Korkudan ölüyorduk..

ayy allah korusun herşey olabilirdi..mahalleniz pek tekin değil heralde böyle tipler gezdiğine göre,aman birdaha o saatlerde dışarı çıkmayın ,yada yanınızda sprey filan bulundurun ,en azından bişeye teşebbüs eden olursa kullanırsınız ..

Canım ya Allah korumuş sizi.. Bundan sonra dikkat edersiniz anneciğinle,öyle istanbul gıbı yerde gecenın bı vaktı ıkı kadın yalnız dolasmayın tatlım... Neler neler oluyor tv lerde duyuyoruz..Allah korusun... Arkadaslarında dediği gibi cantanızda biber gazı..vs bulundurun...

valla bellı bı saatı gecınce nerde olursan ol kadınlar tek basına yada ıkı uc kadın dısarı cıkınca boyle pıslıkler cıkıyo karsısına ınsanın ne kadar uzucu bı olay cnm umarım cok etkılemez pıskolojını gercekden sınır bozucu bısey cunku eger donmesen ve tacız etse daha kotu olurdun allah korumus valla verılmıs sadakanız varmıs ucuz kurtulmussunuz:1no2:

Ne kadar iğrenç insanlar var ya,yazıklar olsun.
Bir anne-kız akşamları hiçbir yere adım atamayacak mı yani ?
Neyse;geçmiş olsun arkadaşım.

kadıköyde modada oturuyoruz.gayet iyi bi semtteyiz ama heryerde kötü insanlar oluyor iştesenağlama

amanın allah korumuş bacım, böyle manyaklar dolu etrafta, bi daha yanlız çıkmayın gece gece yav, sen ben iyi niyetliyiz belki ama böyle sapıklar çok, başınıza iş almayın allah korusun, hay ben bu hayvanların erkekliğine varya, neyse allah korumuş beterinden, arkadaşların da dediği gibi bi sprey bulundurun yanınızda, hatta mümkünse geceleri dışarı çıkmamaya gayret edin, heriflerin elinde silah mı var bıçak mı var allah korusun, zaten onu yapmaya niyetlenen hazırlıklı olur

canım aksamları hiç cıkmayız ama teyzemin dogum günü olunca gec dönmek zorunda kaldık.cok korktum coooooooooook senağlama

Ayyy okurken bile korktum yaaa,Allah korusun,çok fena yaaa...
Nedir bunların derdi çözemedimki ben..Ne geçiyor ellerine acaba bi bayana dokunduklarında,pis sapıklar,iğrenç insanlar(!)..

Çok büyük geçmiş olsun,Allahım korumuş sizi...Şİmdi kalır üstünde bu korku senin uzun bir zaman..Umarım kolaylıkla atlatabilirsiniz...

cnm egerki bana parmagının ucuyla dokunsaydı inan korkudan bayılırdım oracıkta.Allahıma cok sükür o an döndüm arkamı pislik amacına ulasamadı.o 5 dk içinde 10 yıllık ömrüm gittisenağlama

canım böyle pislikleri öldürsen adam yerine gecerler ama yasamayada degmezler.kimseye beddua etmem ama dünden beri etmedigim beddua kalmadı..kişiliksizler..

tsk ederim cnm.evet korku üstümde kaldı nasıl atlatacagım bilemiyorumsenağlama

cnm egerki bana parmagının ucuyla dokunsaydı inan korkudan bayılırdım oracıkta.Allahıma cok sükür o an döndüm arkamı pislik amacına ulasamadı.o 5 dk içinde 10 yıllık ömrüm gittisenağlama

umarım hemen unutursun cnm bazen boyle basıt gıbı gorunen dısdan bakıldıgında bu tarz olaylar ınsanda degısık huylar ortaya cıkartıyo umarım hemen unutur bı dahada hatırlamazsın her dısarı aksam vaktı cıktıgında yıne boylemı olacakkı dıye falan olmaz umarım dedım yaa pıskolojını etkılemez ıns :teselli:

evet cnm ya simdi kendi kendime hep öyle düsünüyorum..acaba bidaha dısarı cıktıgımda böyle bisey olur mu diye.insanlara korkuyla bakmaktan korkuyorum.mesela yolda yürüyorum arkamdan biri geliyormus gibi hissetmekten cok korkuyorum..basit gibi görünüyor ama ben hayatımda hiç o kadar korkmamıstım

okurken bile aklımda canladırınca korktumya.. kapıya elini dayamş birde ayy canm ya geçmiş olsun allahtan kapıyı kapatabilmişsiniz

oyle canım yaa basıt gıbı gorunuyo ama yasayan anlar ancak bız bayanlar cok hassas urkek yapıya sahıp oldugumuz ıcın kolay atamayız boyle seylerı kafamızdan allah yardımcın olsun canım:1hug:

yanınızda elbet cep tal vardır telefonunuzla polisi arayıp yardım isteyebilirdiniz. yada o çevrede bir tanıdığınız varsa sizi karşılamasını isteyebilirdiniz.

malesef bu tür şeyler günümüzde çok arttı.. çok korkunç şeyler yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…