- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi Verdaguleren
-
Daha yapmadım hala korkuyorum ama yapicam. Haber vericem kızlar. Dua edin nolur canmNaptin cnm yaptin mi
Bekle canm 2 gün sonra yap benimde öyle basladiBenimde 4 gün kaldı bata dün çokk azıcık hafif pembe gördüm bi kaç nokta kadardı.. Adet oluyorum diye üzüldüm ama şimdi tertemiz
1 tanecik testim var evde...
Bekliyorum çatlamazsam iyi
Test yaptım canm malesef negatif çıktı. Hayırlısı allahtan. Rabbim hayırlı zamanda vericek demekkiNaptin cnm yaptin mi
Malesef negatif canmSonuç ne oldu merak ettim valla☘
Normalde geçer mi böyleMalesef negatif canm
Nasıl başladı kuzum anlamadımBekle canm 2 gün sonra yap benimde öyle basladi
Yok geçiyordu hic. Su anda kanamam var aslında canım. Ama adet kanaması şeklinde değil. Bazen pembe bazen kahve rengi. Ama oldukça sıvı. O yüzden anlamadım. Adet mi oldum yerleşme kanaması miNormalde geçer mi böyle
İlk sari renkli alıntı oluyo sonra pembe 1 2 damla kanama peceteye geldi. Sonra kesildi. 1 gün sonra yine ayni oldu. Simdi adet oldum sanırım. Sende bekle bence canım. Benim gibi hüsrana uğrama. Su anda çok üzgünüm benNasıl başladı kuzum anlamadım
eğer hamileysen çıkar bence bugün. ben kimyasal gebeliklerimde bile 2, 3 gün öncesinde yaptığımda çıkıyordu çünkü cnmMerhaba ben de bebek istiyorum normalde geçen ay bugün regl olmuştum acaba bugün test alsam idrarda çıkar mı ki çünkü her ay reglden önce 2 ya da 3 gün kahverengi akinti gelirdi bu kez gelmedi ama hamilelikle ilgili hiç bir ekstra belirti de yok çok ilk bebegimde belirti yoktu ama içimden sanki olabilir gibi
Eşin bakildimi canim senin???sperm kalitesine filan gebe kalabilmen guzel orda bi sorun yok sagliksiz sperm yada yumurtadan dolayi tutunamayabilir gibi geldi bana çok bilgim yok ama kimyasal gebelik yasayanlarin oldugu topikte onlarla konusursan daha iyi fikir alabilirsinarkadaşlar mrb ben tam 4 kez kimyasal gebelik yaşadım ilk ikisinden sonra genetik testle kan pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim fakat doktorlar iğneye başlamak için kese gözükmesi gerektiğini söylediği için sonraki iki kimyasalda hep kese görmeyi beklerken kanamam oldu ve yine kaybettim. normal gebelikler olmadığı kesindi zaten hcg olması gerektiği gibi yükselmiyor ve tekrar düşüyordu. son kimyasalım geçen ay oldu ve 7 günlük gecikmeden sonra yine kanamam oldu. şimdi sorum bu sorunu yaşayan ve sonrasında problemin ne olduğunu öğrenen var mı aranızda. bu ay da 4 gün gecikti ve en son adetime bir gün kala test yapmıştım yani 5 gün önce negatifti.tekrar yapmak istemiyorum. tekrarlamadım testi muhtemelen yine kimyasal ya da gecikmedir diyeçok uzun oldu ama çok bunaldım paylaşmak istedim. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim
hayır sperm testi yaptırmadıkEşin bakildimi canim senin???sperm kalitesine filan gebe kalabilmen guzel orda bi sorun yok sagliksiz sperm yada yumurtadan dolayi tutunamayabilir gibi geldi bana çok bilgim yok ama kimyasal gebelik yasayanlarin oldugu topikte onlarla konusursan daha iyi fikir alabilirsin
Yerleşmedir inşaallahYok geçiyordu hic. Su anda kanamam var aslında canım. Ama adet kanaması şeklinde değil. Bazen pembe bazen kahve rengi. Ama oldukça sıvı. O yüzden anlamadım. Adet mi oldum yerleşme kanaması mi
Can'ım benim 1 damla bile değildi.. Toplasan bi karınca büyüklüğündeydi.. Sarı da olmadı yumurta akı ve beyaz..... Bence hamiş değilim ama ...........İlk sari renkli alıntı oluyo sonra pembe 1 2 damla kanama peceteye geldi. Sonra kesildi. 1 gün sonra yine ayni oldu. Simdi adet oldum sanırım. Sende bekle bence canım. Benim gibi hüsrana uğrama. Su anda çok üzgünüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?