Korktugum sanirim basima gelio...2.bosanmam

Evet dedm oglun gel git akilli ama benmde sabrm biyere kadar oyuncak degl benm hayatm dedm. Tabi bzmki saga sola saldirmis dank etms bisiler.ii tamam dedm. Ama sartli tabiiki. Yaptigi dengesizlikleri istemiyorum bidaha.kimseyi sokmam araya direkt babasini ararm bu sefer babasina da dedm tamam kızım dedi.sen olgunsn akillisin bla bla

İs oraya gelse okadar cok bahanem var ki ama seviyorum okuzu ve kizim var. Son sansi bakalm nolcak

cok kolay soylenıyor bosan demek ama sonun yok gibi duruyo cocuguna yazık etme . o bı kız cocugu ve senı cok daha ıyı anlar ılerde. mutlu edemıyosun demeye getırmıs bana bahane gibi geldi. yada psıkoljk bı sorunu var. sorumluluk almaktır aıle demek . bunu kavvrasın once. bu saygısı kalmamıs evlılıgı surdurup de ılerde cocuguna huzursuz ortam yaratma bence. son sansını ver olmuyosa kendıne yazık etme .. allahm yardımcın olsun ınsallah..

Amin insallah sans verdm bakalm olmazsa da benden geçti babasina da dicem ben elmden gelenin fazlasini yaptm

Kizlar haber verim dedm. Sukur hersey iyi gidio hatta nabi, olcmek icin biraz sacma seylerden sorun cikardm ama tik yok:))))) iste sevdigim adam geri dondu cok sukur
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sadece konuyu okudum,arada neler yaşandı bilmiyorum,düzelme var demişsiniz,dilerim düzelir.
Benim size tavsiyem,bu boşanma kelimesini en ufak şeylerde kullanmasının önünü kesmeniz yönünde olacak,bir daha böyle bir zarf atarsa,sizde ona göre davranın,gidemez,2 kez boşanamaz kafasından çıkmalı eşiniz

Aynen! Geldigimde de dedim zaten seninle son defa konuşuyorum bunu diye... Bikere daha bosanma de bana hic muhattap olmadan babani aricam,bebegmle gidicem yani aman ağzımdan kacti deme firsatin bile olmicak dedm.10gn oldu inan sacma şeyler yaptm soledim haksiz oldugum halde onceden olduğu gibi gelip sarilio kokluyo sevio...iste normale dondu sonunda çok sukur..aci oldu ama inşallah bida yaşanmaz

Seni üzmek istemiyorum ama hayatında başkası olabilir hayatindan seni çıkartmak istiyordur

Seni üzmek istemiyorum ama hayatında başkası olabilir hayatindan seni çıkartmak istiyordur
Korkacak bisi yok ayrılabilirdik yani tamam demstm ayriliga ama ayrilmadk. Babasida anneside bilio bu adam fevri iste anlik sinir ama onlarada dedm bikere daha olsn gozunun yasina bakmam!!!

Kişilik kavramı oturmamış eşinizde
Ne istediğini bilmeyen biri, bi öyle diyor bi böyle diyor
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…