Korkudan ölüyorduk..

inan ki geceyle gündüzle doğrudan bağlantısı yok bunun...evet gece sokaklar daha tehlikeli bu bi gerçek ama bu zavallı yaratıklar için boş bir an yeterli...bize yaşattıklarının cezasını çekecekler canım hiç merak etme..Allah yukarda...

Ama biz kadın olarak gece sokağa çıkanın ya da açık saçık giyinenin başına bu gelir mantığını güttüğümüz sürece bu olay daha fazla yaşanacaktır eminim...çünkü o zavallı mahlukatlar böyle şeylerden güç alıyorlar kendilerine hazır bahaneler buluyorlar böylece ne yazık ki...

bunun böyle olmadıığının en büyük kanıtı benim birincisi güpegündüz yaşadım bu olayı ve o gün üzerimde son derece gösterişsiz ve kapalı bir kıyafet vardı...

böyle bir şeyin gerekçesi ya da nedeni yok yani...

aynen canım benimde üzerimde gösterişsiz bi kıyafet vardı.kot pantolon ve diz kapagımın üstüne kadar uzun bir hırka vardı üzerimde...canım her zaman yasanıyor bu olaylar.yıl basında taksimde neler oluyor televizyonda izliyoruz malesef

yaa arkadaslar bırının acık gıyınmesı yada hava karardıgında dısarda bulunması tacıze ugramayı hakettıgını gostermez tabıkı kımsenın kımseye zarar verme hakkı yoktur ne sart ve kosulda olursa olsun bu o kısıyı haklı cıkarmaz kesınlıkle yanı:mymeka:

evet canım kesinlikle haklısın..mihrak'ın dedigi gibi bu tipler yaptıklarına bahane arıyorlar..bende neden gece dısarda oldugumu ve ne giydigimi yazdım cünkü bazıları O SAATTE DISARIDA OLURSAN BU OLUR gibi acımasız eleştiri yapıyorlar.sanki o saatte dısarıdaysan bunu haketmişsin der gibi..cok yazık..cnm nezcim cok iyisin ya gercekten..mihrak sende bitanem cok iyisin cok saolun desteginiz için

geçmiş olsun, tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunuzu gerildiğinizi. tüm mesajları okuyamadım ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi gece-gündüz fark etmiyor. yeter ki tenha bir sokak olsun, hatta bu bile gerekmiyor bilirsiniz dolmuş-otobüslerde gezen tacizcileri. lise yıllarında otobüsle yolculuk yaparken alıştık onlardan korumaya kendimizi. sonuç: 30'uma gireceğim, yıllardır her an tetikte yolculuk, yanıma biri otursa eli nerede duruyor, yan gözle kontrol, ayaktaysam sağ-sol-ön-arka-çapraz her daim kontrol altında. bazen bir arkadaşıma falan rastladığımda hani dokunur ya bir anda şaşırtmak için ,az daha kafasına indireceğim çok olmuştur.

Semt-mekan-saat hiç fark etmiyor, hiç! En işlek saatte bir sürü insanın geçtiği bir alt geçitte hiç çekinmeden yanınızdan geçerken eliyle taciz edip, sonra da "deli midir ne,git işine" gibi pişkinlik gösterme ihtimalleri de olduğundan ve siz o anda şokta olduğunuzdan bazen de sesinizi çıkaramadan yollrına devam etmekte, aramızda dolaşmaktalar.

Sprey vb şey taşımayı çok düşnüdüm ancak o anda onu nasıl kullanırım diye düşünmekten ve ona güvenip temkinliliği elden bırakır mıyım diye düşünmekten de kendimi alamıyorum CADIARZU

Yolda çekingen değil, dimdik emin adımlarla yürümenin faydalı olduğunu düşünüyorum, bir de çok kol kolaaheste şekilde değil de gece olunca mesela anneml dönerken hızlı-sert adımlarla hareket ediyoruz tiyatrodan vb eve dönerken. Bir de mesela alt-üst geçit ya da tenha bir sokaktan geçmek için başka birilerinin de gelmesini beklerim genelde, tabii gelen tiplerin tipleri de önemli :jeyyar:

ne demek cnm yaa sonuna kadar haklı oldugun bı konuda tabıkı destek vercez olurmu hıc senın o saatte dısarda olman kı annen varmıs yanında yanlızda degılmıssın o pislıgın oyle ıgrenclık yapmasını mı gerektırır farzedelım kı bı kadın o saatte sokakta kaldı esı attı yada baska kotu bı nedenden dolayı o zaman onadamı oyle demek gerek yanı gercekden ayıpkaydirigubbakcemile5

