Hahahajaja ay çok fena bu
Niye yazismiyorsunuzki İlginç enteresannnWhatsapptan yazışmayız yani mesajları okumaya vakti olmuyor, dönmez. Genelde araşıyoruz, ararsa sorayım ne tarz giyineyim diye ama o da ne anlar ya sanki hahaha.
Canım erkekler keşke bu kadar ince düşünse dimi ama belki arkadaşıdır inşallah güzel haberlerle dönersin aman canım stres yapma anı yaşa herşeye hazırlıklı ol öncelikli hamleler hayat kurtarırBelki, ama annesiyle babasıyla tanıştırmak için sürpriz yapar mı insan ne bileyim söylenir hazırlıklı olunur. Birden pat diye annesiyle karşılaşsam bozulurum muhtemelen. Düşüncesizce bir tavır olur benim için, notunu kırarım. :)
Niye yazismiyorsunuzki İlginç enteresannn) Ayy yarın bizi unutma yaz tamammi gelişmeleri. ...
Canım erkekler keşke bu kadar ince düşünse dimi ama belki arkadaşıdır inşallah güzel haberlerle dönersin aman canım stres yapma anı yaşa herşeye hazırlıklı ol öncelikli hamleler hayat kurtarırbol şans
YalnıZ güZel topukladı kadınHaketmiş ama yine de üzüldüm, feci :))) yorumlarda da diyorlar şimdi evet deyip, sonra hayır diyebilir ortamdan dolayı diye. Kadın ona bile gerek duymadı, başta çok mutlu olmuş gibi bir yüz ifadesi takındı ama hayır dedi ve hayır dedikten sonra ortalıktan sıvıştı
Tam 7.imci yilda evlendik haa ayrintiyida kacirmayinAy bu ne ciddi misin, gülmekten yarıldım
Kuralım kuralım, ciddi stres oluyorum bende.
Merakla bekliyor oliciğimmmZaten benim ilişkime heyecanlanan bir KK hatunları hahaha, ben hep gergin olan, üç buçuk atan tarafım
Baldız topuzumla onlaynım
Edecekse de hayırlısı be gülüm
Yalnız enişte simdi teklif etmezse sen hariç hepimiz hayal kırıklığına uğrayacağız galiba
Boşver bişe düşünme akışina birak akışına bırak
Acaba kayın ailesiyle mi tanıştırcak Astoria tanışmışmıydınız daha önceKK masası kuracağım, gelmek isteyenler isim yazdırsın. Altınsız geleni sokmam haa içeri.
Ben de hafiften bozulacağım yalnız hahaha, hazırlıklı gidiyorsun ya "Eee hani teklif?" olursun
Merakla beklemedeyim çok heyecanlıyarını iple çekeceğim bizi haberdar et @Astoria
Acaba kayın ailesiyle mi tanıştırcak Astoria tanışmışmıydınız daha önce
KK masası kuracağım, gelmek isteyenler isim yazdırsın. Altınsız geleni sokmam haa içeri.
Ben de hafiften bozulacağım yalnız hahaha, hazırlıklı gidiyorsun ya "Eee hani teklif?" olursun
Hmm tamam o zaman topuzu bozmuyorum benTabi ki, ederim. :)
Yok tanışmadık ama onlar burada yaşamıyorlar. Abisi ve eşiyle tanıştım sadece.
Anibyasasana astoria cok geriyorsun kendini... soyle bir sal bi rahatla.. valla cabuk yaslanirsin abla tavsiyesi... tadini cikarTabi ki, ederim. :)
Yok tanışmadık ama onlar burada yaşamıyorlar. Abisi ve eşiyle tanıştım sadece.
Anibyasasana astoria cok geriyorsun kendini... soyle bir sal bi rahatla.. valla cabuk yaslanirsin abla tavsiyesi... tadini cikar
Kk da bi kına gecesi
Düşünsene kaç kadın katılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?