- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Esini ikna et ve kendinize acilen bir aile terapisti bulun veya sizi dinleyip bir tarafli olmayacak birisini. Esinizin aile kavrami olmadigi gibi, bence ciddi kendiyle baska sorunlari var..3aylik bi bebegm var...esm her tartışmada ayrilik lafi filan ediodu.bi iyi iki dk sonra sacma sapan sebepten tartisma cikario. Bgn yine elle tutulur bi durum yok ve guzellkle ayrilalm filan dedi.bende aile gezmesine geldim izmirdeyim.annem ve 2teyzem duydu bunu. Biz sana bakariz kizina da bakariz sahipsiz deglsn filan... Ama ben esimi seviyorum...evet benm acimdan bakarsanız bosanck sebebm cok ama hc dusunmedm bnu onu sevdgm için... Ama o... Bide sorunu o cikarsada bana yükler hep asisin evet demeyi bilmiosun ondan oluo bu sorunlar filan diye... Bilmiyorum cok uzgnm kizima cok uzuluyorum babasiz buyucek.kizima ve bana dua edn lutfen
Dinlemez beni. Bn bu dediginizi defalarca twklif ettim ama bana dediki benim ozelim kmseyi ilgilendirmez yani sucunu bilio ve tepki almamak icin bole dio ama ben salak deglm bunu unuttu :\ ve defalarca bosanmaktan bahsetti is artik boyumu aştı annem teyzelerm duyduEsini ikna et ve kendinize acilen bir aile terapisti bulun veya sizi dinleyip bir tarafli olmayacak birisini. Esinizin aile kavrami olmadigi gibi, bence ciddi kendiyle baska sorunlari var..
Cok pisman olcak cnku ben ona aile verdm aile oldm evlat verdim sevdm saydim el ustunde tuttum..hemde cok sevdim... Cok uzulcek benden baska ksmesi yok cok fevri hareketleri vardir ama pisman olur. Bu sefer b.ku cikti cnku teyzelerm ve annem de duydular yani artik birakmazlar beni onunla... Kotu oldu
İnsallah...Tabi pişman olucak, sen onu çok sevdiğini her defasında gösterdin, kaybetmekten korktuğunu belli ettin e tabi egosu şişti. Onun da seni daha çok sevmesi yerine sana acı çektirmeye başladı, boşanmayla tehdit etti.. Sırf sen çok sevdin diye. Hiç alttan alma kararlı ol, ben işte bebeğine üzülüyorum ama bu adamında havasının söndürülmesi lazım. Hakkında hayırlısı.
Ama bi erkek surekli ayrilalim.zarardayiz,ziyandayiz,bana zarar verioaun,evlilige yuvaya zarar vermeye basladn,kizim buyuk olsaydi smdi seninle konusmazdi,kizimiza da yazik ediceksn bana da der mi???? Nasil mucadele edim ben siddet bile gordum ailem bnu bilmio ama okadar da solemedmCanim sizin kalabalık iyi bi aile kavraminiz varmis onun üvey annesi kus ablası birde baba varmis aile ilislileri saglam degilmis aslinda seni bu yuzden kiskanip niye boyle degil benim ailem diye hırçınlığı vuruyor kendi ailenizdede bocalamalar oluyor ışte dayak hakaret vs yoksa biraz daha iyi niyetli olarak mücadele edin.bebeginiz büyüdükçe ona bağlanacak ailesine sahip çıkacaktır biraz sen alttan birazda o alttan alarak gider evlilikler yoksa herkes güllük gülistanlık değil ki...
Ben sizde de hata buldum demekki eslerinizi tanimadan evleniyorsunuz amaciniz karsidaki kisiyi anlamak, fikirleriniz uyusuyor mu diye tartmaktan once sonuca gelip evlenmek olmus.
Adamda aile kavrami yoksa nasil eş nasil baba olacak?
Bırak boşandı allah mumla ararsın seni ona.3aylik bi bebegm var...esm her tartışmada ayrilik lafi filan ediodu.bi iyi iki dk sonra sacma sapan sebepten tartisma cikario. Bgn yine elle tutulur bi durum yok ve guzellkle ayrilalm filan dedi.bende aile gezmesine geldim izmirdeyim.annem ve 2teyzem duydu bunu. Biz sana bakariz kizina da bakariz sahipsiz deglsn filan... Ama ben esimi seviyorum...evet benm acimdan bakarsanız bosanck sebebm cok ama hc dusunmedm bnu onu sevdgm için... Ama o... Bide sorunu o cikarsada bana yükler hep asisin evet demeyi bilmiosun ondan oluo bu sorunlar filan diye... Bilmiyorum cok uzgnm kizima cok uzuluyorum babasiz buyucek.kizima ve bana dua edn lutfen
Ve siz hala bu adamı seviyorum, o lafını etmeden boşanma aklıma bile gelmedi diyorsunuz.Alkol aldi bikac defa sen beni gaflrte dusurdun oldu sinirlendi ssen n yaptn oldu. Herseye evet diyen sagr dilsiz olmami mi istiosun ozaman seni umursmamis olurum he der gecerim diyorum hayir hakkini savun dio bi sorun olunca aciklama yapiyorum bak ole dedin bole oldu diye hu sefer asilik yapiosun karsi geliosun cevap veriosn oluyo...dert yanamiom bile...ailem kalablik onun annesi öldü olms yani uvey annesi var ve babasi.ablasiyla gorusmuolar 20yildan fazla olms. Aile kavrmi yok adamda.ve evime dogumuma gelen annemle kavga etti.misafir ne bilmio guleryuz ara ara benden surwkli sikayetci ama ben kizim olcak aman sus evladni babasiz buyutme diye diye geldk buralara.ve derler ya kadın zayiftir o gder babasinin evine tartismalarda diye inanin kac dfa babama gidicem kafa dinle sen diye toparlandi...ben hic ole bsi yapmadm hani kadindi zayf olan?!?!?!
28yasndayim ilknden cocugm yok onun ilk evliligiKaç yaşındasınız, ilk evliliğinizden çocuğunuz var mı? onun ilk evliliğimiydi?
Kader gülmeyince gülmüyor. Çok zorlamamak lazım.
3aylik bi bebegm var...esm her tartışmada ayrilik lafi filan ediodu.bi iyi iki dk sonra sacma sapan sebepten tartisma cikario. Bgn yine elle tutulur bi durum yok ve guzellkle ayrilalm filan dedi.bende aile gezmesine geldim izmirdeyim.annem ve 2teyzem duydu bunu. Biz sana bakariz kizina da bakariz sahipsiz deglsn filan... Ama ben esimi seviyorum...evet benm acimdan bakarsanız bosanck sebebm cok ama hc dusunmedm bnu onu sevdgm için... Ama o... Bide sorunu o cikarsada bana yükler hep asisin evet demeyi bilmiosun ondan oluo bu sorunlar filan diye... Bilmiyorum cok uzgnm kizima cok uzuluyorum babasiz buyucek.kizima ve bana dua edn lutfen
İnanin elimden geleni yaptm. Kadnlik gururumu bile ezdi... Hamileydim ozaman.sigil cikti bende ve dediki erkek olsan kendinden tiksinirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?