- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
amin canımmm.çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
okurken gözümde canlandırdım benim bile ödüm patladı kapıyı zorlamış bide ahlaksın adi insan çok geçmiş olsun canım.sen eve girip çıkarken dikkat et yinede etrafını hep kolla
of of çok geçmiş olsun, gerçekten büyük korku yaşamışsınız okurken bile tüylerim ürperdi. gece vakti bunlar malesef çıkıyor sokağa. inşallah birdaha yaşamazsınız. ama çıkacaksanız da yanınızda sprey bulundurun mutlaka.
ay canım geçmiş olsun..gerçekten çok korkunç bişey ..Allah kimseye o anı yaşatmasın..:bbo:
canım büyük geçmiş olsun ,, çok korkunç bişeyy ,,okurken yaşamış gibi korktum,,Allah bir daha yaşatmasınn:Saruboceq:
canım bugun korkudan dısarıya cıkamadım..kapıyı zorlarken yuzyuze geldik bi görsen pis pis gülüyordu.o yuzu hayatım boyunca unutamam cok korktum yasenağlama
Allah birdaha yaşatmasın ben okurken bile korktum. pis şerefsizler hangi akla hizmet böyle yapıolar anlam veremiyorum.
pislik herif ALLAH cezasını versin.bide gülüyordu demek böyle yaratıklarla aynı havayı soluyoruz malesef.etrafta bir daha görürsen hemen polis çağır ve arkadaşlarında dediği gibi biber gazı al
cnm evet biber gazı sart.her bayan bulundurmalı.acaba nerede satılıyor bi bilgin varmı
geçmiş olsun canım kardeşimde
yalnız dikkat et yinede çünki eve girince evi öğrenmiş olmuş korkutmak gibi olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?