Korkudan test yatıramayalar....

Çıldirmis olmali senin koca
Bi sekilde ikna et canm kimse bilmeden yaptirin bi sekilde bana yapilmasi gereken hersey yapildi de kocaya sira sende de iyce durumu anlamasini sagla diyodurki hamile birakabiliyrm filan ama anlat durumu çocugumuz belkide olmycak de ufacik bi sebep yüznden

doğru söylüyorsun valla o sadece testin yapılma şeklinden dolayı çekiniyor olabilir. diyelim spermlerde sıkıntı çıktı normal yoldan hamile kalma şansım sıfır mı olur yoksa ilaçla tedavi vs ye mi başlanır. süreç uzadıkça uzayacak gibi geliyor da hayırlısı ..

Bilemiyorum canim tedavisini filan inanki en azindan gec olmadan nasil bi yol izlemeniz gerektigini bilirsiniz.ben 2 bebek kaybettim dr um sağlikli sperm gelene kadar deniyceksin demisti saglikli bebek duşmez deniliyoya.ama bence spermlerde sorun varsa bile saglikli sperm sayisina bağli olabilir yada öyle bi sorun varsa bi tedaviside olabilir cok bilmyorm o konulari

Bi de kadin olarak ne zor seyler yasıyoruz hamile kal bebegi kaybet kürtaj ol kolaymi bi testi vermeye korkuyolar belkide bisey cikmycak kafaniz rahatliycak yani.

Canım benim eşimde de spermleri canlılığı azdı. Keçiboynuzu çayı içti 1 hafta. Sonra yaptırdı. Normalden çok daha iyi çıkmıştı. Sende eşine yap içir. Sonra deneyin. Yinede çocuk olmuyorsa mecbur olur esinde

Kısçeleerr benimde bugünle birlikte iki gün gecikmem var. Normalde maşallah hiç aksamazdı. Bu ay çok stres te yapmadım, progrsteron baktırdım 7,28 çıkınca ümitsizliğe kapılıp oluruna bıraktım beklemedm ama şmdi hemen test yapmak istemiyorum :) 3-5 gün geçsin diye bekliyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…