- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Nasıl yani anlamadım gercektenKocan dur dıyecek ıyı nıyetınle anlatacaksın allah sabır versın .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani anlamadım gercektenKocan dur dıyecek ıyı nıyetınle anlatacaksın allah sabır versın .
Nasıl yani anlamadım gercekten
Konu sahibinin derdi evine girmesi değil ki evinin huzurunu bozması .... Huzur bozan bi valide olmazsanız uzulcek biseyde olmaz bencebanada dokunuyor bu kv nefreti...
bende iki erkek evlat buyutuyorum.ve bilen bilir hakkiyla cocuk buyutmek cok zor ve yipratici.hele erkek cocuk daha zor ve yipratici....
bu sartlarda besle buyut sonrada evine bile gireme evladinin .girsen bile suratla veya evladin uyarisiyla. gercekten uzucu
oyle gormek isteyene herhes huzur bozucudur.Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.gelinide ,kv .yideKonu sahibinin derdi evine girmesi değil ki evinin huzurunu bozması .... Huzur bozan bi valide olmazsanız uzulcek biseyde olmaz bence
oyle gormek isteyene herhes huzur bozucudur.Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.gelinide ,kv .yide
kimse sağlıktan önemli değil. bu kadar berbat bir insansa görüşmemesi normalKonu sahibi geçen yıl kayınvalidesi yüzünden tüm saçlarının döküldüğünü yazmış.
banada dokunuyor bu kv nefreti...
bende iki erkek evlat buyutuyorum.ve bilen bilir hakkiyla cocuk buyutmek cok zor ve yipratici.hele erkek cocuk daha zor ve yipratici....
bu sartlarda besle buyut sonrada evine bile gireme evladinin .girsen bile suratla veya evladindah uyarisiyla. gercekten uzucu
benim ne demek istedigimi anlamamissiniz.yeni evliyim diyorsunuz ve zaten evliligin ilk kuraliymis gibi bir kv antipatiside olusturmussunuzErkek çocuk büyütmek neden daha zor?
Ben de bu erkek çocuk annelerinin daha zor demesini anlamıyorum. Tam olarak neyi daha zor?? Doğumsa aynı doğum, eğitimse e iki evlat da üniversiteye gönderiliyor. Hatta hala toplum baskısı ve çevredeki iğrenç insanları da düşünürsek daha bile zor, başka şehre kız gönderen anneler neler hisseder sizce?
Kısacası kendinizi bir anne olarak görseniz keşke bir erkek annesi olarak görmek yerine.
Ben yeni evliyim neden kız annelerinin değil de erkek annelerinin fazla geldiğini anlıyorum artık. Benim annem oğlum diye gezerken, ona yemekler pişirken, kayınvalideciğim oğluşuum diye gezip bana şunu da pişir, bunu da öğren aman oğlumu aç bırakma diyor. Ben kendimi onun kızı değil oğlunun hizmetçisi gibi hissediyorum.
Ayrıca oğlunuzun evine girmenize el kızı engel olmuyor. Orası sizin gelininizin ve oğlunuzun evi oluyor. İkisinin evi.. Başta bunu anlamak istemeyen kayınvalideler gelinleri mutsuz ediyor.
Kayınvalideler didişmese gelinle rekabet etmese kız anneleri gibi olacaklar ama.
Ayrıca gelip misafir olmak başka eve yerleşmek başka. Ev ev üstüne olmaz. Kimse evlendikten sonra annesiyle yada kayınvalidesiyle yaşamak istemez.
benim ne demek istedigimi anlamamissiniz.yeni evliyim diyorsunuz ve zaten evliligin ilk kuraliymis gibi bir kv antipatiside olusturmussunuz
ben oglumun evi degil,evladimin evine girememek dedim.bir daha okursaniz gorursunuz.kaldi ki ben kv ile yasamak gerek,sevmek gerek demiyorum. bende annemle de kayinvalideyle de yasamak istemem.sadece anneler evlatlarinin evlerine korkmadan ,utanip sıkılmadan girebilmeli.tabi o evin ve ev sahiplerinin rahatini dusunerek.Ne demek istediniz peki erkek evlat daha zor büyütülüyor derken?
Ben de anneliği erkek annesi ve kız annesi diye ayırmanın sonucundan bahsettim.
Ayrıca durduk yere kendini üzmek istemez kimse, ben de üzülüyorum kayınvalidemle arama soğukluk girmesine. Ama ben gripken geçmiş olsun demeyip amaan oğluma şu çayı yap bunu yap demesine, şunu da sever onu da pişir demesinden, benim yanımda oğluşuuumm diye koca kazık adamı mıncırmasından hoşlanmıyorum. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Annem sırf bu nedenle tek çocuk olduğum halde eşimin yanında beni mıncıklamıyor, ikimizin de sevdikleri yemekleri yapmaya çalışıyor ve sürekli ona yönelik şirin jestler yapıyor.
Yani biri oğlu gibi görme eğiliminde diğeri oğluna iyi bakması gereken el kızı muamelesi yapıyor. Şu durumda ben de melek değilim ne yazık ki üzülüyorum ve mesafe koyuyorum.
Aslında oğlunu elinden alan ve ona ait olan eve giremeyen olarak görmeseler cidden sorun olmayacak.
Annem dul ve tek çocuğum ona rağmen mesela annemle yaşamak istemem. Haliyle kayınvalideyle de. E burada eve yerleşecek bir kayınvalide varken kimse istemez ki.
Yani ben "oğlumun evine giremiyorum" demenize de takıldım. Bu nedenle orası ikisinin evi artık dedim. Yani kimse bir aile büyüğüyle yaşamak istemez ki bunda bir anormallik de yok.
ben oglumun evi degil,evladimin evine girememek dedim.bir daha okursaniz gorursunuz.kaldi ki ben kv ile yasamak gerek,sevmek gerek demiyorum. bende annemle de kayinvalideyle de yasamak istemem.sadece anneler evlatlarinin evlerine korkmadan ,utanip sıkılmadan girebilmeli.tabi o evin ve ev sahiplerinin rahatini dusunerek.
ayrica sunu belirteyim;evlat buyutmek (kiz olsun erkek olsun)cok zor.erkegin faxladan zorlugu yaradilistan gelen asiri hareketlilik, asilik ,damak tadlari cok zor gelisiyor ,ince motorlari gec gelistigi icin becerileri gec olusuyor vs.vs.kisaca inanin ekstra fiziksel guc gerektiriyor.veya benimkiler boyle bilmiyorum...