- 24 Ağustos 2018
- 4.313
- 11.024
- 208
E şartı bana uymazsa? Ben derim valla hemen nikah günü alalım falan derse, biraz hızlı gitmiyor muyuz yakışıklı diye.
Merhaba kızlar, umarım gününüz güzel geçmiştir. :)
"Derdini seveyim" butonuna tıklamak serbest ama ben aşırı gerildim ya. Erkek arkadaşımla 3 aylık bir ilişkimiz var. Bugün muhabbetimiz sırasında yarın beni yemeğe çıkarmak istediğini söyledi, sevindim, "Teşekkür ederim bana da değişiklik olur." dedim, uzun zamandır başbaşa bir yere gidemedik zaten ikimizin de işlerinden dolayı. Kapatırken "En şık kıyafetini giy gel tamam mı?" deyiverdi. "Neden?" dedim, "Eeeöö şık bir yere götüreceğim de ondan" falan dedi ama bocaladı konuşurken. Yav bu bana evlilik falan mı teklif edecek ne yapacak, kızlar çok erken. Kendi kendime gelin güvey oluyorumdur inşallah ama son dakika şu bocalamasından aşırı gerildim. Hazır hissetmiyorum, karnıma ağrılar girdi. Zaten herkesin gözünün önünde yapılan tekliflerden hoşlanmam, yapım gereği çekingen bir insanım kıpkırmızı olurum, hele bu kadar yeni bir ilişkide alacağım teklif iyice gerer beni. Sor deseniz de sorup ne diyeceğim ki "Ehehehe X bana evlilik teklifi mi edeceksin?" falan o da sanki evlilik teklif etmesini bekliyormuş gibi olur, hele etmeyecekse iyice komik duruma düşebilirim. Saçma bulabilirsiniz gerginliğimi ama lütfen beni sakinleştirin, çok ihtiyacım var. Güzel yorumlarıyla gelecek olanlara şimdiden bin teşekkür, seviyorum sizi.
Kiz astoria benim basima gelen senin basina gelmesin. Banada oyle soylemisti aileisnin oldugu dugune goturdu.meger ailem var derse gitmeyecekmisim o yuzden oyle demis. Allah beninde canimi alsin seninde demistim halaya girmistim
şart olmaz onun aklındaki zaman fikir olur..
senin önden söyleceğin herşey şart olur.
sana uymazsa seninle mutluyum teklifinide kabul ettim ancak bu kadar kısa süre beni biraz korkuttu açıkçası, hemen evlenmek için kendimi hazır hissetmiyorum tarzı birşeyler söylersin.
Eşim bana evlenme teklifi ettikten 2 yıl sonra evlendim ben sakin ol=)) mesela o hemen dedi ben hayır çok erken dedim orta yol bulunuyor kasma bu kadar ; )
Kiz astoria benim basima gelen senin basina gelmesin. Banada oyle soylemisti aileisnin oldugu dugune goturdu.meger ailem var derse gitmeyecekmisim o yuzden oyle demis. Allah beninde canimi alsin seninde demistim halaya girmistim
"Evlilik kelimesini cümle içinde duyunca anksiyetesi azanlar" diye bir grup oluşturalım ve birbirimize sarılalım. :/
Sakın ol şampiyon evlilik teklifinden sonra sizi nikah masasına almicaklar hemencecik :)"Evlilik kelimesini cümle içinde duyunca anksiyetesi azanlar" diye bir grup oluşturalım ve birbirimize sarılalım. :/
Umarım etmez ama ederse de evlilik için önünde uzun zaman olacak onun için rahat ol=)Hahaha halaya girme olayına güldüm ama başıma gelse gülemem sanırım. :) İlişkiyi kessinlikle gözden geçiririm.
Aklıma gelir inşallah, böyle olaylarda ben salağa bağlıyorum biliyorsun. :/
Keşke evlilik teklifi etmese :/
“Bir arkadaşıma erkek arkadaşı kalabalık ortamda evlenme teklifi etmiş. Kız nasıl rahatsız olmuş. Bir de daha 4 aydır çıkıyorlardı yaa” deyin.
Sahi ne giyiceksin merak ettim :) ayyy yarın olsa aksqm olsa bu saatlerde yine bu konudan devam etsek neler olduğunu anlatsannn. .. Sahii ne giyiceksin söylesene :)
Çok heyecanlı ,bana ne oluyorsa
O ağrılar kelebektir kelebekSöylerdim de şu an telefonumu açamaz sanırım, whatsapptan da pek yazışmıyoruz. İmada bulunmak için geç kaldım, anlık söylemeliydim keşke sizdeki zehir kafa bende olsaydı. :/
Seçemedim ki kuşum, karnıma ağrılar girdi.
Hahahajaja ay çok fena buBak senin için ne buldum :)all time favorite
Söylerdim de şu an telefonumu açamaz sanırım, whatsapptan da pek yazışmıyoruz. İmada bulunmak için geç kaldım, anlık söylemeliydim keşke sizdeki zehir kafa bende olsaydı. :/
O ağrılar kelebektir kelebekAyy hadi hep böyle sürsun inşallah :) mesajlasiyormusunuz ne yazıyo mesela eniste bey. Sorsana nasıl biyere gidicez ona göre seçim yapıcam kıyafet konusunda desen.. ay bana ne olduysa :))))
Astoria acaba sizi kendisi için çok önemli olan arkadaş eş dost veya ailesiyle tanıştıracak olmasın 3 ay kısa bir süre belki tanımadığınız özel insanlarda vardır hayatında olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?