- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
sana kimse olayı anlatıp rahatlatmamış ki yazık olmıuş ilk gecene :)kisiye gore degisir bende nasıl insanlar ilk gece yapmıs hayret ediyorum kolay degildi benim icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana kimse olayı anlatıp rahatlatmamış ki yazık olmıuş ilk gecene :)kisiye gore degisir bende nasıl insanlar ilk gece yapmıs hayret ediyorum kolay degildi benim icin
yok canım olurmu anlatmadılar ben zaten bilgisiz biri degildim bu konularda ama acıdı yani yapacak birsey yok acıdıkcada kendimi kastım bende hatta bana kolay olur cok acımaz vs dediler..ama ilk gece olacak diye birsey yok nezaman olursa olsun o benim ilk gecemdi zaten:)sana kimse olayı anlatıp rahatlatmamış ki yazık olmıuş ilk gecene :)
Sen lazerin acısına Nasıl dayanıyorsun ? Kesinlikle karşılaştırılamaz ya lazer dehşet acıyorBu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
Peki tarkan ne cevap veriyo..
Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak
Hahah ne güzel bir anlatım olmuş vallanormal şartlarda acıma asla olmaz.
anormal şartlar aşırı derece kendini sıkarsan ölümüne kasarsan anca o zaman bir parça canın yanar.
ayrıca neden tüylerini lazerliyorsun cılgın mısın adamcagız tüy görmek isterse ne yapıcan ektirecek misin? yada kalemle tüy yaparsın
diyelim ki ölümünneeee kastın kendini diyelim ki acıdı :) alışınca da kendine gülersin...
aslında şunu diyeyim kimse sana böyle anlatmaz bu olayı. bir erkekten korkma. cinsel ilişkiye girmek kötü zahmetli acılı birşey degildir. güzel bir şeydir. aşkla olursa cok cok daha güzeldir.ilk zamanlarda iki taraf birbirine anlayışlı davranır da birleşme anını uzatırsanız (ön sevişme yani) sonrası daha şehvetli olur.
evlilklerde iki insanın isteyerek birlikte olmasından daha güzel hiç birşey yok ki...geri genelde kavga tartış gecim derdi yetti yetmedi, cay iç yemek ye yıka ütüle, gezmeye git gel sil süpür misafir gelir helak olursun vsvs.vs. v.b.b.b
şimdi ön sevişmeyi birşekilde adama uzattır. eşin olacak adam aşırı tutucu veya bunları edepsizlik olarak görmeyecek bir tipse ürktügünü söyle.
ön sevişmeyi uzattınız iç güdüsel olarak vucut beyin duruma alışır ve vajina ıslanır bu ıslanma ile anlaşıılır ki birleşmeye hazırsın. cünkü bir miktar vajina agzında acılma olur ( gevşeme ) böylece acı sızı korku ürkme kasma gerilme zaten dogal olarak biter.
oyy haydar dümen olsaydım dunya da sevişemeyen insan kalmazdı![]()
sana da kimse anlatmamış. sanki bircok kadının gepp geniş vajinası var hayy allahım yaa...kasmışsın işte..Acımıyo diyenleri de ben anlamıyorum acıyo işte
Yırtılıyo çünkü
Benim acayip dardı girmedi yırtıldı resmen olduğunda oh bee dedim 1hafta canım yandı ama sonra herşey mis
Acıcak canım biraz ama o da ilk gecenin en güzel yanı
yazık ediyorsun tüylerine...tabii kol altı bacak tüyleri ise onu aldırda. bikini bölgesi tüylerini aldırma demeye calışıyorum.Lazer gibi acisa hayatta yapmazdim
Seans vaktim geldi randevu alasim gelmiyor, seks oyle bisey olsa simdiye insan irki tukenmis olurdu![]()
yanlış oldu evet. sonra düzelltim :) pardonchampagneshimmer yanlış alıntı mı yaptınız acaba, bana bildirim geldi de.
Kardes sen hangi ildesin ya ben ölecem kedisizlikten. Kedi sevmek sarılmak opmek istiyorum. Sokak kedileri kaciyo. Etrafimda da kedi besleyen yok. Ayyy delirecem.Ne acısı ya saçmalama ve böyle seylere kulak asma.
O anlar o kadar özel ki anlatılmaz yaşanır![]()
Temiz is cikarmisValla bende kanama oldu. Olmuş daha doğrusu ben farkında bile değildim![]()
Sonrasında ben bile şaşırdım ama ciddi söylüyorum sıfır acı oldu bende, hatta o kadar acısızlığa kanama olmasına şaşırdım. Ama gördüğünüz gibi ölmedim yani, yorgan kılıfını çarşafını makinaya attım bitti gitti.
Okumayın öyle korku hikayeleri.
:) sahiplen güzelim sende .. Sahiplenılmeyı bekleyen onlarca kedı var ..Kardes sen hangi ildesin ya ben ölecem kedisizlikten. Kedi sevmek sarılmak opmek istiyorum. Sokak kedileri kaciyo. Etrafimda da kedi besleyen yok. Ayyy delirecem.
Temiz is cikarmis![]()
O sizin o anki durumunuza bağlı. Tedirgin değilseniz, rahatsanız olsun bitsin derim ben. Yavaş yavaş olup stres yapacağınızaBişey sorucam
O ilk birleşmeyi yavaş yavaş mı yapmak iyi , yoksa bi anda olması mı![]()
Cocuklar kucuk oldugu icin bakimi konusunda kendime guvenemiyorum. Biraz buyumelerini bekliyorum o yuzden.:) sahiplen güzelim sende .. Sahiplenılmeyı bekleyen onlarca kedı var ..
Veya sevmek mı ıstıyorsun her ilde ilçede barınak var bir hafta sonu 1 paket mamanı al ve git. Hem sev hem besle nasıl fikir ?
2 kedım oldugu halde muhakkak giderim barınaklara onlarla ilgilenırım.. İstanbuldayım bu arada :))