• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkulacak bir şey mi acaba

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
55
5
1
27
Hanımlar selam, adetim bittiğinden beridir (3 gündür) iç çamaşırımda beyaz nokta nokta akıntı lekeleri var sürekli ıslaklık hissediyorum yumurtlama mı diye düşündüm ama böyle hiç yaşamadım. Yaşayan bilen var mıdır nedir ne değildir bu durum

Hanımlar selam, adetim bittiğinden beridir (3 gündür) iç çamaşırımda beyaz nokta nokta akıntı lekeleri var sürekli ıslaklık hissediyorum yumurtlama mı diye düşündüm ama böyle hiç yaşamadım. Yaşayan bilen var mıdır nedir ne değildir bu durum
Mantar vs olabilir. Regl döneminde mantara daha açık hale geliyoruz. Kaşıntı, idrarda yanma varsa muhtemelen mantar gibi bir enfeksiyondur.

Mantar vs olabilir. Regl döneminde mantara daha açık hale geliyoruz. Kaşıntı, idrarda yanma varsa muhtemelen mantar gibi bir enfeksiyondur.
Saydığınız belirtiler yok bende başta düşündüm ama başka bir belirti yok sadece o akıntı lekeleri
Doktorda randevu da bulamıyorum umarım öyle bir şey değildir

İlla mantar mıdır yani onun belirtisi mi bu bilen yok muuuu

Back
X