tsk ederim..canım toplu tasıma aracları zaten bin beter.gecenlerde annemle otobüsteyiz ben ayaktaydım.annemde oturuyordu..yanıma benimle yasıt biri geldi arkadasıyla.bana bakıp bakıp resmen laf atmaya basladı milletin içinde.sapık,arkadasına diyorki;abi boyum uzun diye kendime göre kız bulamıyorum,bak yanımdaki fıstıgın boyu uzun acaba bana pas verir mi dedi annem ne bicim konusuyorsun edepsiz diye rezil etti sapıgı.soförde otobüsten attı sapıgı.işte böyle rezil etmek gerek ama ıssız yerlerde böyle desen basına bela olurlar.bayanların işi gercekten cok zor

kadınlar acaba ne zaman bu olaylardan kurtulacaklar..gercekten ne kadar tiksinc mide bulandırıcı erkekler var..feminist oldum olacam o kadar igrendim

çok geçmiş olsun cnm
gerçekten kötü olmuş ama korktuğunuzu belli etmeseydiniz keşke ...
ama tabi insan panik olur bide evinizi öğrenmeside iyi olmamıştır tabi ...
yani kork diye söylemiyorum ama o saate yanlız çıkmamaya çalışın bence bi daha ....

tsk ederim canım..ilk önce korktugumuzu belli etmedik ama taciz edecegini hissedip arkama döndügümde elim ayagıma dolandı cok korktum.

bu gıdısle zor cnm bu olayların son bulması allahdan korkmaz kuldan utanmaz ınsanlar oldukca yasayan boyle seyler malesef bıtmez:1no2:senağlama

haklısın canım ya..aynı sey kendi eslerinin kardeslerinin basına gelse kan davası yaparlar ama kendileride her pisligi yaparlarkötükedihüso

haklısın canım ya..aynı sey kendi eslerinin kardeslerinin basına gelse kan davası yaparlar ama kendileride her pisligi yaparlarkötükedihüso
herkes kendı nefsıne vursa aslında boyle seyler olmaz herkesın abısı babası var ama demı o an sızın tanıdıgınız bı erkek olsa cıksa karsınıza o zaman gorurdu gununu ıste bazen bu pis sapık ruhlu hastalıklı erkekler yuzunden tum erkek mılletınden soguyorum valla:mymeka:

evet canım ya aynen bendede öyle oluyor.böyle sapıklar yuzunden bazen bütün erkeklerden nefret ediyorum kötükedihüso dünden beri erkek sinekten bile nefret ediyrm

Allah hepimizi böyle insan olmaktan en ufak bir nasip alamamış yaratıklardam korusun...Ama önce biz onlara bahane aramaktan vazgeçmeliyiz...hiç kimse böyle korkunç bir şeyi haketmez ne olursa olsun...bunu önce biz kabul etmeliyiz ki herkes etsin....

amin canımm..evet hayatım cok haklısın.eger bi bayan BANA O SAATTE DISARDA OLURSAN BU OLUR diyorsa bunu duyan sapık ne der acaba..kendini haklı görür..aklıma geldikce korkuyorum..o sapıgın pis gülüşünü hayatım boyunca unutamam.Allahımmm yardım et korkum gecsinsenağlama

o kadar zor bir şey ki...yaşayan bilir ancak...benim de gözümün önünden hala gitmez o mahluğun suratı kaç yıl geçti üzerinden hala etkisi üzerimde..dilerim en kısa zamanda atarsın bu psikolojiyi üstünden canım...

biz kadınlar öyle büyük baskılar altındayız öyle şeyler yaşıyoruz ki...hiç düşünmeye gerek yok neden vajinusmus oluyoruz neden cinsellikten korkuyoruz...vs...yaşanan her şey duyulan görülen her şey öyle bir işliyor ki bilinçaltımıza ve zamanın geldiğinde hop çıkıveriyor bi yerlerden...

Gecmis olsun canim
Sikayet etsen olmasmi adamin igrenc yüzünü görmüszün tarif edebilirsin?

Canım haklısın kım olsa panık olurdu :1no2:

Geç saatlerde etraf ıssız tabı,kımseye guvenılmıyo,saklanıp sizi bekledıgıne göre bi amacı varmış,yanınızda erkek olmasına dıkkat edın o saatlerde,erkek olunca yanaşmıyorl yasakkelime

Tekrar gecmış olsun,bı zaman dıkkatlı ol,gece gunduz farketmez,tekrar rastlarsa Allah korusun polisten yarıdm isteyebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…