• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum başıma mı geliyor

Bence sevgiline sen şunu empoze et: anne yeri ayrıdır, sevgilinin/eşinin yeri ayrıdır. ikisi çok farklı kulvarda sevgiler. birbiriyle kıyaslamakta çok çocukça ve saçma. sevgilin böyle muhabbetlere girdiğinde daha olgun cevaplar ver.

mesela geçen nişanlım iş çıkışı beni aradı aramızda şöyle bi konuşma geçti: + ben oluyorum, - nişanlım :)))

+ bugün biraz geç çıktın nöbetçi miydin?

- yoo geç çıkmadım, çıkınca önce annemi aradım.

+anladım canım

-annem senden daha öncelikli de (aklı sıra şaka yaptığı için burda gülüyor)

+ allah muhabbetinizi artırsın canım herkesin annesi kendine önemli tabi :)

-kızmadın mı normalde kızlar böyle şeyleri kıskanır

+ annenden bahsediyorsun, kumamdan değil, annenin hayatındaki yeri farklı, benim yerim farklı. anne ile nişanlıyı öncelik sırasına sokmakta nasıl bi mantık anlayamadım :)

- sadece şaka yaptım tabiki sizi öncelik ya da değer sırasına sokmuyorum, ikinizin de yeri ayrı

+anladım şaka yaptığını, senin gibi olgun bi insandan böyle bi şey beklemem zaten.

ve şunu söyliyeyim, aslında şakadan çok sanki benim nabzımı ölçüyo gibiydi, kıskanacak mıyım ne söyleyeceğim, annesinden çok bana değer vermesini mi söyleyeceğim vs... bunları ölçmek istedi aklı sıra.
ama benden beklediği cevapları alamayınca bi daha hiç böyle muhabbetlere girmedi.
sen de öyle yap :)

İyi de annen beni soruyor mi diye siz kaşımışsınız konuyu

Yıllarca sevgilim oldu hiç böyle bir soru sormadım
10 yıllık evliyim yine kv Hakkı'nda birşey sormam eşime

Bi' kere sevgiliye annen beni soruyor mu diye sormanın amacı ne anlamış değilim. Annesiyle mi sevgilisiniz? Sorsa ne sormasa ne. Sevgilinizin hayatındaki yerinizin tapusu sanki annesinin sizin hakkınızdaki fikirleri.

Konu sahibi çıkarmamış ki konuyu resmen sevgilisi açmış sayilir.annesi bunu soruyorsa daha sevgiliyken zor bir kadın gibi gorunuyor .siz de konunun gidişatına gore oraya gelmissiniz sevgilinizin cevabı da hoş değil.annesini sever herkes ama daha yuvarlak bir cevap verebilirdi daha sevgilisiniz sonuçta.

Anne,konu sahibi ve sevgili hepiniz ne değişik insanlarsiniz muhabbetiniz çok bayıcı

Beni mi seviyorsun onu mu sorusu 5 yaştan itibaren bitiyor sanıyordum ben

Buarada elbette annesini herkesten daha çok sevecek

• Beğen
Reactions: Yeu
Sevgilim annesine düşkün bir adam, ki bence bu güzel bir özellik öyle düşünürdüm yani annesini sevemeyen adam karısını da sevemez. Neyse bugün bi konuşma geçti aramızda telefonda konusurken arada şöyle bir konu açıldı annnesinden falan yazıyorum; b ben e erkek arkadaşım
B: Annen beni soruyor mu
E: Evet soruyor beni mi daha çok özledin Byi mi diyor
B: Sen ne diyorsun
E: Tabikide seni çok özledim annecim diyorum :KK70: (gülüyo burda)
B: Hahaha ya demek öyle annen bak daha şimdiden benle kendini karşılaştırıyor
E : Ya saçmalama annem şaka yaptı tribe girme hemen
B: ben tribe girmedim annen girmiş baksana benle kıyaslıyor Başka ne soruyor beni mi daha çok seviyorsun da diyodur herhalde
E: Annemi daha çok seviyorum tabiki sormuyo dedi
Ben şok
Hayır herkesin annesi değerlidir benim de öyle ama bana bu sekilde söylemesi normal mi ya
Bir de onun yanına gidicektim anasını daha çok özlediyse anası gitsin yanına
Ay cok sinirlendim kızlar bana mı anormal geliyor
Biri sevgili, eş diğeri anne. Ikisi farklı bambaska yani o yuzden onu mu daha cok seviyo beni mi demek anlamsız sizi annesini sevdigi gibi sevemez annesini sizi sevdigi gibi sevemez cok sacma seyler bunlar.
Ayrıca annesine düskün olmayan bi adam karısını prensesler gibi yasatabilir.
Bence bu dusunceyide kafandan at.

Kusura bakmada sevgilin sana anneni mi benimi cok seviyorsun diye sorsa ne dersin?

Ben 4 yillik esime simdi sorsa annemi daha cok seviyorum derim. Dogdugum andan itibaren kalbimde olan sevgi yeri tartisilamaz kiyaslanamaz bile. Anneye duyulan svgi ile sevgili/e$e duyulan sevgilerin yeri farklidir. Nasil cevap bekliyorsun

Konunun giris bolumu ile sonuc birbiri ile celisiyor

• Beğen
Annen beni soruyor mu ne ya?
Çok gereksiz bir soru.
Neyse muhabbet saçma zaten, bileti kim alıyor şimdi?

• Beğen
Baştan kaybettigin bir yarışa girmissin çok gereksiz. Tabi ki annesini daha çok sevecek ne olmasını bekliyordun ki? Çok doğru ve güzel bi cvp vermiş, annesi şakasına sormuştur muhtemelen sormamistir bile öyle bir şey sevgilin seni kızdırmak istemiş sen de atlamissin hemen, hatta sivamissin. Asıl sen şimdiden kendini sevgilinin annesiyle kıyaslama. çok itici.

Evet saçma. Neden annesini sevemeyen eşini sevemez? İkisi aynı şey mi? Bu ikisi arasında kıyaslama yapılamaz. Valla konuşucam şimdi bana sapık falan diyecekler. Anneyle eş bir mi ya? İkisi de sevgisi de çok farklı. Şöyle saçma sapan kıyaslar beni delirtiyor.

Evet saçma. Neden annesini sevemeyen eşini sevemez? İkisi aynı şey mi? Bu ikisi arasında kıyaslama yapılamaz. Valla konuşucam şimdi bana sapık falan diyecekler. Anneyle eş bir mi ya? İkisi de sevgisi de çok farklı. Şöyle saçma sapan kıyaslar beni delirtiyor.
Konuş kız kim tutar seni alem delikanlı görsün :KK76: aç bayramlik ağzını hazir Christmas bayrami da yaklasti :deli:

• Beğen
Tam tersi olsa ne cevap verirdin ben de merak ettim. Senin anlayışına göre sonradan tanığı kadını annesinden daha çok seven adamdan hayır gelmez herhalde.

Back
X