- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi Verdaguleren
-
Acele etme cnım. valla inanır mısın acıyan hassas göğüsleirm, az önce idrar testi negatif cıkınca indiKısçeleerr benimde bugünle birlikte iki gün gecikmem var. Normalde maşallah hiç aksamazdı. Bu ay çok stres te yapmadım, progrsteron baktırdım 7,28 çıkınca ümitsizliğe kapılıp oluruna bıraktım beklemedm ama şmdi hemen test yapmak istemiyorum :) 3-5 gün geçsin diye bekliyorum bakalım..
Ne guzel. Cenabi hak saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip etsin.Çoklu alıntı yapamadım çok teşekkür ederim ikinci bebeğim olacak inşallah allah kısmet ederse nisan annesi olcam galiba :)
Ben senin bu ay yaptığını kaç ay kendime yaptım.. Ama yapmamaya karar verdiğim an adetim düzene girdi. Üç dört aydır düzenli gidiyordu ilk defa bu kadar gecikti. İki üç aydır adet olmama yakın göğüslerim şişer, acır adet olup bitince geçerdi. Bu ay 10 gün önceden şişmeye acımaya başladı, adete 2-3 kala foss diye söndü. Sadece dokununca ucu acıyor. Garip geldi sanki adet olmuşm bitmiş gibi. Bilmiyorum artık durum ne olacak. Bekleyip görücez :) perşembe yada cuma test günü sanırım :)Acele etme cnım. valla inanır mısın acıyan hassas göğüsleirm, az önce idrar testi negatif cıkınca indiYasadıgımız belirtileirn cogu psikolojik sanırım. Adetimin gününü geçirecek kadar bile stres yapmışım pes bana
Canım bu test + olması gerrk diye biliyorm ben sanki çok silik bi + var gibi görünüyor adetin geçti miNe guzel. Cenabi hak saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip etsin.
Birde benim teste bakatmisiniz? Dun olmam gerekiyordu. Bende korkudan test yapmak istemiyordum amma arkadasimin israrina dayanamadim.
İnş. Güzel haberler gelir canım zorlu testlere gerek kalmadan...Ben senin bu ay yaptığını kaç ay kendime yaptım.. Ama yapmamaya karar verdiğim an adetim düzene girdi. Üç dört aydır düzenli gidiyordu ilk defa bu kadar gecikti. İki üç aydır adet olmama yakın göğüslerim şişer, acır adet olup bitince geçerdi. Bu ay 10 gün önceden şişmeye acımaya başladı, adete 2-3 kala foss diye söndü. Sadece dokununca ucu acıyor. Garip geldi sanki adet olmuşm bitmiş gibi. Bilmiyorum artık durum ne olacak. Bekleyip görücez :) perşembe yada cuma test günü sanırım :)
Bide bu ay adet olmayı bekliyodum, hormon testleri yaptıracaktık.. İnşallah gerek kalmadan rabbim nasip etmiştir.
İnşallah canım inşa Allâh tüm isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah..İnş. Güzel haberler gelir canım zorlu testlere gerek kalmadan...
Canım bu test + olması gerrk diye biliyorm ben sanki çok silik bi + var gibi görünüyor adetin geçti mi
Canım en garanti kan testi ama biraz daha bekle geçmesini 3-4 gün sonra kan yaptırırsınEvet canim dun olmam gerekiyordu. Ben ve esim de goruyoruz amma yine bi korku var icimde
Tamam oyle yapayim.Canım en garanti kan testi ama biraz daha bekle geçmesini 3-4 gün sonra kan yaptırırsın
İnşallah vardır cnm hayırlısıyla..Tamam oyle yapayim.
Canım çok az olman yerleşme olabilir, ama kanda çıkması gerekir diye biliyorumKızlar size bisi sorucam. Ben idrar testi yaptım negatif çıktı. Dayanamadım kan testi de yaptırdım oda negatif çıktı. Ama adetinin 3. Günü olmasına rağmen çok az adet oldum. Gelmiyo gibi bisi. Bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda
Offf çokdur can resmen canm ya. Hic boyle olmamıştım. Kaşıklarım çok ağrıyo. Bebiş yoksa bi olsam da rahatlasamCanım çok az olman yerleşme olabilir, ama kanda çıkması gerekir diye biliyorum
Olur canım çok kasma kendini rahat bırak gelir.. Bugünde çok gelmezse kadn doğuma git istersen cnmOfff çokdur can resmen canm ya. Hic boyle olmamıştım. Kaşıklarım çok ağrıyo. Bebiş yoksa bi olsam da rahatlasam
keçi boynuzu çayını nerden aldın canım aktardan mı ? şu an arı sütü diye böyle kapsüllerde satılan birşey var ondan başladık 2 ay kullanması gerekiyormuş. bi yandan da bunu yapayım o zaman çok sağol tavsiyen için.Canım benim eşimde de spermleri canlılığı azdı. Keçiboynuzu çayı içti 1 hafta. Sonra yaptırdı. Normalden çok daha iyi çıkmıştı. Sende eşine yap içir. Sonra deneyin. Yinede çocuk olmuyorsa mecbur olur esinde
Rica ederim canm ne demek paylaşmak güzeldir :)keçi boynuzu çayını nerden aldın canım aktardan mı ? şu an arı sütü diye böyle kapsüllerde satılan birşey var ondan başladık 2 ay kullanması gerekiyormuş. bi yandan da bunu yapayım o zaman çok sağol tavsiyen için.
Valla canım ben 15 gün leke oldum bugun gittim doktora artik dayanamadım. Ama malesef negatif yineTest yaptıramayanlar ne alemdesiniz varmı bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?