- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Ama sorun şu bnm ailem yurtdisinda.annm abimi aricak yarin toparlanmama yardm edip bni getrsin izmire diye.o evde kalmami istemiolar ha diyince de tek basima esya ve bebgmle gelrmem ki napim smdi
İzmrde ananm teyzm daym var. Esim istnbldaİzmirde kim var. Eşin hangi şehirde?
Taviz verme ne diyim ki ya üzüldün gercekten Hayırlısı inşBunu yaxdim guzellikle ayrilalm sonucta kuzimiz var yazdım
İzmrde ananm teyzm daym var. Esim istnblda
Kuzum baba diyemicek cok uzuluyorum anlatamam 3aylik bebegin yuzune bskamiyorum utancimdan nasil bi kotuluk yaptm bn yavrum nasil grdim hakkınaT
Taviz verme ne diyim ki ya üzüldün gercekten Hayırlısı inş
Toparlanmayip istanblda mi kaliyim yani????Eşyalarını toplayıp izmirde kalıcaksın yani dmi? Galiba doğru anladım..
Bencede tamam istediğin gibi olsun de onunla hiç irtibat kurma bekle bakalım dava mı açıyor pişman mı olacak.. Yani seni sindirmeye mi çalışıyordu böyle yaparak onu anlamış olursun. Yani daha 3 aylık bebiş var ya ne kadar taş kalpli bi adam eşin. Allah ıslah etsin..
Toparlanmayip istanblda mi kaliyim yani????
Yani ne var ne yok satip izmire gelip beklimHayır eşinin yanında kalma tabii ki. Uzaklaş ondan ki değerini anlasın kararlı olduğunu görsün. Sonra bekle napacak
Yani ne var ne yok satip izmire gelip beklim
Evt cnm haklısın ama senin sucun yokki babası olacak adam yamukluk yapıyo acaba eşinizin hayatında başka bi kadın olabilirmi yani hep mi böyyleydi off benim de hiç bişey yolunda değil nedir bu kadınların cektiği yaKuzum baba diyemicek cok uzuluyorum anlatamam 3aylik bebegin yuzune bskamiyorum utancimdan nasil bi kotuluk yaptm bn yavrum nasil grdim hakkına
Bi kac defa ev dahttik bz tasndk filan bu evn eşyalarını bnm babm aldi dolayisiyla onun hakki yokEşin o evde değil mi? Eşyaları satıp evi boşaltmaktan mı bahsediyosun. Ben kişisel eşyalarını almanı dedim ama tam anlamadım :)
Hayatnda kmse yok. Baxen bni sevdigini her bi zerreme kadar hissediyorum bazen de negret hissettimEvt cnm haklısın ama senin sucun yokki babası olacak adam yamukluk yapıyo acaba eşinizin hayatında başka bi kadın olabilirmi yani hep mi böyyleydi off benim de hiç bişey yolunda değil nedir bu kadınların cektiği ya
Bi kac defa ev dahttik bz tasndk filan bu evn eşyalarını bnm babm aldi dolayisiyla onun hakki yok
Gider gider de bizimkiler beni istanblda 3aylik bebekle birakmazlar hakli olarak.hatta bana bgn yazdgnda sen eve gekrsn ben yokum kizimin bi ihtiyaci olduğunda ararsn hallaederm onun disinda arama...O zaman onu evden göndersen gider mi?
Gider gider de bizimkiler beni istanblda 3aylik bebekle birakmazlar hakli olarak.hatta bana bgn yazdgnda sen eve gekrsn ben yokum kizimin bi ihtiyaci olduğunda ararsn hallaederm onun disinda arama...
Vay beyim vay ac davayı o zaman ondan önce davranGider gider de bizimkiler beni istanblda 3aylik bebekle birakmazlar hakli olarak.hatta bana bgn yazdgnda sen eve gekrsn ben yokum kizimin bi ihtiyaci olduğunda ararsn hallaederm onun disinda arama...
Sanirim evet...Onun dışında arama mı dedi gerçekten bu cümleyi kurdu mu yani? Şok oldum.. Yok eşinizde bişeyler var. Ben evinizi dağıtmayın diye dedim sadece çekin gidin yokluğunuzu anlasın dedim ama. Sence eşin ciddi mi boşanma konusunda, gerçekten istiyor mu?
Teyzem avukatlik ve tercume bürosunda calisio yarn sorcak ona gore adim atcazVay beyim vay ac davayı o zaman ondan önce davran
Sanirim evet...
Cok pisman olcak cnku ben ona aile verdm aile oldm evlat verdim sevdm saydim el ustunde tuttum..hemde cok sevdim... Cok uzulcek benden baska ksmesi yok cok fevri hareketleri vardir ama pisman olur. Bu sefer b.ku cikti cnku teyzelerm ve annem de duydular yani artik birakmazlar beni onunla... Kotu olduYazık olmuş onca emeğe. İşte güvenip evleniyorsun ama başına ne gelicek bilmiyosun bide güvenip çocuk yapıyosun sonra duruma bak. Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?