- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
hickimse bosanmak icin evlenmez, ne oldu da bu noktadasiniz? ki ayrica kizim babasiz buyuyecek ne demek? kadin ve erkegin bosanmasi ayri, cocugu ana babasiz birakmak ayri. cocuktan bosanilmaz.3aylik bi bebegm var...esm her tartışmada ayrilik lafi filan ediodu.bi iyi iki dk sonra sacma sapan sebepten tartisma cikario. Bgn yine elle tutulur bi durum yok ve guzellkle ayrilalm filan dedi.bende aile gezmesine geldim izmirdeyim.annem ve 2teyzem duydu bunu. Biz sana bakariz kizina da bakariz sahipsiz deglsn filan... Ama ben esimi seviyorum...evet benm acimdan bakarsanız bosanck sebebm cok ama hc dusunmedm bnu onu sevdgm için... Ama o... Bide sorunu o cikarsada bana yükler hep asisin evet demeyi bilmiosun ondan oluo bu sorunlar filan diye... Bilmiyorum cok uzgnm kizima cok uzuluyorum babasiz buyucek.kizima ve bana dua edn lutfen
bu adam sonradan mi boyle oldu?Alkol aldi bikac defa sen beni gaflrte dusurdun oldu sinirlendi ssen n yaptn oldu. Herseye evet diyen sagr dilsiz olmami mi istiosun ozaman seni umursmamis olurum he der gecerim diyorum hayir hakkini savun dio bi sorun olunca aciklama yapiyorum bak ole dedin bole oldu diye hu sefer asilik yapiosun karsi geliosun cevap veriosn oluyo...dert yanamiom bile...ailem kalablik onun annesi öldü olms yani uvey annesi var ve babasi.ablasiyla gorusmuolar 20yildan fazla olms. Aile kavrmi yok adamda.ve evime dogumuma gelen annemle kavga etti.misafir ne bilmio guleryuz ara ara benden surwkli sikayetci ama ben kizim olcak aman sus evladni babasiz buyutme diye diye geldk buralara.ve derler ya kadın zayiftir o gder babasinin evine tartismalarda diye inanin kac dfa babama gidicem kafa dinle sen diye toparlandi...ben hic ole bsi yapmadm hani kadindi zayf olan?!?!?!
İnanin elimden geleni yaptm. Kadnlik gururumu bile ezdi... Hamileydim ozaman.sigil cikti bende ve dediki erkek olsan kendinden tiksinirsin...Bi de korktuğum başıma geldi diyosun ya
Bunu eşine de belli ettiysen koz olarak kullanıyodur hain domdom
Korkma, nasip kısmet
Birincisi hödükse ikincisi prens çıkacak diye bir kaide yok işte
Sonradan pisman oldu ama icime oturan oturdu tabiİnanin elimden geleni yaptm. Kadnlik gururumu bile ezdi... Hamileydim ozaman.sigil cikti bende ve dediki erkek olsan kendinden tiksinirsin...
Bilmiodumki ilk ay hamile kaldim ve cok sevdmbu adam sonradan mi boyle oldu?
madem adamda aile kavrami yoktu, ne diye cocuk yaptin?
Aile gorunce degsr aileyi anlar dedm ama nerde...Bilmiodumki ilk ay hamile kaldim ve cok sevdm
Tesekkur ederm...Soyle soyle pisman ol oh ne guzel dunya benim sinirlerim allak bullak oldu suan daha fazla yanitlayamayacagim kusura bakmayin sizin icin dua edecegim.
Siğil gelir geçer ama 'insanlık' sonradan kazanılmaz, senden tiksindim deseydin asılİnanin elimden geleni yaptm. Kadnlik gururumu bile ezdi... Hamileydim ozaman.sigil cikti bende ve dediki erkek olsan kendinden tiksinirsin...
2ay emzirebildim bebegimi...üzüntüden sutum kesildiSiğil gelir geçer ama 'insanlık' sonradan kazanılmaz, senden tiksindim deseydin asıl
Saçmalığa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?