- 31 Temmuz 2016
- 163
- 145
- 23
- 36
- Konu Sahibi Verdaguleren
-
Canım bi bilsem ki adet kanaması mi yoksa bebek kanamasını5 gun iyi dayanmissin valla ben 1 gun gectimi teste kosuyodm hemenbence hemn yaptir hem icineahat eder.yoksada uzulme hic Allah hayirlisini verir zamani gelince
Gerçekten boyle mi kotu öğrenince yaşadığım hüsran mi kotu bilmiyorum canimBöyle daha kötü degilmi ,ben olsam kac defa yapmiştım
Oy oy oy evde yok malesef yarin alicam yapicam eşine çaktırmadan.Korkunun ecele faydasi yoook
Idrarda cikar test varsa yap hemen ne bekliyon
Haber ver bizedeOy oy oy evde yok malesef yarin alicam yapicam eşine çaktırmadan.
Tamam canm inşallah dua edin bana daHaber ver bizede
Canim benimde 5 gün geçti bende yapamıyorum korkudanKızlar adetim 5 gün geçti. Bugün pembe renkli su gibi kanamam oldu doktorum test yap hamile olabilirsin dedi. Ama ben korkuyorum
Banada aynisi oldu ama enfeksiyonmus bi umutlandim bi korktum ama değilmişim. İnşallah hamilesindir canim Rabbim hayirlisini verir.Kızlar adetim 5 gün geçti. Bugün pembe renkli su gibi kanamam oldu doktorum test yap hamile olabilirsin dedi. Ama ben korkuyorum
İçin içini yıyecegıne yap sonuç hüsran olacaksa bıle ..sonuçu dıgıstıremeyeceksın var ya da yokGerçekten boyle mi kotu öğrenince yaşadığım hüsran mi kotu bilmiyorum canim
Hayır Can'ımMeraba kizlar .baw agrisi hamilelik belirtisimi ?
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canm. Ben çok istiyorumCanim benimde 5 gün geçti bende yapamıyorum korkudanins yarın adet olurum (çocuk istemiyorum)
Yap kız :) inşallah bebiş vardır. Bende kan testi yapmicam diye söz verdim :)Ay benmde 6 gun bıttı... reglm on gun gecıkebılıyr esıme soz verdım on gunden once yapmıycam ya ama dayanamıyrummmm yarın kan tahlılı yaptrcam snucta ben ıdrar testı ıcın soz verdım
İns canim ikimiz içinde hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı neyse o olsun canm. Ben çok istiyorum
Naptin cnm yaptin miKızlar adetim 5 gün geçti. Bugün pembe renkli su gibi kanamam oldu doktorum test yap hamile olabilirsin dedi. Ama ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?