korku ve şaşkınlık..

ebrumelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
66
0
86
37
İstanbul
nasıl başlasam bilemiyorum ama birilerine anlatmak istiyorum sadece.. bundan 5 ay kadar önce bi kız arkadaşımla cafe de otururken yan masada oturan bi adamla tanıştım. bu tanışma isteyerek olmadı çok tuhaf bi gündü ve biz cafe de mahsur kalmıştık dışarıda gösteri vardı biber gazı sıkıldığından dışarı çıkamıyorduk. cafede de bikaç kişiydik konuşmaya başladı herkes birbiriyle ve beyfendiyle de öyle başladı konuşmamız. kendisinin meslegi ile yanımdaki kız arkadaşımın okuduğu bölüm aynı olduğundan sohbet ilerledi ve arkadaşıma mail adresini vs. verdi bana da aynı şekilde ve benden etkilendiğini ima etti. bende bişey demedim ama yazdığı kağıdı bile almadan çıktım cafe den. o dönemde erkek arkadaşım yoktu. 1 ay sonra şuanki erkek arkadaşımla tanıştım. aynı dönemde bu cafede tanıştığım bey'İ aynı cafede gördüm ve beni lafa tuttu nasıl oldu anlamadım telefon numaramı aldı. bi kez aradı bende müsait olmadığımı erkek arkadaşımla olduğumu söyledim. uzun bi müddet aramadı ama bu süre de kendisini yolda gördüm erkek arkadaşım da yanımda olduğundan selam vermeden geçtim gittim. bundan bi hafta önce tekrar aradı ve yine konuşmaya çalıştı bende yine müsait olmadığımı söyledim. 2 ya da 3 gün sonra evime çok yakın biyerde gördüm seslendi ben kafamı salladım geçtim. bugünse evimin sokağının köşesinde gördüm ve şok oldum.. o kadar şaşırdım ki adam bana: senle alakası yok diye laflar etti bide el salladı. bende korkarak evime girdim.
olaydan aileme bahsetsem neden telefon numaramı verdim diye kızarlar. bende erkek arkadaşıma söyledim geldi evimin etrafına bakındı yokmuş adam. bundan sonra napmalıyım bilmiyorum. bunların hepsi tesadüf mü yoksa takip mi ediliyorum? çok korkuyorum çok..:1no2:

ıstanbul kucuk bı yer..gorundugu kadar buyuk degıldır ve aynı ortamlarda
bulunmanızda cok normaldır..
bence cok fazla takıntı yapmıssınız..

Sen anlamadan telefon numaranı nasıl aldı anlayamadım da :)

Vermeseydin numaranı neden verdin peki....?
Eğer çok rahatsız ediyorsa seni hattını değiştir kurtul
hayır 5 ayda 2 kez aradı sadece. mesaj filan da atmıyor. aslında telefon anlamında rahatsızlığı yok beni rahatsız eden bir hafta içinde olanlar yani beni araması sonrasında eve yakın biyerde görmem ve bugünde evimin köşesinde görmem.:1shok:

bence çok rahatsız olduğunu söyle nişanlandım nişanlımda başka erkeklerle muhatap olmamı istemiyor de kızarcasına..

Arkadaşım yanlış anlama şuan hayatında biri var dimi..?
Sadece cafede tanıştığın ve seninle ilgilendiğini hissettiğin birine numaranı veriyorsun...
Sence bu doğrumu(Bence kesinlikle hayır..)
Belki bi tesadüf yada gercekten psikopat biri seni takip ediyor o yüzden dikkatli ol
Ve hayatta ne olursa olsun kimseye güvenme...

seni mi takip edioki bence bi büyüğüne sölemelisin bu durumu

işte telefon numarasını vermeniz ,onun gözünde sizin ona bir yakınlaşma isteğinde olduğunuzu hissettirmiş, kanımca..
üstelik bir erkek arkadaşınız varken elin adamına neden telefon veriyorsunuz ki.
keşke vermeseydiniz

adam kandırdı beni resmen. asla yapmayacağım bişeyi yaptım numaramı verdim. evet şuan bi ilişkim var ama adamla tanıştığım dönemde yoktu. ben arkadaşıma yardımcı olacak diye bi iş yapmıştım çünkü arkadaşım şehir dışında okuyor. haklısın, bu devirde kimseye güven olmaz. çok pişmanım:çok üzgünüm:

seni mi takip edioki bence bi büyüğüne sölemelisin bu durumu
emin değilim. şu aşamada söylemek istemiyorum. emin olduktan sonra söyleyeceğim ailem çok anlayışlı fakat emin olmadan kimseyi töhmet altında da bırakmak istemiyorum. 5 ayda 4 kez gördüm ve benle konuşmaya çalışmadı sadece selam verdi aslında ne yapmaya çalıştığını anlamadım. her şeyi anladıktan sonra harekete geçeceğim

keşke numaranı vermesydin
ve sert çık karşıma cıkma arama beni diye

Oturduğun sokağa kadar gelmiş olması, tedadüf müdür acaba?
Kendi semtinizdemiydi tanıştığınız cafe?
Eğer öyleyse bir nebze tedadüf diyebiliriz..yok eğer değilse adam takipte olabilir..
Bence arkadaşınız nişanlınız gibi arasın..derdi neymiş öğrensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…