Bende tam bir korku filmi hastasıy-dım.hala izlemek isterim ancak sonunda anksiyete bozukluğu,panik atak yaşıyorum,ve izleyemiyorum :)
bu konudada çok seçiciyimdir,öyle zombiymiş,vampirmis,bilmem neymiş.hiç sevmem öyle şeyleri.korku filmi dediğin gerçek olabilecek şeyler olmalı.ve benim en çok sevdiğim ve etkilendiğim filmleri söyliyim;
Şeytan çarpması,
Musallat (türk yapımı olan en iyi korku filmi bence) hala burak özçiviti ekranlarda görünce hafiften içim ürperir :)
Şeytan çarpmasından sonra en çok etkilendiğim bir diğer film ÜÇ HARFLİLER MARID,yazarken bile tırsıyorum :)
Aşırı bir korku yaşatmasada yine akılda kalan bir film,ROSERED Konağı.çok uzun bir film,4 saat sürüyor sanırım.
Birde bu listeye Cinnet'i de eklemek isterim :)
Lanet çıksın,gece gece nerden girdim de buldum bu konuyu :) konu sahibi arkadaş,sana demiyorum haa,üzerine alınma sakın...
Bi tuvalete gittim,sanki arkamda biri varmış gibi koşarak çıktım :)
Türkiyede yaşanan gerçek olay hatta çeken kişilerde kendileri olayı çeken kişi hala kayıp KARADEDELER Olayı izle tavsiye ederim. Türkiyeden başka korku yok yani varsa benim gibi korku izleyip gülebiliyorsan yok.
Exorcism of Emily rose olayı çok etkileyici oda gerçek bir olay ayrıca Ayinde güzeldi ama korkarmısın tartılır.
konusu ne bu gerçek olayın:18:
yok artık hintlilier korku filminde bile mi şarkı söyleyip dans ediyorlar ya
Kayseri yada kırklareli tam ismi verilmemiş kişilerin bir köyünde insanları sürekli tehtit eden kara uzun kırmızı gözlü ki görüntülerde görebiliyorsunuz yaratıklar insanları köyden kovuyorlar bir gazetecide gidiyor bu olayı kameraya çekmek için gidiyor. İnsanların evlerinin kapılarını yakıyorlar konuşan görüntüde olan hep o giden kameramanın çektikleri gerçek olduğunu kaybolan insanları ve öldürülen insanları ölenleri birebir görüyorsun. Musallata korktuysan ki bana korkunç bile gelmemişti o buna delirirsin bence dediğim gibi başkaları çekse etkilenmezdim ama filmi düzenleyenler bunun belgesel olduğunu ve sadece sesleri düzenlediklerini iddia ediyorlar.
gerçek görüntüler hemdeee:18:
ee peki o görüntülere kim ulaşmış çekenler kayıpsa filmin içindekiler de ölmüş mü yani
peki birde şunu sorucam film gibi değilmi yani sadece konuşmalar falan mı var:18:
Olayda ölenlerin evini jandarma basıyor ve komutan olaydan sonra malum şeylere karışıp intihar uzun yıllar sonra intihar ediyor kızı kasetlere ulaşıyor ve yapımcıya satıyor kasetleri. Konuşma vs herşey gerçek.
ben şuana kadar hiçbi korku filminden bu kadar etkilenmemiştim...klasik geliyodu hepsi
geçenlerde Fright Night (Korku Gecesi) adlı filmi izledim ve inan çok etkisinde kaldım çok güzel bir yapım ve çok inandırıcıydı çok sürükleyici...sana tavsiye edebilceğim en iyi film bence budur!! tabi kan olmasın falan demişin ama bunda kan mevcutt vampir filmi olduğu için ama öyle mide bulandırıcı değil bence testeredeki gibi....Tavsiye ediyorum çok güzel bir film şahsen o kadar etkisinde kaldım ki hiç sıkılmadım.. Film hiç bitmesin istedim ve ne olucak diye merak ediyosun çok heycan verici bi film izlemeni öneriyorum :)) Diğer korku filmi sever arkadaşlar sizlerede tavsiye ediyorum ben çok beğendim!!!
Film hakkında bilgi;
Vizyon tarihi: 23 Eylül 2011
Yönetmen: Craig Gillespie
Oyuncular: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, devamı...
Orijinal adı: Fright Night
uzun metrajlı film Hindistan , ABD . Tür: Korku , Komedi
Süre: 120 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: UIP Türkiye
Özet: Lise son sınıfta okuyan Charlie Brewster (Anton Yelchin) okulda popüler bir öğrencidir ve herkesin imrendiği seksi bir kız arkadaşı vardır. Charlie, kendisini çok sevmesine rağmen en yakın arkadaşı Ed’i bile (Christopher Mintz-Plasse) umursamaz hale gelmiştir. Fakat sıradan bir insan gibi gözüken komşuları Jerry (Colin Farrell) ile tanışması onun için hiç iyi olmayacaktır.
Başlarda harika biri imajı çizen Jerry'deki tuhaflığı ne annesi (Toni Collette) ne de arkadaşları fark eder. Charlie gitgide garip şeylere şahit olukça, Jerry'nin kendi mahallelerinde av peşinde olan bir vampir olduğunu keşfeder. Ama buna kimseyi inandıramaz, şimdi kendi yöntemleriune biraz da yardım karatarak bu vahşi vampirin icabına bakacaktır...
Chucky'nin yaratıcısı Tom Holland'ın yönettiği orijinal Korku Gecesi'nin yeniden çevrimi olan filmde vampir Jerry rolünde Colin Farrell'ı, Charley rolünde Anton Yelchin'i seyrederken, anne rolünde United States of Tara'da harikalar yaratan Toni Collette yer alıyor. Yönetmenliğini, 'Lars and the Real Girl' ile iyi bir iş çıkaran Craig Gillespie'nin yaptığı film, yurt dışındaki eleştirmenlerden iyi not almıştı.
Orijinal filmde ise korku filmlerinin hastası olan Charley'nin, mahalleye yeni taşınan komşusunun vampir olduğunu keşfetmesinden sonra yaşananları eğlenceli bir şekilde anlatıyordu. Holland'ın filmi vampir kültüne absürd, komik öğelerle süslenmiş ters bir bakış atıyordu...
Aslında nelerden korktuğuna bağlı Türk milleti cinden periden korkar bunlarla korkutularak büyümüşüzdür çünkü vampir filmlerine ben hayranım ama korku diye izlemiyorum. Eşim zombicidir ben vampirci bu yüzden bir tane bile kaçırmayız.Bu film güzel filmdi ama dediğim gibi korkumu :44: heyecanlı bir film.
Vampir filmleri arasında 30 gün gece diye bir film var onuda seversin sanıyorum vampirciysen benim gibi :)
30 gün gece güzeldi bak,ama sonu öyle olmasaydı keşke :)
ayy aman ALLAH korusun RABBİM:18::18:
asla izlemek istemem nasip de olmasın izlemem ALLAHIM:18::18::18:
İzleme canım sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?