kafa bende olsaydı. :/

Ben de mesajımı editledim o arada, teklif etsin demiştim :)

Benim esim de 3.ayimizda etmisti. 8.ayimizda falan da evlendik. Hatta simdi 1,5 yil oluyor. Imkansiz degil yani. Ama ben asiri emindim mesela hic tereddut etmemistim.

Astoria acaba sizi kendisi için çok önemli olan arkadaş eş dost veya ailesiyle tanıştıracak olmasın 3 ay kısa bir süre belki tanımadığınız özel insanlarda vardır hayatında olabilir mi ?

Whatsapptan yazışmayız yani mesajları okumaya vakti olmuyor, dönmez. Genelde araşıyoruz, ararsa sorayım ne tarz giyineyim diye ama o da ne anlar ya sanki hahaha.

Belki, ama annesiyle babasıyla tanıştırmak için sürpriz yapar mı insan ne bileyim söylenir hazırlıklı olunur. Birden pat diye annesiyle karşılaşsam bozulurum muhtemelen. Düşüncesizce bir tavır olur benim için, notunu kırarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…