korku filmi ariyorum

Ama işte tv de izliyolar ve başlarına olaylar geliyo sonra upuzun saçlı korkunç kız kuyuda vs vs

Hem de ne korkunçççç:18::18::18:

Ben çok izlerim korku-gerilim filmi..
Bak şimdi merak da ederim :26: Ne olabilir ki...

5 arkadas ev yada saray gibi biyere gidiyorlarmis miras icinmi neyse orda kitap,da nasil ölceklerini görüyorlarmis ve yni gördükleri sekil ölüyorlarmis

bayadir ariyorum :26: film olarak izledim tek korku filmi :9:

Artık bu filmi,ikimiz de merak ediyoruz şekercim :6::9::9::9:

Death note gibi bişeymiş ya o:9::9::9: Yeter yeter korku filmlerini senin için çekiorlar artık:9:Dön romantik komedilere azcık kocanda eğlensin:9::23::23:

geçen gittiğim bi film

korku filmi

türk yapımı

ımmmm neydi adı dilimin ucunda :ssz:

ilaç kullandırılan kobay adamlar merkezden kaçıp masum insanları öldürüyo falan

bi eve saldırıyolar ev ormanın içinde korunan bi ev ama bu katil adamlar eve girmeyi başarıyo evde bi bebek var susmuyor bi türlü susmuyor

gerçekten de tam bi gerilim ve korku filmiydi

kalbim yerinden çıkıcak gibi izledim filmi daha fazla dayanamadım ilk arada kendimi dışarı attım :53:

HTR2B DÖNÜŞÜM filmin adı

No Tell Motel

Konusu:
Megan (Chalie Howes) ve 4 arkadaşı geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalır Ancak burası asla kalınacak bir mekan değildir Megan ve arkadaşları kısa sürede motelde yalnız olmadıklarını anlar Küçük Angela’nın hayaletinin dehşet saçtığı bu mekandan canlı kurtulmanın tek yolu hayaletli motelin karanlık geçmişindeki sırları açığa çıkarmaktır.

:18::18::18:

Son düzenleme:
No Tell Motel

Konusu:
Megan (Chalie Howes) ve 4 arkadaşı geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalır Ancak burası asla kalınacak bir mekan değildir Megan ve arkadaşları kısa sürede motelde yalnız olmadıklarını anlar Küçük Angela’nın hayaletinin dehşet saçtığı bu mekandan canlı kurtulmanın tek yolu hayaletli motelin karanlık geçmişindeki sırları açığa çıkarmaktır.

:18::18::18:

aradigim film degil ama fragmanina baktim cok korkunc :18::18: ve güzel filme benziyor ,bugün izlicem:21:

tskler Megcim :38:

aradigim film degil ama fragmanina baktim cok korkunc :18::18: ve güzel filme benziyor ,bugün izlicem:21:

tskler Megcim :38:

İzledik bu gece..
Klasik korku filmlerindendi..
Çok beğenmedim ben şekercim ya..

kızlar hiç eskisi gibi güzel filmler yok ya artık hep ya bilim kurgu var yada 3 harfliler le ilgili Ruhlar Bölgesinde'yi tavsiye ederim ama güzeldi :34::34::34::34::34:

kızlar hiç eskisi gibi güzel filmler yok ya artık hep ya bilim kurgu var yada 3 harfliler le ilgili Ruhlar Bölgesinde'yi tavsiye ederim ama güzeldi :34::34::34::34::34:

ruhlar bölgesindeyi izledim tavsiyen icin tskler :34:

bende korku filmi hastasiyim ama daha cok korku filmi yapilsin istiyorum :9:

Son düzenleme:
ruhlar bölgesindeyi izledim tavsiyen icin tskler :34:

bende korku filmi hastasiyim ama daha cok korku filmi yapilsin istiyorum :9:

aynen kuzum ya korku filmiyle büyüdüm Fredi amca ile Elm sokağı kabusu meşhur 3,4 yaşından beri izlerim :9::9::9::9: Bide Nicola Kidman'ın Diğerleri var eski bir film oda güzel baktın mı bilmiyorum ama:52::52::52::52::52::52:

Helal olsun kizlar size ben korkunun Ksini bile duyunca tirsiyorum :30:
fragmanlari bile izleyemem o derece :3:

fragmani izledim bende merakla bekliyorum o filmi

Meg dedigin filmin almanca dublajini bulamadim canim :26: korku filmlerini almanca dublajli izliyorum sadece

hmm.. Çok büyük kayıp değil nasılsa boşver..:29:

The Shining,Grave Encounters, Greystone Park,The Blair Witch

Ben ilk üçünü izledim gayet başarılılardı..
4. ye bakıcam ilk fırsatta..

Back
X