Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Hahahajaja ay çok fena bu

Haketmiş ama yine de üzüldüm, feci :))) yorumlarda da diyorlar şimdi evet deyip, sonra hayır diyebilir ortamdan dolayı diye. Kadın ona bile gerek duymadı, başta çok mutlu olmuş gibi bir yüz ifadesi takındı ama hayır dedi ve hayır dedikten sonra ortalıktan sıvıştı

Canım erkekler keşke bu kadar ince düşünse dimi ama belki arkadaşıdır inşallah güzel haberlerle dönersin aman canım stres yapma anı yaşa herşeye hazırlıklı ol öncelikli hamleler hayat kurtarır bol şans

Niye yazismiyorsunuzki İlginç enteresannn ) Ayy yarın bizi unutma yaz tamammi gelişmeleri. ...

Sevmiyor yazışmayı bir de öyle elinde tak tak mesajlaşacak durumu olmuyor yoğun çalıştığı için. Fırsat buldukça arıyor, o konuda sıkıntımız yok. Tamamdır, haber ederim. :)

Aynı fikirdeyim, hazırlıklı olmak her zaman iyidir. :) Çok teşekkür ederim.

YalnıZ güZel topukladı kadın

Edecekse de hayırlısı be gülüm

Yalnız enişte simdi teklif etmezse sen hariç hepimiz hayal kırıklığına uğrayacağız galiba

Boşver bişe düşünme akışina birak akışına bırak

Baldız topuzumla onlaynım

KK masası kuracağım, gelmek isteyenler isim yazdırsın. Altınsız geleni sokmam haa içeri.

Ben de hafiften bozulacağım yalnız hahaha, hazırlıklı gidiyorsun ya "Eee hani teklif?" olursun

KK masası kuracağım, gelmek isteyenler isim yazdırsın. Altınsız geleni sokmam haa içeri.

Ben de hafiften bozulacağım yalnız hahaha, hazırlıklı gidiyorsun ya "Eee hani teklif?" olursun

Bu karikatür benden sana gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…