Korkudan test yatıramayalar....

5 gun iyi dayanmissin valla ben 1 gun gectimi teste kosuyodm hemen bence hemn yaptir hem icineahat eder.yoksada uzulme hic Allah hayirlisini verir zamani gelince

5 gun iyi dayanmissin valla ben 1 gun gectimi teste kosuyodm hemen bence hemn yaptir hem icineahat eder.yoksada uzulme hic Allah hayirlisini verir zamani gelince
Canım bi bilsem ki adet kanaması mi yoksa bebek kanamasını nasıl anlatım bu ikisini hic bilmiyorum. Şimdiye kadar bende 3. gün de koşuyorum ama alıştım daha gitmiyorum

Korkunun ecele faydasi yoook
Idrarda cikar test varsa yap hemen ne bekliyon

Ay benmde 6 gun bıttı... reglm on gun gecıkebılıyr esıme soz verdım on gunden once yapmıycam ya ama dayanamıyrummmm yarın kan tahlılı yaptrcam snucta ben ıdrar testı ıcın soz verdım

Kızlar adetim 5 gün geçti. Bugün pembe renkli su gibi kanamam oldu doktorum test yap hamile olabilirsin dedi. Ama ben korkuyorum
Banada aynisi oldu ama enfeksiyonmus bi umutlandim bi korktum ama değilmişim. İnşallah hamilesindir canim Rabbim hayirlisini verir.

ben de yaklaşık olarak aynı cümleyi yazmıştım,her ay yapıyordum testleri negatifti şimdi de kesin yoktur, moral bozmayım boşuna nasılsa regli olurum dedim. Sonra kızların gazına geldim burda, korka korka gittim kan vermeye. Pozitif çıktı :)
Allah gönlüne göre versin inşallah. İstiyorsan umarım güzel haberlerini paylaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…