bilmiyorum.. umarım takıntıdır. teşekkürlerıstanbul kucuk bı yer..gorundugu kadar buyuk degıldır ve aynı ortamlarda
bulunmanızda cok normaldır..
bence cok fazla takıntı yapmıssınız..
hayır 5 ayda 2 kez aradı sadece. mesaj filan da atmıyor. aslında telefon anlamında rahatsızlığı yok beni rahatsız eden bir hafta içinde olanlar yani beni araması sonrasında eve yakın biyerde görmem ve bugünde evimin köşesinde görmem.:1shok:Vermeseydin numaranı neden verdin peki....?
Eğer çok rahatsız ediyorsa seni hattını değiştir kurtul
hayır 5 ayda 2 kez aradı sadece. mesaj filan da atmıyor. aslında telefon anlamında rahatsızlığı yok beni rahatsız eden bir hafta içinde olanlar yani beni araması sonrasında eve yakın biyerde görmem ve bugünde evimin köşesinde görmem.:1shok:
adam kandırdı beni resmen. asla yapmayacağım bişeyi yaptım numaramı verdim. evet şuan bi ilişkim var ama adamla tanıştığım dönemde yoktu. ben arkadaşıma yardımcı olacak diye bi iş yapmıştım çünkü arkadaşım şehir dışında okuyor. haklısın, bu devirde kimseye güven olmaz. çok pişmanım:çok üzgünüm:Arkadaşım yanlış anlama şuan hayatında biri var dimi..?
Sadece cafede tanıştığın ve seninle ilgilendiğini hissettiğin birine numaranı veriyorsun...
Sence bu doğrumu(Bence kesinlikle hayır..)
Belki bi tesadüf yada gercekten psikopat biri seni takip ediyor o yüzden dikkatli ol
Ve hayatta ne olursa olsun kimseye güvenme...
emin değilim. şu aşamada söylemek istemiyorum. emin olduktan sonra söyleyeceğim ailem çok anlayışlı fakat emin olmadan kimseyi töhmet altında da bırakmak istemiyorum. 5 ayda 4 kez gördüm ve benle konuşmaya çalışmadı sadece selam verdi aslında ne yapmaya çalıştığını anlamadım. her şeyi anladıktan sonra harekete geçeceğimseni mi takip edioki bence bi büyüğüne sölemelisin bu durumu
erkek arkadaşıma aratıcam bakalım derdi ne öğrenicem. sonra da ona göre davranıcam. teşekkürler ilgin içinkeşke numaranı vermesydin
ve sert çık karşıma cıkma arama beni diye
erkek arkadaşıma aratıcam bakalım derdi ne öğrenicem. sonra da ona göre davranıcam. teşekkürler ilgin için
söyledim olduğu gibi anlattım. tabi ki sinirlendi ama bana da destek oluyor. anlayışlı biri erkek arkadaşım.erkek arkadaşin niye numaranı verdin demez mi peki onunlada aranız bozulmazmı
söyledim olduğu gibi anlattım. tabi ki sinirlendi ama bana da destek oluyor. anlayışlı biri erkek arkadaşım.
teşekkür ederim canım:)sevindim ozamanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?