- 13 Temmuz 2016
- 1.415
- 2.147
- 63
- Konu Sahibi Verdaguleren
-
Mrb ben bundan iki ay önce üstüste iki ay aşılama oldum tutmadı normalde adetim herzaman iki gün öne gelirdi ayın 4 ünde olmam gerekirdi dün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün yapmaya korktum ve hala olmadım ne yapmalıyım sizce?
Önümüzdeki aya inşallah.. bozma moralini..Valla canım ben 15 gün leke oldum bugun gittim doktora artik dayanamadım. Ama malesef negatif yine
Saol canım desteğin için. Bende kist var 2 ay doğum kant rol verdi doktor. Sonrada tedaviye başlıcam inşallahÖnümüzdeki aya inşallah.. bozma moralini..
Erken mi sence?Bence bekleyebilirsen bir kaç gün daha bekle inşallah hamilesindir
Erken mi sence?
Yarın kan testi yapayım diyordum ben deBence bekleyebilirsen bir kaç gün daha bekle inşallah hamilesindir
Bizim bebişimiz geliyor Allâhın izniyle :) 5. Gün yaptım pozitif gördüm şu ana kadar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınızTest yaptıramayanlar ne alemdesiniz varmı bebişler
özelden yazar mısın ben yazamıyorumKızlar size bisi sorucam. Ben idrar testi yaptım negatif çıktı. Dayanamadım kan testi de yaptırdım oda negatif çıktı. Ama adetinin 3. Günü olmasına rağmen çok az adet oldum. Gelmiyo gibi bisi. Bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda
özelden yazar mısın ben yazamıyorumKızlar size bisi sorucam. Ben idrar testi yaptım negatif çıktı. Dayanamadım kan testi de yaptırdım oda negatif çıktı. Ama adetinin 3. Günü olmasına rağmen çok az adet oldum. Gelmiyo gibi bisi. Bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda
Hadi gözün aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..Bizim bebişimiz geliyor Allâhın izniyle :) 5. Gün yaptım pozitif gördüm şu ana kadar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Erken mi sence?
Sizce var mi bisey ??Hadi inşallah
Sizce var mi bisey ??
Peki Allah razi olsun sagolasin canim :/ insallah guzel haberler veririmCanım yerleşmede olabilir normal adette olabilir bilemicem..
Benim her ay değişik şekillerde olduğu için.. bi ay ilk gün sırf bi damla gelir 2.günü olurum diğer ay ilk gün kahverengi akıntım olur 4 gün sonra olurum..
Oyüzden ben pek bi yorum yapamicam sadece dua edicem inşallah hamilesindir..
Peki Allah razi olsun sagolasin canim :/ insallah guzel haberler veririm
Amin bitanem, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi gözün aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?