- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
ben bu kadar düşündüğüm için yapamıyorum zaten. :)Planlı gebelik güzeldir..
Çocuğun geleceği için düşünmek onun için birikim yapmak da anne baba olarak görevinizdir..
Beni yanlış anlamayın ama sizinkisi bebek değil proje olmuş..
Ne şartlar altında çocuklarını buyuten insanlar var.
En önemlisi eşinin desteği var eşin yanında geri kalanların pek önemi yok.
Çocuğa bakmak , maddi ve manevi anlamda güç gerektiriyor haklısın.ben bu kadar düşündüğüm için yapamıyorum zaten. :)
birikimimiz yok
çocuk aşkıyla yanmadığım için ne durumda olursa olsun yapayım diyemiyorum.
ama eşim artık sık sık bu durumu dile getirir oldu, şu an olsun desem hayır demez sanırım.
Konu ile alakasız kb
Benim merak ettiğim düzgün bir ekonomik geliri olmayan
sağlıklı çocuk ihtimalini burakın bu konuda en ufak bir araştırma bile yapmayan hatta nikah için olmazsa kan uyuşmazlığı dahi yaptırmayan
aile içi şiddet ve geçimsizliği olan insanlar
Çocuk yapma konusunda bu kadar rahatken
Bunların tam tersi insanların çocuk yapma konusunda bu kadar tereddüt yaşaması
Beni baya düşündürüyor
Acaba doğa kimden yana
Esin anlayışlı ve sorumluluklarını bilen biriyse üstesinden gelirsiniz bence. Hani bu ben cocuk bakmam ben yemek yapmam hödüklüğünde biriyse...
Yoksa hepsi her türlü olur :) hem bebek hem okul bence götürülebilir bir sey :)
Daha yasiniz gencmis bence zeytinagaci,3 yil daha bekleyebilirsiniz diye dusundum.
Ben de sizin gibi erkenden yatan uyuyam biriydim cocuk olunca degisti tabii duzenim ama sorumlulugu alamaz miyim diye dusunmeyin. Adapte oluyorsunuz,tabii es destegi cok lazim.
8yillik calisma hayatimin ardindan cocuk sahibi oldum, maddi kosullarimiz gayet iyiydi hem de. Ilkokula gidene kadar calismasam olur diyordum. Sonra esimin isleri bozuldu ve bizim planlarimiz cok cok degismek zorunda kaldi. Plan guzeldir katiliyorum,ama her sey sizin elinizde olamayabiliyor.
Bakici ucretleri bursa gibi bir yerde sigortali 2000lira civarina mal oluyor bu arada. Sigortasiz bulsanjz da basiniza bela olur gecenlerde burada konusu vardi hatta.
o kişiler çocuğun egitim hayatı ve ile de ilgilenmiyorlar. cocuk saldim çayıra yetişiyor.Konu ile alakasız kb
Benim merak ettiğim düzgün bir ekonomik geliri olmayan
sağlıklı çocuk ihtimalini burakın bu konuda en ufak bir araştırma bile yapmayan hatta nikah için olmazsa kan uyuşmazlığı dahi yaptırmayan
aile içi şiddet ve geçimsizliği olan insanlar
Çocuk yapma konusunda bu kadar rahatken
Bunların tam tersi insanların çocuk yapma konusunda bu kadar tereddüt yaşaması
Beni baya düşündürüyor
Acaba doğa kimden yana
başın sağolsun Z zeytinagaci , bilmiyordum anneni kaybettiğinizi
şimdi seni bebek için yüreklendirmek isterdim ama son dönemde çalışan anne olmanın zorluklarını (çoook rahat bir işim olduğu halde) öyle ağır yaşıyorum ki, çok olumlu bir tablo çizemeyeceğim.
mantığın çoook doğru o kesin ama kalbinin sesi de dinle biraz, o seni yanıltmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?