Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Ooo hayırlı olsuun düğün mü var hahah :))
Neyse bence daha yemeğe giderken biriyle telefonda konuş ne bileyim o kişi altı aylık ilişkisinde teklif almış olsun sen de onu eleştir falan :))
basite düşmezsen çakmaz bence.
Böyle de bozulur belki kavga çıkarır falan ama teklif etmez en azından

Düşüneceğini söyle, zaman iste, eğer teklif ederse
Çekirdekleri aldık, bekliyoruz, merakta koma bizi
Sonrasını sonra düşünürüz hep beraber

Astoria şu forumdaki en sevdiğim üyelerden birisin, uzuuuun süreli ilişkiden sonra evlilik topuna girdim, tünelin ucu çok b.k bir yere çıktı, ben ettim sen etme sjjsjsjs.

Şaka şaka. Bu zorlu süreci atlatmadan da mutlu olunmuyor sonuçta. Teklif gelse bile ennn az 8-10 ayı var o işin, bol bol düşünüp tartarsın.

Hahaha çok teşekkür ederim çok tatlısınız. :) Valla şu an benim de çıkacak gibime geliyor dilerim ki kuruntu yapıyorumdur sadece hoşluk yapmak istemiştir. Ama bu kadar gaza gelmişken teklif olmazsa adama triplenmezsem iyi. "Niye evlilik teklifi etmedin bana gittim binlerce lira saydım tasarım kıyafet aldım. Kör olasıca puuhh"

3 ay yav, evlilik teklifi için çok erken bence ama iptal filan etme sakın, sonra ne olacaktı diye sen de biz de meraktan çatlarız.

Tek başınıza olsaydınız keşke. Milletin içinde biçim biçim rollere girmek gerek şimdi ben olsam şimdiden farklı senaryolar için farklı planlar yapardım tebrikler eğer sandığımız şey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…