- Konu Sahibi homesweethome3
Aynı şey değil ama hiç yoktan iyidir tabiiYa şöyle söyliyim öperken falan o uyum var ama ilişkiyle aynı şeyler değildir sonuçta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey değil ama hiç yoktan iyidir tabiiYa şöyle söyliyim öperken falan o uyum var ama ilişkiyle aynı şeyler değildir sonuçta
Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişiz
Gerçektende aynen böyle :)Acının fazla olması kadının hazır olmadan ilişkiye girilmesindendir.
İlk gecenin gerginliğinden vajina fazla ıslak olmayabilir.
Kayganlaştırıcı krem kullanmanı tavsiye ediyorum. (Vazalin bile olabilir.)
İğne bakması gibi bir acı hissediliyor.
Erkeğin ilişki sırasında oluşturacağı baskı bacak ağrısına neden olabilir.
Çünkü ne kadar fazla korkutulursa kızlar o kadar kaçacak cinsellikten. Evlenince zaten mecburen yapacaklar, böyle ağrılarla acılarla kanamalarla evlilik öncesi birliktelikten korkutuyorlar.Niye bu kadar büyütülüyor, insanlar niye yalandan yere anormal bir acı gibi anlatıyorlar anlamış değilim.
Çünkü ne kadar fazla korkutulursa kızlar o kadar kaçacak cinsellikten. Evlenince zaten mecburen yapacaklar, böyle ağrılarla acılarla kanamalarla evlilik öncesi birliktelikten korkutuyorlar.
Bu baskı değil, korkutma taktiği.Yasaklar çiğnenmek içindir diye bir söz vardı izlediğim bir filmde. Baskılar ise gizlice yapılmaya yol açıyor.
Toplumda analiz ettiğim en büyük rol. Üzerinde baskı oluşturulan birey, baskı her ne için ise onu gizli veya degil bir şekilde yapıyor.
Sigara, alkol, cinsellik.
Geriye kalan ailelerin cahilliği oluyor.
En tahmin etmediğim kişiler bile bekâretine veda etmiş durumda.
acıyor dusuncesını kafandan at bu bır...Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
Bu baskı değil, korkutma taktiği.
"Yapma, etme, yapamazsın" dediklerinde evet dediğiniz gibi bir yerden patlak veriyor, ama bu şekilde "ay çok acıyor, çok kanıyor, çok ağrılı, duvara kan fışkırmış" diye aktarıldığında kızlar bu sefer korktuğu için kendiliğinden yapmıyor. O da noluyor, evlenince bile ilişkiye girmekten korkmaya varıyor.
Halbuki aile için doğru olan evlilikten sonra cinsellik ise bunu yasaklarla, baskılarla veya korkutarak değil nedenleriyle, düşünceleriyle güzelce çocuğa aktarma yolu tercih edilse hiç sorun olmayacak.
İşlerine gelmez ki.Aslında toplumu bilinçlendirme yoluna gidilse güzel olacak.
Örneğin psikologlar, sosyologlar ve kişisel gelisimciler bir araya gelip bu tür konular için her ilde seminerler verseler belki bir adim ilerleriz.
Ama kimse bilinclenmek istemiyor.
Kendi yavrularının canına kıyıyorlar bir bakıma.
böyle kasılırım acır diye düşünürsen psikolojik olarak etkilenirsin allah korusun vajinismus topiklerinde görmeyelim seni. bu kadar kadın bi bildiğimiz var rahat ol senKolay değildi derken hangi konuda zor oldu kasılma korkusumu oldu benim gibi acaba
Şuncacık şey ahahahaOrdan bebe cikti benim
suncacik seyden ne olacqk![]()
arkadaşım korkunun ecele faydası var mı.. acısa bile 1 acır 2 acır biyerden sonra alışacak.. bi ömür bu iş olacak elbet acımadığı gün gelecek ve çok da uzak değil..Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum