- 14 Ekim 2016
- 7.139
- 48.166
- 548
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
Merhaba hanımlar, iyi ramazanlar.
Yaklaşık son 10 gündür uykudan can havliyle uyanıyorum. Panik ya da korku içinde aniden ayılıyorum. Tuhaf rüyalar görüyorum.
Mesela rüyalarımdan örnek vereyim birkac tane;
3 yaşındaki yeğenimi camdan düşerken görüyorum. (En çok bunda sıçradım yataktan. Aklim cıktı)
Geçen sabah bir kadın arabayla beni eziyordu. Boynumu kırıyorken uyandım.
Bu sabah bana yabancı bir odada uyumaya çalışıyordum. Böcekler her tarafımı sarmışken dehşet içinde uyandım (böceklerden çok korkarım. Kelebek dahi olsa hoşlanmam)
Uyandıktan sonra geri uyudum. Ayni böceklerin kanatlısını gördüm bu sefer... Aynı panikle kalktım artık . Uykuya devam etsem ek bir özellikle geri geleceklerdi belliki...
Başka bir sabah bir otel odasında 2 kadın beni yakalamaya çalışıyor. Ben kaçmaya çalışıyorum . Kovalamaca uzun sürmeden yakalanıyorum tabiki.
Feci şekilde dövülürken uyandım.
Yani örnekleri çoğaltabilirim. Ama hep bunlar gibi şeyler. Uyanıp uykuya devam edersem yine benzer rüyalarla uyanıyorum.
Bundan birkaç ay önce bir gece uyandım ki yanımda bir adam yatıyor (eşim). Ben şok içinde sen kimsin, senin adın nedir diye uyandırdım. Katil midir manyak mıdır diye panik oldum.
Sonraki gece. Aniden fırladım
motor takılmış gibi hızla koşuyorum.
Eşim uyandı. Nereye diye sorunca durdum bir an kendime geldim.
(Bunlarla ilgisi var mı bilmiyorum. Bunlar iki gece üst üste oldu bitti. Bi daha tekrarlanmadı)
Hayatımda ciddi bir sorunum yok.
Bildiğim psikolojik bir sorunum da yok.
Çok tok olarak yatmıyorum. Kilo problemim yok.
Gec yatıyorum. Çünkü bilen arkadaşlar var.
Geceleri sipariş hazırlıyorum. Gündüzleri çalışmam zor. Sessiz ortam istiyor işim.
Bunun haricinde gec yatıp geç kalkmak senelerdir huy bende. Hobi gibi bi şey. Yeni çıkmış bir adet değil.
Imkan olsa şu an hemen doktora koşarım. O kadar daralmış haldeyim ki.
Uyumak istemiyorum.
Bu durumun nedeni ne olabilir
Daha önce yaşayıp kurtulaN var mı?
Bana neler önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Yaklaşık son 10 gündür uykudan can havliyle uyanıyorum. Panik ya da korku içinde aniden ayılıyorum. Tuhaf rüyalar görüyorum.
Mesela rüyalarımdan örnek vereyim birkac tane;
3 yaşındaki yeğenimi camdan düşerken görüyorum. (En çok bunda sıçradım yataktan. Aklim cıktı)
Geçen sabah bir kadın arabayla beni eziyordu. Boynumu kırıyorken uyandım.
Bu sabah bana yabancı bir odada uyumaya çalışıyordum. Böcekler her tarafımı sarmışken dehşet içinde uyandım (böceklerden çok korkarım. Kelebek dahi olsa hoşlanmam)
Uyandıktan sonra geri uyudum. Ayni böceklerin kanatlısını gördüm bu sefer... Aynı panikle kalktım artık . Uykuya devam etsem ek bir özellikle geri geleceklerdi belliki...
Başka bir sabah bir otel odasında 2 kadın beni yakalamaya çalışıyor. Ben kaçmaya çalışıyorum . Kovalamaca uzun sürmeden yakalanıyorum tabiki.
Feci şekilde dövülürken uyandım.
Yani örnekleri çoğaltabilirim. Ama hep bunlar gibi şeyler. Uyanıp uykuya devam edersem yine benzer rüyalarla uyanıyorum.
Bundan birkaç ay önce bir gece uyandım ki yanımda bir adam yatıyor (eşim). Ben şok içinde sen kimsin, senin adın nedir diye uyandırdım. Katil midir manyak mıdır diye panik oldum.
Sonraki gece. Aniden fırladım
motor takılmış gibi hızla koşuyorum.
Eşim uyandı. Nereye diye sorunca durdum bir an kendime geldim.
(Bunlarla ilgisi var mı bilmiyorum. Bunlar iki gece üst üste oldu bitti. Bi daha tekrarlanmadı)
Hayatımda ciddi bir sorunum yok.
Bildiğim psikolojik bir sorunum da yok.
Çok tok olarak yatmıyorum. Kilo problemim yok.
Gec yatıyorum. Çünkü bilen arkadaşlar var.
Geceleri sipariş hazırlıyorum. Gündüzleri çalışmam zor. Sessiz ortam istiyor işim.
Bunun haricinde gec yatıp geç kalkmak senelerdir huy bende. Hobi gibi bi şey. Yeni çıkmış bir adet değil.
Imkan olsa şu an hemen doktora koşarım. O kadar daralmış haldeyim ki.
Uyumak istemiyorum.
Bu durumun nedeni ne olabilir
Daha önce yaşayıp kurtulaN var mı?
Bana neler önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim