Korktugum sanirim basima gelio...2.bosanmam

Esini ikna et ve kendinize acilen bir aile terapisti bulun veya sizi dinleyip bir tarafli olmayacak birisini. Esinizin aile kavrami olmadigi gibi, bence ciddi kendiyle baska sorunlari var..

Esini ikna et ve kendinize acilen bir aile terapisti bulun veya sizi dinleyip bir tarafli olmayacak birisini. Esinizin aile kavrami olmadigi gibi, bence ciddi kendiyle baska sorunlari var..
Dinlemez beni. Bn bu dediginizi defalarca twklif ettim ama bana dediki benim ozelim kmseyi ilgilendirmez yani sucunu bilio ve tepki almamak icin bole dio ama ben salak deglm bunu unuttu :\ ve defalarca bosanmaktan bahsetti is artik boyumu aştı annem teyzelerm duydu

Tabi pişman olucak, sen onu çok sevdiğini her defasında gösterdin, kaybetmekten korktuğunu belli ettin e tabi egosu şişti. Onun da seni daha çok sevmesi yerine sana acı çektirmeye başladı, boşanmayla tehdit etti.. Sırf sen çok sevdin diye. Hiç alttan alma kararlı ol, ben işte bebeğine üzülüyorum ama bu adamında havasının söndürülmesi lazım. Hakkında hayırlısı.

İnsallah...

evlilik iki kişiyle olur..madem eşin çocuğunu seni düşünmüyor yapacak birşey yok..zorla evlilik yürümez..zorla baba zorla koca olmasını bekleme ve isteme..

Boşanma davasını acıp eline tebliğatı verince şener şen kaçışını görürüz. Yapma etme karıcım diye

Böyle insanlara çok mu istiyon al diceksin boşanma kağıdını vercen eline hadi eyvallah diceksin alıcan çocugunu sana sahip çıkan ailen varmış gidiceksin yanlarına. Öyle dım dızlak kalıcak arkandan bakar öküzün trene baktığı gibi.
Tabi birde ohh iyi oldu deme ihtimali var. Oyle derse bilki zaten hiç sevmemiş ve cidden istemiyordur.

Canim sizin kalabalık iyi bi aile kavraminiz varmis onun üvey annesi kus ablası birde baba varmis aile ilislileri saglam degilmis aslinda seni bu yuzden kiskanip niye boyle degil benim ailem diye hırçınlığı vuruyor kendi ailenizdede bocalamalar oluyor ışte dayak hakaret vs yoksa biraz daha iyi niyetli olarak mücadele edin.bebeginiz büyüdükçe ona bağlanacak ailesine sahip çıkacaktır biraz sen alttan birazda o alttan alarak gider evlilikler yoksa herkes güllük gülistanlık değil ki...

Ama bi erkek surekli ayrilalim.zarardayiz,ziyandayiz,bana zarar verioaun,evlilige yuvaya zarar vermeye basladn,kizim buyuk olsaydi smdi seninle konusmazdi,kizimiza da yazik ediceksn bana da der mi???? Nasil mucadele edim ben siddet bile gordum ailem bnu bilmio ama okadar da solemedm

Ben sizde de hata buldum demekki eslerinizi tanimadan evleniyorsunuz amaciniz karsidaki kisiyi anlamak, fikirleriniz uyusuyor mu diye tartmaktan once sonuca gelip evlenmek olmus.
Adamda aile kavrami yoksa nasil eş nasil baba olacak?

Kaç yaşındasınız, ilk evliliğinizden çocuğunuz var mı? onun ilk evliliğimiydi?
Kader gülmeyince gülmüyor. Çok zorlamamak lazım.

Ben sizde de hata buldum demekki eslerinizi tanimadan evleniyorsunuz amaciniz karsidaki kisiyi anlamak, fikirleriniz uyusuyor mu diye tartmaktan once sonuca gelip evlenmek olmus.
Adamda aile kavrami yoksa nasil eş nasil baba olacak?

Amaaaan yillarca tanisan sanki ne degisiyor? Cok cabuk bir sekilde nedensiz degise biliyorlar.. Bir insani bazenleri bir ömür yetmiyor tanimak icin..

Bırak boşandı allah mumla ararsın seni ona.

Ve siz hala bu adamı seviyorum, o lafını etmeden boşanma aklıma bile gelmedi diyorsunuz.
Adam resmen sizi yıldırmaya çalışıyor. Ayrılmak istediği bariz, belki 2. bir kadın vardır. Bir izleyin.

Evlilik asilik ve inadı kaldırmıyor malesef...
Gözünüz hep üzerinde olacak ama eşiniz bunu hissetmeyecek ta ki alarm çanları çalana kadar.Ama sürekli tenkit karışma vs oldugunda erkekler malesef uzaklasıyorlar.Buna izin vermeyin deneyin belkide ılımlı yumusak halinizi gördükce fikri degisir.Denemekte fayda var neticede bir yuva cabuk kurulmuyor üstelik çocuk da var.

adam arada nefret oluşmadan ayrılmak istemiş anlaşılan.
sevgisinden eminseniz orta yolda buluşmaya çalışın.
kendi yolunuza çekmeye uğraşmayın.
her erkeğin belli arıza yanları oluyo ve değiştirilmeye çalışıldığında tepiyo.
gerçekten onsuz yapamıcaksanız, kıçını kaldırmadan bunu ona belli edin.
yoksa eşinizi kaybedersiniz.

İnanin elimden geleni yaptm. Kadnlik gururumu bile ezdi... Hamileydim ozaman.sigil cikti bende ve dediki erkek olsan kendinden tiksinirsin...

ay canııım.
valla çok pardon.
şurayı okuyunca çok acımasız yorum yaptığımı anladım.
eşin hakkaten kırıcıymış.
çok ağır bi laf ya..

Ya adam çocuk ihtiyacı hariç bidaha arama beni demiş hala danışmana gidin diyen var adam bitirmiş ne yapsın kadın ayaklarınamı kapansın

Dun tamam dedm eve dondugumde toparlancam gidicem hayr evde kal kizimizla dedi kabl etmedm. Tamam guzellikle usul neyse yapilir biter dedm. Anladi eyvallahm olmadigini...babasi aradi dun bni senden ayrilamaz o seni cok sevio gel git akilli.sen toparladin onu. Sen olmazsan o kaybolur nerden cikacagi belli olmaz kizim cok pisman dedi sen onu affetmezsen evime giremez o gelirse seninle yoksa yok dedi. Banane baba oğlun istio dedm kari gibi her tartismada ayrilik dio dedm bende insanim kiz evladm var cocugumun neolacagi belli degl dedm dengesiz oglun yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…