Korkudan test yatıramayalar....

Çoklu alıntı yapamadım çok teşekkür ederim ikinci bebeğim olacak inşallah allah kısmet ederse nisan annesi olcam galiba :)

Acele etme cnım. valla inanır mısın acıyan hassas göğüsleirm, az önce idrar testi negatif cıkınca indi Yasadıgımız belirtileirn cogu psikolojik sanırım. Adetimin gününü geçirecek kadar bile stres yapmışım pes bana

Çoklu alıntı yapamadım çok teşekkür ederim ikinci bebeğim olacak inşallah allah kısmet ederse nisan annesi olcam galiba :)
Ne guzel. Cenabi hak saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip etsin.

Birde benim teste bakatmisiniz? Dun olmam gerekiyordu. Bende korkudan test yapmak istemiyordum amma arkadasimin israrina dayanamadim.

Eklentiler

• 20160801_180959.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 67
Ben senin bu ay yaptığını kaç ay kendime yaptım.. Ama yapmamaya karar verdiğim an adetim düzene girdi. Üç dört aydır düzenli gidiyordu ilk defa bu kadar gecikti. İki üç aydır adet olmama yakın göğüslerim şişer, acır adet olup bitince geçerdi. Bu ay 10 gün önceden şişmeye acımaya başladı, adete 2-3 kala foss diye söndü. Sadece dokununca ucu acıyor. Garip geldi sanki adet olmuşm bitmiş gibi. Bilmiyorum artık durum ne olacak. Bekleyip görücez :) perşembe yada cuma test günü sanırım :)
Bide bu ay adet olmayı bekliyodum, hormon testleri yaptıracaktık.. İnşallah gerek kalmadan rabbim nasip etmiştir.

Ne guzel. Cenabi hak saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip etsin.

Birde benim teste bakatmisiniz? Dun olmam gerekiyordu. Bende korkudan test yapmak istemiyordum amma arkadasimin israrina dayanamadim.
Canım bu test + olması gerrk diye biliyorm ben sanki çok silik bi + var gibi görünüyor adetin geçti mi

İnş. Güzel haberler gelir canım zorlu testlere gerek kalmadan...

Kızlar size bisi sorucam. Ben idrar testi yaptım negatif çıktı. Dayanamadım kan testi de yaptırdım oda negatif çıktı. Ama adetinin 3. Günü olmasına rağmen çok az adet oldum. Gelmiyo gibi bisi. Bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda

Canım çok az olman yerleşme olabilir, ama kanda çıkması gerekir diye biliyorum

keçi boynuzu çayını nerden aldın canım aktardan mı ? şu an arı sütü diye böyle kapsüllerde satılan birşey var ondan başladık 2 ay kullanması gerekiyormuş. bi yandan da bunu yapayım o zaman çok sağol tavsiyen için.

Rica ederim canm ne demek paylaşmak güzeldir :)
Esim aktarsan keciboynuzu aldı evde kendimiz yaptık çayını. 5 dk kaynayacak ılındıktan sonra sabah ve aksam 1er bardak içecek. Sabah içecek olduğunu da biz aksamdan hazırladık. Normalde taze olması gerekiyor tabiki.
İnşallah şifa olur canim

Mrb ben bundan iki ay önce üstüste iki ay aşılama oldum tutmadı normalde adetim herzaman iki gün öne gelirdi ayın 4 ünde olmam gerekirdi dün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün yapmaya korktum ve hala olmadım ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…