- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Amin insallah sans verdm bakalm olmazsa da benden geçti babasina da dicem ben elmden gelenin fazlasini yaptmcok kolay soylenıyor bosan demek ama sonun yok gibi duruyo cocuguna yazık etme . o bı kız cocugu ve senı cok daha ıyı anlar ılerde. mutlu edemıyosun demeye getırmıs bana bahane gibi geldi. yada psıkoljk bı sorunu var. sorumluluk almaktır aıle demek . bunu kavvrasın once. bu saygısı kalmamıs evlılıgı surdurup de ılerde cocuguna huzursuz ortam yaratma bence. son sansını ver olmuyosa kendıne yazık etme .. allahm yardımcın olsun ınsallah..
Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar haber verim dedm. Sukur hersey iyi gidio hatta nabi, olcmek icin biraz sacma seylerden sorun cikardm ama tik yok:))))) iste sevdigim adam geri dondu cok sukur
Aynen! Geldigimde de dedim zaten seninle son defa konuşuyorum bunu diye... Bikere daha bosanma de bana hic muhattap olmadan babani aricam,bebegmle gidicem yani aman ağzımdan kacti deme firsatin bile olmicak dedm.10gn oldu inan sacma şeyler yaptm soledim haksiz oldugum halde onceden olduğu gibi gelip sarilio kokluyo sevio...iste normale dondu sonunda çok sukur..aci oldu ama inşallah bida yaşanmazHakkınızda hayırlısı olsun.
Sadece konuyu okudum,arada neler yaşandı bilmiyorum,düzelme var demişsiniz,dilerim düzelir.
Benim size tavsiyem,bu boşanma kelimesini en ufak şeylerde kullanmasının önünü kesmeniz yönünde olacak,bir daha böyle bir zarf atarsa,sizde ona göre davranın,gidemez,2 kez boşanamaz kafasından çıkmalı eşiniz
Seni üzmek istemiyorum ama hayatında başkası olabilir hayatindan seni çıkartmak istiyordurAlkol aldi bikac defa sen beni gaflrte dusurdun oldu sinirlendi ssen n yaptn oldu. Herseye evet diyen sagr dilsiz olmami mi istiosun ozaman seni umursmamis olurum he der gecerim diyorum hayir hakkini savun dio bi sorun olunca aciklama yapiyorum bak ole dedin bole oldu diye hu sefer asilik yapiosun karsi geliosun cevap veriosn oluyo...dert yanamiom bile...ailem kalablik onun annesi öldü olms yani uvey annesi var ve babasi.ablasiyla gorusmuolar 20yildan fazla olms. Aile kavrmi yok adamda.ve evime dogumuma gelen annemle kavga etti.misafir ne bilmio guleryuz ara ara benden surwkli sikayetci ama ben kizim olcak aman sus evladni babasiz buyutme diye diye geldk buralara.ve derler ya kadın zayiftir o gder babasinin evine tartismalarda diye inanin kac dfa babama gidicem kafa dinle sen diye toparlandi...ben hic ole bsi yapmadm hani kadindi zayf olan?!?!?!
Korkacak bisi yok ayrılabilirdik yani tamam demstm ayriliga ama ayrilmadk. Babasida anneside bilio bu adam fevri iste anlik sinir ama onlarada dedm bikere daha olsn gozunun yasina bakmam!!!Seni üzmek istemiyorum ama hayatında başkası olabilir hayatindan seni çıkartmak istiyordur
Korkacak bisi yok ayrılabilirdik yani tamam demstm ayriliga ama ayrilmadk. Babasida anneside bilio bu adam fevri iste anlik sinir ama onlarada dedm bikere daha olsn gozunun yasina bakmam!!!
Aminnnn insallah cumlemizinÇok sevindim allah mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?