Korkularım

Konu sahibi konunuzu okurken acaba ben mi açtım konuyu dedim... %80 aynı durumlarımız.Maddelerin tamamına yakını bende de mevcut.
Merakla bekliyorum cevapları,konuyu takipteyim.
Bende 27 yaşındayım eşim de 34, akademik kariyer yapıyoruz ikimizde ve özellikle benim hocalarım evlilik, çocuk vb durumlara sıcak bakmıyorlar hatta çocuk konusunda aman sakın yapma şu sıralar diye alttan alttan göz dağı veriyorlar.
Daha doktora eğitimim var ve bölünmekte istemiyorum.Çünkü tüm kuvvetimle kendimi çalışmalarıma vermem gerekiyor bir kaç yıl daha. Ne yapacağız nasıl olacak bilmiyorum.

Ben kendimi bıraktım..
Rabbime emanet yaşıyorum artık canım..

Öncelikle basın sağolsun, çok hayırlı evlat oldun o süreçte,zor zamanlar yaşadın, Allah gani gani rahmet eylesin

Ben eşinin çok munis ve geçimli biri olduğunu düşünüyorum, yardımcı olacaktır, çocuk için kesinlikle plan program yapılmalı az da kenarda para olmalı elbette ama bu planları beş bilinmeyenli denkleme çevirmemeli,yani ne körü körüne Allah rızkını verir demeli ne de hesaplarda boğulmalı, sen ne kadar hesap yapsan da daha üst bir plan var çünkü, belki hemen olmaz belki başka fırsatlar çıkar belki tek beklerken ikiz olur gibi gibi, herşey bizim elimizde olmadığı için bu kadar telaşa da gerek yok

Bence yaşlarınız ideal, sene seneyi aratıyo Allah hayırlı evlat versin

Diger konulari bilememde bende uykuma cok duskun biriydim ki esimde oyledir ...ilk kizim iyi uyurdu gece esim gunduz ben baktim buyudu ikinci kizim 10 aylik 10 aydir 12 de yatip 5 de kalkiyorum arada 3 kez emmesini de sayarsak gunde 3 saat uyuyorum.yemek camasir bulasik temizlik alisveris dus beden temizligi vs...esimin destegi olmadan gunluk islerim yarim kaliyor 7 de gidiyor 9 da geliyor izin gunlerinde temizlik yapiyor kisaca her cocuk farkli oluyor hayirlisi olsun ama yasin musait 3 sene bekle derim ben 31 yasinda ilk kizimi 36 da ikinci kizimi dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…