Korktugum sanirim basima gelio...2.bosanmam

evvelki konunuzu okudum, bosan gel kizina bakariz diyen anneniz sizi hamileyken ne halerde yalniz koymus?
nereye gidecek, kime guveneceksiniz?
evlilik, dogum; ust uste esinizle beraber neler yasamissiniz, onun da saglikli bir halden cikmasi normal.
yapici olun, anlayisli yaklasin; ayrilacaginizi sanmiyorum.

Son yazdigi guzellikle bitsin cirkinlsmeyelm yarn babanla konuscam:)

Nolmuş elinde siğil cıkmışsa her insan da olabiyo insan olsa tiskinse bile bunu karısına söylemez adi herif inş her yerinde o siğillerden cıkar sinir geldi tepeme boşanın lütfen sizi aşağılıyo eziyo konunuzdan öyle hissettim sizi haketmiyor

Ben sezeryanli halimle yinede kndimi degl onu dusundum eziyet etmk sadece dovmek degil bnce...manevi cok eziyet etti ozaman bile
Çok alttan aldığın için bi de 2.boşanmadan korkuyorum dediğin için meydanı boş bulmuş , çıkar tırnaklarını geç bile kalmışsın

Cok seviyorum ama sanirim artik sona geldik cunku bna gercekten kotu davrandi dakikasi dakikasini tutmadi ve cok uzdu

Çok alttan aldığın için bi de 2.boşanmadan korkuyorum dediğin için meydanı boş bulmuş , çıkar tırnaklarını geç bile kalmışsın
Yok ona asla 2.bosanmadan korkuyorum demedim belli bile etmedim cnku bn calistim bosandiktan snrada evimi tuttum esya aldim guzel hatta cok guzel yasadim ii yasadim bilio yani guclu oldugumu

Nolmuş elinde siğil cıkmışsa her insan da olabiyo insan olsa tiskinse bile bunu karısına söylemez adi herif inş her yerinde o siğillerden cıkar sinir geldi tepeme boşanın lütfen sizi aşağılıyo eziyo konunuzdan öyle hissettim si
Cok seviyorum ama sanirim artik sona geldik cunku bna gercekten kotu davrandi dakikasi dakikasini tutmadi ve cok uzdu
Anloyorum cnm ama eşin değişmez düzelmez diye hissettim sanki kac yıllık evlisiniz yani eger değişmezse giden yıllarına acırsın cok daha yıpranırsın sen eşini daha cok tanırsın hakkında hayırlısı inş

13aylik:)))) ama yillardr onunlaymsm gibi hatta eski evliligimi bile unuttum

Offf cok yeni evlisiniz acaba eşiniz size kuzgın mı blöf mü yapıyo az cok anlarsınız bebek te var bazı erkekler cocukları olunca sinirli bunalımlı oluyolar zor alışıyolar bunlarında etkisi olabilir canım eşin güzrllikle ayrılalım msj atmış ya siz ne yazdınız sizin ayrılıktan korktugunuzu anladıysa bastırıyo olabilir taviz vermeyin ilgilenmeyin yokmuş gibi davranın bakalım napcak

Dehir disindaym suan zaten akraba ziyaretine geldim. Dondugumde usul neyse konusur ayriliriz madem cok istiosun hakkimizda hayrlisi

İcim sizliyo bebegime bakip en guzel hediyesin babandan bana diyorum aglayarak... Allahim methamet ver su afama sende merhamet et inşallah

Ay şu erkeklerin egosu! Nedir bu boşanma tehditi boşanmak isteyen açar davasını bi kere söyler sadece. Benimde başımda vardı haftalarca ağzından düşmedi o laf. En son büyük bi hatasında ben açtım davayı! Hem sabrımı hem sevgimi tüketti. Boyun eğme sakın acınacak hale gelirsin. Allah'a dua et, hayırlısını iste. Ben hep istedim sonunda davamı açmış bulundum hayırlısı buydu demekki öyle huzurluyum ki..
Senin bebeğin var dava açma hemen ama tamam boşanalım de ne olacaksa olsun de bidaha konuşma açsın bakalım açabiliyosa!

Ama sorun şu bnm ailem yurtdisinda.annm abimi aricak yarin toparlanmama yardm edip bni getrsin izmire diye.o evde kalmami istemiolar ha diyince de tek basima esya ve bebgmle gelrmem ki napim smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…