Korkudan test yatıramayalar....

kizlar test yapmaktan korkmayin varsa cikar yoksa Allah boyle buyurdu deyin.. ben de 5 aydi bebek istiyordum 5 ay once dushugum oldu bu ay her kes bana hamilesin deyince adete 2 gun kala test yaptim hemen cikti sizde bu kadar gecikme var.. kara kara dushunup stres yapmaktansa bi test yapin derim ben

Benim adetime 5 gün olmasına bile yapsammı acaba diye duramıyorum kaldı ki geçmiş senin..Hiç durma canım hatta içimden bi ses pızitif dedi şimdi senin için

Benimde 4 gün kaldı bata dün çokk azıcık hafif pembe gördüm bi kaç nokta kadardı.. Adet oluyorum diye üzüldüm ama şimdi tertemiz
1 tanecik testim var evde...
Bekliyorum çatlamazsam iyi

Merhaba ben de bebek istiyorum normalde geçen ay bugün regl olmuştum acaba bugün test alsam idrarda çıkar mı ki çünkü her ay reglden önce 2 ya da 3 gün kahverengi akinti gelirdi bu kez gelmedi ama hamilelikle ilgili hiç bir ekstra belirti de yok çok ilk bebegimde belirti yoktu ama içimden sanki olabilir gibi

arkadaşlar mrb ben tam 4 kez kimyasal gebelik yaşadım ilk ikisinden sonra genetik testle kan pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim fakat doktorlar iğneye başlamak için kese gözükmesi gerektiğini söylediği için sonraki iki kimyasalda hep kese görmeyi beklerken kanamam oldu ve yine kaybettim. normal gebelikler olmadığı kesindi zaten hcg olması gerektiği gibi yükselmiyor ve tekrar düşüyordu. son kimyasalım geçen ay oldu ve 7 günlük gecikmeden sonra yine kanamam oldu. şimdi sorum bu sorunu yaşayan ve sonrasında problemin ne olduğunu öğrenen var mı aranızda. bu ay da 4 gün gecikti ve en son adetime bir gün kala test yapmıştım yani 5 gün önce negatifti.tekrar yapmak istemiyorum. tekrarlamadım testi muhtemelen yine kimyasal ya da gecikmedir diye çok uzun oldu ama çok bunaldım paylaşmak istedim. fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim

eğer hamileysen çıkar bence bugün. ben kimyasal gebeliklerimde bile 2, 3 gün öncesinde yaptığımda çıkıyordu çünkü cnm

Durduk yere kendinizi strese sokmayin arkadaslar yaa bu kadar takmayin kafaya takinca daha stres daha buyuk husran yasiyosunuz rahat olun brakin geciksin adetiniz bir iki gun oyle test yapin valla bukadar taktiginizdan olmuyo kendi kendinize kötuluk yapyosunuz

Eşin bakildimi canim senin???sperm kalitesine filan gebe kalabilmen guzel orda bi sorun yok sagliksiz sperm yada yumurtadan dolayi tutunamayabilir gibi geldi bana çok bilgim yok ama kimyasal gebelik yasayanlarin oldugu topikte onlarla konusursan daha iyi fikir alabilirsin

hayır sperm testi yaptırmadık of inşallah öyle değildir ya eğer öyleyse işim var demektir. çünkü test için ikna edemiyorum onu. iki ay klomen ve yumurta takibi yaptırdık yine olmadı. doktorumuz da söyledi bu ihtimali ama hastaneden çıkışta yaptırmam dedi durdu of ya

Can'ım benim 1 damla bile değildi.. Toplasan bi karınca büyüklüğündeydi.. Sarı da olmadı yumurta akı ve beyaz..... Bence hamiş değilim ama ...........
Hamdolsun da çok bunaldım.. Rabbim ver nolur hayırla sağlık sıhhat afiyetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…