- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Verdaguleren
-
Çıldirmis olmali senin kocahayır sperm testi yaptırmadıkof inşallah öyle değildir ya eğer öyleyse işim var demektir. çünkü test için ikna edemiyorum onu. iki ay klomen ve yumurta takibi yaptırdık yine olmadı. doktorumuz da söyledi bu ihtimali ama hastaneden çıkışta yaptırmam dedi durdu of ya
doğru söylüyorsun valla o sadece testin yapılma şeklinden dolayı çekiniyor olabilir.Çıldirmis olmali senin koca
Bi sekilde ikna et canm kimse bilmeden yaptirin bi sekilde bana yapilmasi gereken hersey yapildi de kocaya sira sende de iyce durumu anlamasini sagla diyodurki hamile birakabiliyrm filan ama anlat durumu çocugumuz belkide olmycak de ufacik bi sebep yüznden
Bilemiyorum canim tedavisini filan inanki en azindan gec olmadan nasil bi yol izlemeniz gerektigini bilirsiniz.ben 2 bebek kaybettim dr um sağlikli sperm gelene kadar deniyceksin demisti saglikli bebek duşmez deniliyoya.ama bence spermlerde sorun varsa bile saglikli sperm sayisina bağli olabilir yada öyle bi sorun varsa bi tedaviside olabilir cok bilmyorm o konularidoğru söylüyorsun valla o sadece testin yapılma şeklinden dolayı çekiniyor olabilir.diyelim spermlerde sıkıntı çıktı normal yoldan hamile kalma şansım sıfır mı olur yoksa ilaçla tedavi vs ye mi başlanır. süreç uzadıkça uzayacak gibi geliyor da hayırlısı ..
2. Cizgimi silikTesti yaptım sizce hamile miyim silik cikti
Evet 2. Çizgi silik2. Cizgimi silik
Canim fotograf i tekrar yukle bakalim testeEvet 2. Çizgi silik
Canim fotograf i tekrar yukle bakalim teste
Canım benim eşimde de spermleri canlılığı azdı. Keçiboynuzu çayı içti 1 hafta. Sonra yaptırdı. Normalden çok daha iyi çıkmıştı. Sende eşine yap içir. Sonra deneyin. Yinede çocuk olmuyorsa mecbur olur esindedoğru söylüyorsun valla o sadece testin yapılma şeklinden dolayı çekiniyor olabilir.diyelim spermlerde sıkıntı çıktı normal yoldan hamile kalma şansım sıfır mı olur yoksa ilaçla tedavi vs ye mi başlanır. süreç uzadıkça uzayacak gibi geliyor da hayırlısı ..
İnşallah amin ya bugun evlilik yildonumumuz çok güzel bir hediye benim icinGözün aydın. Cok net. allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?